Originally Posted by
Khufu
Cred ca va inflamati cam mult pentru prea putin. Uitati ca in mediul retail nu veti gasi neaparat absolventi de master si 2 facultati. Chiar si sefii de magazin. Nu zic ca e ceva de rau, cunosc oameni care nu au facultate si sunt niste oameni de nota 20. Si eu am intalnit angajati cu care nu se poate discuta, care nu leaga 2 cuvinte cu franghia in buzunar, habarnisti. Retineti ca ei nu sunt platiti sa stie chiar tot ce tine de vanzari, rezervari online si toate produsele pe de rost. Nici salariul nu cred ca ii motiveaza la mai mult, dar asta e alta discutie.
Ideea pe care voiam sa o expun este ca turbam prea repede pentru niste simple jocuri. Ca pana la urma, astea sunt. Jocuri. Sa te joci, sa te simti bine. Nu e un rinichi care iti salveaza viata, nu este transplant de maduva. Sa spui ca vrei sa le iei capul pentru ca ar fi incompetenti, este cel putin exagerat. Daca tu esti un om de o calitate mai buna ca cel din fata ta, vei face 180 de grade sau vei cauta alte solutii. Vei evita prostia. Cel putin asa fac eu.
Si ca un mic pont: