Salut! Monster hunter wilds va fi in oferta cu steelbook inclus sau nu cand apare la precomanda?
Salut! Monster hunter wilds va fi in oferta cu steelbook inclus sau nu cand apare la precomanda?
Salut! Nu am primit vreo informatie in clipa de fata in ceea ce priveste un steelbook drept bonus de precomanda.
---------- Post added 07-10-2024 at 11:40 ----------
Salut! Inca nu stim asta. Nu am primit vreo informare de la furnizor. De obicei, bonusurile se confirma ceva mai tarziu.
Salut! Am dat precomanda la Silent Hill 2 si inca nu am primit nimic legat de AWB iar acum pe site zice ca jocul numai este in stoc.
@ATX-MG o sa mai aduceti silent hill 2? Stie cineva un alt magazin de jocuri de consola in care pot folosi cardul de bonuri cadou?
Am o întrebare legată de livrările pentru tot ce ține de 30th Anniversary și nu e PS5 Pro. Cam când se va începe livrarea? Pe pagina controllerului scria la un moment dat 22, ieri sau alaltăieri scria 21 octombrie. Văd că e stoc epuizat pentru controller 20th Anniversary.
@ATX-MG Mai sunt sanse sa primesc bonusul de precomanda, steelcase-ul, la sillent hill 2 remake daca comand acum?
Salutare, daca dau astăzi precomanda la ps5 pro ce șanse am sa il primesc pe 7 noiembrie? Exista stoc suficient pentru a onora toate precomenzile in ziua lansării? Nu de alta dar suntem obligați sa plătim integral toata suma si parca presimt ca nu ajunge atunci si il găsești prin magazine sa il iei direct, cum am mai patit la precomenzi la jocuri (nu a fost livrat in ziua lansării dar daca te duceai in magazin il găseai la raft). Multumesc!
Consola PlayStation 5 Pro Digital Edition (PS5) 2TB, White
https://altex.ro/consola-playstation.../CNSPS5PRO2TB/
Sent from my Pixel 9 Pro XL using TapatalkPS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately. PS5 Pro will launch on November 7, 2024 and will be available at participating retailers and directly from PlayStation at direct.playstation.com. Preorders will begin on September 26, 2024
Am greșit eu. Chiar mă miram de ce toată lumea spune de luna asta, când mai avem de așteptat. Noiembrie am vrut să spun, luna 11.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
@ATX-MG Disc Drive pt. PS5 Digital o sa mai primiti in perioada urmatoare?Mersi!
Edit: Tocmai ce observ ca este "in stoc" produs expus in magazin cu optiunea de comanda online. Cei care ati comandat astfel de produse cum vi s-a parut experienta? Sunt la pret intreg, deci nu sunt "resigilate" dar la termeni scrie ca pot prezenta urme de uzura, pot fi desfacute sau cu ambalaje deteriorate. E in functie de noroc? Poti sa le dai la retur in terman de 14 zile?
la mine a fost destul de groaznica experienta cu un astfel de produs. Produsul a venit efectiv aruncat in cutie, neimpachetat in protectii,cutie rupta, ambalat in cutie gresit/invers. Mai rau decat resigilat, dar la pret intreg. Am facut sesizare si sunt in proces de emitere voucher pt a fi considerat ca produs resigilat macar.
Mai am un alt produs recent comanandat. Deja comanda are aproape 14 zile si nu a fost inca expediat.
legat de retur, da, se poate da retur exact ca la orice produs comandat online
Bookmarks