Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 289 of 296 FirstFirst ... 189 239 279 287 288 289 290 291 ... LastLast
Results 5,761 to 5,780 of 5911

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #5761 SP
    Junior Member Sory's Avatar
    Salut! Monster hunter wilds va fi in oferta cu steelbook inclus sau nu cand apare la precomanda?

2. #5762 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by 4_2 View Post
    @ATX-MG la Call of Duty Black Ops 6 este cumva steelbook ca bonus de preorder sau nu e nimic sigur anuntat?
    Salut! Nu am primit vreo informatie in clipa de fata in ceea ce priveste un steelbook drept bonus de precomanda.

---------- Post added 07-10-2024 at 11:40 ----------

Quote Originally Posted by Sory View Post
    Salut! Monster hunter wilds va fi in oferta cu steelbook inclus sau nu cand apare la precomanda?
    Salut! Inca nu stim asta. Nu am primit vreo informare de la furnizor. De obicei, bonusurile se confirma ceva mai tarziu.

3. #5763 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Legat de data de 10 Oct se mai aude ceva? Mai sunt ceva sperante desarte pt 30th Pro?

4. #5764 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by 4_2 View Post
    Legat de data de 10 Oct se mai aude ceva? Mai sunt ceva sperante desarte pt 30th Pro?
    Salut! Absolut nimic nu se aude.

5. #5765 SP
    Junior Member andrei_867's Avatar
    Salut! Am dat precomanda la Silent Hill 2 si inca nu am primit nimic legat de AWB iar acum pe site zice ca jocul numai este in stoc.

6. #5766 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei_867 View Post
    Salut! Am dat precomanda la Silent Hill 2 si inca nu am primit nimic legat de AWB iar acum pe site zice ca jocul numai este in stoc.
    La pre-order primești doar confirmarea comenzii nu și AWB. Awb primești când e predat curierului. Azi e release date, dar ar fi minune să primești tot azi.

Sent from my KB2005 using Tapatalk

7. #5767 SP
    Junior Member andrei_867's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    La pre-order primești doar confirmarea comenzii nu și AWB. Awb primești când e predat curierului. Azi e release date, dar ar fi minune să primești tot azi.

Sent from my KB2005 using Tapatalk
    Pai la FF7 Rebirth am fost primit AWB cu o zi inainte de release. Si jocul inca era in stock release day. Dar aici nimic, si a si disparut faza cu steelbook

8. #5768 SP
    Member lucicleric's Avatar
    @ATX-MG o sa mai aduceti silent hill 2? Stie cineva un alt magazin de jocuri de consola in care pot folosi cardul de bonuri cadou?

9. #5769 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am o întrebare legată de livrările pentru tot ce ține de 30th Anniversary și nu e PS5 Pro. Cam când se va începe livrarea? Pe pagina controllerului scria la un moment dat 22, ieri sau alaltăieri scria 21 octombrie. Văd că e stoc epuizat pentru controller 20th Anniversary.

10. #5770 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    @ATX-MG o sa mai aduceti silent hill 2? Stie cineva un alt magazin de jocuri de consola in care pot folosi cardul de bonuri cadou?
    Salut! Inca mai avem stoc. A aparut o perioada scurta de timp cu stoc epuizat pana i s-a schimbat statusul din precomanda.

Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Am o întrebare legată de livrările pentru tot ce ține de 30th Anniversary și nu e PS5 Pro. Cam când se va începe livrarea? Pe pagina controllerului scria la un moment dat 22, ieri sau alaltăieri scria 21 octombrie. Văd că e stoc epuizat pentru controller 20th Anniversary.
    Salut! Daca primim marfa in timp util, ar trebui sa ajunga la voi in ziua lansarii anuntate de Sony PlayStation.

11. #5771 SP
    Member rzv31's Avatar
    @ATX-MG Mai sunt sanse sa primesc bonusul de precomanda, steelcase-ul, la sillent hill 2 remake daca comand acum?

12. #5772 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by ATX-MG View Post
    Salut! Inca mai avem stoc. A aparut o perioada scurta de timp cu stoc epuizat pana i s-a schimbat statusul din precomanda.

Salut! Daca primim marfa in timp util, ar trebui sa ajunga la voi in ziua lansarii anuntate de Sony PlayStation.
    Am observat de dimineata dar este disponibil doar online, si firmele de curierat nu accepta card de bonuri cadou. E posibil sa rezerv in magazin sau sa merg intr-un magazin altex si sa cer sa fie adus acolo? Mersi

13. #5773 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Am observat de dimineata dar este disponibil doar online, si firmele de curierat nu accepta card de bonuri cadou. E posibil sa rezerv in magazin sau sa merg intr-un magazin altex si sa cer sa fie adus acolo? Mersi
    Ca idee, marfa este in curs de transfer si catre magazine.

14. #5774 SP
    Junior Member Trane's Avatar
    Salutare, daca dau astăzi precomanda la ps5 pro ce șanse am sa il primesc pe 7 noiembrie? Exista stoc suficient pentru a onora toate precomenzile in ziua lansării? Nu de alta dar suntem obligați sa plătim integral toata suma si parca presimt ca nu ajunge atunci si il găsești prin magazine sa il iei direct, cum am mai patit la precomenzi la jocuri (nu a fost livrat in ziua lansării dar daca te duceai in magazin il găseai la raft). Multumesc!

15. #5775 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Eu as zice 21 noiembrie, nu octombrie. Asta e data oficiala de lansare.

16. #5776 SP
    Member tudort's Avatar
    Consola PlayStation 5 Pro Digital Edition (PS5) 2TB, White

https://altex.ro/consola-playstation.../CNSPS5PRO2TB/

PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately. PS5 Pro will launch on November 7, 2024 and will be available at participating retailers and directly from PlayStation at direct.playstation.com. Preorders will begin on September 26, 2024
    Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

17. #5777 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am greșit eu. Chiar mă miram de ce toată lumea spune de luna asta, când mai avem de așteptat. Noiembrie am vrut să spun, luna 11.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

18. #5778 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    @ATX-MG Disc Drive pt. PS5 Digital o sa mai primiti in perioada urmatoare? Mersi!

Edit: Tocmai ce observ ca este "in stoc" produs expus in magazin cu optiunea de comanda online. Cei care ati comandat astfel de produse cum vi s-a parut experienta? Sunt la pret intreg, deci nu sunt "resigilate" dar la termeni scrie ca pot prezenta urme de uzura, pot fi desfacute sau cu ambalaje deteriorate. E in functie de noroc? Poti sa le dai la retur in terman de 14 zile?

19. #5779 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    la mine a fost destul de groaznica experienta cu un astfel de produs. Produsul a venit efectiv aruncat in cutie, neimpachetat in protectii,cutie rupta, ambalat in cutie gresit/invers. Mai rau decat resigilat, dar la pret intreg. Am facut sesizare si sunt in proces de emitere voucher pt a fi considerat ca produs resigilat macar.

Mai am un alt produs recent comanandat. Deja comanda are aproape 14 zile si nu a fost inca expediat.

legat de retur, da, se poate da retur exact ca la orice produs comandat online

20. #5780 SP
    Member rzv31's Avatar
    Quote Originally Posted by rzv31 View Post
    @ATX-MG Mai sunt sanse sa primesc bonusul de precomanda, steelbook-ul, la sillent hill 2 remake daca comand acum?
    Aceeasi intrebare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 289 of 296 FirstFirst ... 189 239 279 287 288 289 290 291 ... LastLast