Nu e cu pile deloc. Pur si simplu am trimis o reclamatie. Il vrea cineva atat de tare?
Nu e cu pile deloc. Pur si simplu am trimis o reclamatie. Il vrea cineva atat de tare?
Daca nu il vrei, trece-ma pe lista :D.
-- -- --
Buna ziua,
Va multumim pentru mesajul transmis.
Dorim sa va informam ca aceasta comanda a fost confirmata integral in cursul acestei zile, am avut mici probleme cu disponibilitatea jocurilor, insa produsele au revenit in stocul nostru.
Produsele se vor incarca astazi cu Nemo Express, cu livrare maine la adresa dumneavoastra, cu o notificare in prealabil de la curier.
Cerandu-ne scuze de intarzierea creeata, va multumim pentru intelegerea acordata.
Solicitarea dumneavoastra a fost inchisa.
yeeeiii.....primesc arma de wii :))
Astia de la Altex clar sunt cu capul. De dimineata la ora 12 am primit mail ca mi-au returnat banii de la un produs pe care l-am inapoiat. In aceasi zi, dupa 10 ore, vine al doilea mail in care ma informeaza ca au inceput procedurile sa imi dea banii inapoi.
Din primul inteleg ca au trimis banii inapoi, din al doilea ca urmeaza sa ii trimita. Care e faza? 8-}
:))
Care sa fie, da-i incolo. Sa-ti bage banii de doua ori in cont, asa merita astia :)))
Aseara am primit si eu comanda de la Altex. Vina curierului, au stat de joi coletele la ei. Lipsa doar injustice, dar nah, ma interesa in mod special W Dogs si RE 4 HD. Am mai luat si Lego undercover de Wii U, nu stiu exact de ce, dar l-am luat. Fac schimb cu Injustice sau alt joc de Wii U.
Ne pare sincer rau pentru situatia transmisa, insa datorita volumului mare de comenzi plasate pentru aceste jocuri, stocurile au fost rapid epuizate. Pentru a compensa o mica parte din inconvenientul creat va oferim un voucher in valoare de 50 lei, cod: 50leixxxxxx, valabilitatea acestuia fiind pana in data de 20.06.2015. Contravaloare produselor nelivrate va fi restituita in contul cardului din care s-a efectuat plata. In speranta ca acest incident nu va afecta colaborarea noastra viitoare, va ramanem la dispozitie pentru alte clarificari.
ieri imi era confirmata comanda si azi.... :))
adio arma de wii... :))
chiar ca sunt cu capul....
vi se pare. ei sunt ok, problema e la voi.
Desi am zis ca nu mai iau nimic de la ei, tot incerc de ieri noapte sa cumpar Bloodborne. Imi spune "A aparut o eroare in timp ce procesam comanda. Incercati mai tarziu."
Nu vor si cu asta basta. Chiar nu am ce sa le fac! Ma simt ca un prost care incearca sa dea bani unei firme si sunt refuzat "politicos" de fiecare data.
Eu am comandat acum 5 min Bloodborne de la ei. N-am avut probleme, acum sa vedem când ajunge
Snake: scoate produsul din cos si incearca cu alt browser. Am mai patit-o si eu tot asa... Site-ul lor cam are probleme cu Chrome-ul, dar se intelege bine cu Firefox si IE. Give it a try.
Preturile astea or fi absolut peste tot ? Sau doar in Baneasa ? Ca as da o fuga diseara prin mall Vitan, la Media Galaxy, poate prind ceva.
Peste tot.
Va dati seama ce abrambureala este de fapt acolo daca ei au preferat sa le anuleze comenzile clientilor fideli, care au stat sa dea comanda imediat ce a inceput noaptea devoratilor lui peste prajit, pe motiv ca nu mai sunt pe stoc. Dar in schimb aceleasi produse sunt binemerci la ei in magazine! Deci nu e doar minciuna ci e si un mare: IN YOUR FACE, SUCKER! b-(
Cine mai are drum prin magazine si poate confirma aceste preturi, rog sa scrie aici, ca tocmai am vb cu un prieten din Altex si mi-a confirmat preturile normale ale produselor, nu cele reduse.
cei care au primit au platit online?
Ti-a confirmat cum? Daca nu le-a verificat la casa de marcat, cu subtotal, ci doar de pe raft,
nu stie de ele.
E posibil ca preturile mici sa fi fost pana aseara.
Tipu e PM in Altex si a verificat in sistem preturile si disponibilitatea.
Dar ma gandesc ca daca l-as fi intrebat ieri, e posibil sa fi raspuns la fel si ei sa fi modificat pretul pentru anumite coduri de bare care inca se mai gasesc in magazine.