Originally Posted by
4_2
stiu ca s-a mai discutat,dar ma intreb daca raspunsul e mult mai simplu si mai romanesc decat credeam.
E legat de disponibilitatea unor produse(jocuri in cazul nostru) care sunt disp doar in unele locatii. Ce e ciudat, e ca daca un produs e disp de comandat online, nu vine din depozit central tot tinpul, uneori vine din Mehedinti sau de undeva din tara. Dar unele, desi sunt disponibile in Mehedinti sa zicem nu se pot livra.
La ofertele curente, sincer, cred ca as cumpara vreo 10 produse in situatia asta. Asa ca trecand prin lista am observat o particularitate. Toate produsele in situatia asta au ca mentiune: Produs expus in magazin( adica e la raft).
Asa ca intreb... aceste produse nu se vand din motive de LENE a angajatilor pe raion? Altfel chiar nu inteleg motivul pentru care un produs poate sa se livreze din localitatea X, dar altul, acelasi tip de produs nu se poate. Diferenta care o vad e ca unul e pe raft in raion si celalat e pe raft in depozit local. Din depozit se poate lua dar de pe raft ne e greu/lene
Chiar asa sa fie? Exista o alta explicatie @ATX-MG?