Cum sa te "razbuni" pe companie, platind cu sacul cu monezi? Clar, ti-ai batut joc de angajat si de ceilalti clienti ce stateau la rand, compania si-a primit oricum banii. =))
Cum sa te "razbuni" pe companie, platind cu sacul cu monezi? Clar, ti-ai batut joc de angajat si de ceilalti clienti ce stateau la rand, compania si-a primit oricum banii. =))
Voi credeti ca o sa va spuna un angajat de acolo cate au fost in realitate pe stoc? Nu ganditi ca omul nu poate divulga secretele firmei?
Nu cred nimic am pus doar o intrebare. Daca mi se raspunde bine daca nu dau precomanda in alta parte. Simplu.
Am dat si eu recomanda pentru fifa 19 champions edition ps4, 420 lei in urma cu vreo 30 zile
Acum e 390 lei diferență o mai vad , din pacate am apucat sa plătesc cu cardul
Am cumpărat o consola PS4 Pro 500 Million LE și nu am factura in cont, nici în cutie. Am scris un mesaj către voi, de ieri și nimic...
Salut! Da, furnizorul ne-a confirmat ca vom avea marfa la timp.
A fost o cantitate limitate. 120 de unitati.
Salut! No worries. Se vor reface precomenzile ca urmare a ieftinirii si iti vei primi banii inapoi.
Trimite-mi un PM cu numarul comenzii si se rezolva. :)
In afara de voi, a mai fost alt distribuitor in Romania pt editia limitata? If not, 120 sunt...mult mai putine decat m-as fi asteptat :))
Salut,
Pentru Red Dead Redemption 2 versiunile Special si Ultimate le aduceti in stoc?
Merci
Ai PM, mulțumesc
Salut
Cand se trimit mailurile de precomanda pentru Spider man?
Se respecta data de lansare ( 7 septembrie ) ?
Este prezenta limba engleza pe cutia de la editia speciala? :)
Multumesc
Aduceți controller separat Dualshock 4 500 Million LE? Am înțeles că se vor vinde și separat.
@Media Galaxy
Va fi "Spider-Man" disponibil in magazine in ziua lansarii?
Maine pleaca mail-ul de confirmare a precomenzilor ( sa nu dati click pe link-ul de anulare), iar astazi va fi trimis bonusul de precomanda. Noi vom da la livrat de maine jocurile + consolele astfel incat sa ajunga vineri la voi.
Este limba engleza pe ambalajul Special Edition. Atasat poze. :)
Nu am primit inca informatii exacte cu privire la acest lucru de la SONY.
Da, va fi disponibil.
Am primit de la Altex/Media Galaxy mail-ul cu bonusul aferent precomenzii de la Spidey PS4.
Check your Inbox.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Scuze de off topic, însă am o precomanda la Collector's Edition de la Media Galaxy. Dacă e cineva din Cluj care îl vrea, PM va rog. În caz contrar, o sa anulez mâine comanda, deoarece o să-l primesc din alta parte :)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Media Galaxy, mai sunt sanse pt PS4 Pro 500 Million LE sa reapara pe stoc sau nu mai are rost sa-mi fac griji? :) Friendly question!
*no samsar, doar vreau sa pun la treaba aia 2 TB :)
Referitor la Hello Neighbor (PS4), sunt ceva stiri? O sa il aveti pe stoc?