Deci :D ///
Cum fac sa ies din console/pc cu Optic direct in Z5500 ... ? ...same sound, one cable.
Sau nu stiu ...Idea este sa nu stau sa scot cablul aiurea
Printable View
Deci :D ///
Cum fac sa ies din console/pc cu Optic direct in Z5500 ... ? ...same sound, one cable.
Sau nu stiu ...Idea este sa nu stau sa scot cablul aiurea
Adica vrei sa folosesti pe toate cele 3 (PC/Xbox/PS3) cu acelasi cablu optic ? Nu cred ca ai cum decat printr-un receiver... n-am auzit de splittere optice :D
iar receiver cu 3x optical input....$-)
Incearca totusi cu asa ceva... dar n-am idee ce se intampla... vorbim totusi de lumina, cum iei lumina si o multiplici intr-o mufa de genul asteia, chiar nu stiu: Amazon.com: Optical Splitter: Electronics
ma gandeam ca exista un reciver, ceva ... Nici chiar asa un splitter, ca e prea dubios.
Ideea este ca vreau sa intru cu surround in Z5500 din toate cele 3 directii, cum am specificat, PS3/PC/X360 ... Exista alternative?
O solutie pentru ce ai tu nevoie este un receiver dedicat, ca de exemplu:
Pioneer Elite VSX-74TXVi THX Select2 7.1 A/V Receiver
Emotiva DMC-1 SSP and MPS-1 Seven-Channel Power Amplifier
Ati vazut? :D ... A fost greu?
Thanks.
Erm ... Google ?!?
Pai cam ce reciver? ... Ideea este ca vreau sa se gaseasca la noi pe piata, nu adus de afara, ca e complicat cu transportu.
STR-DG910 (STRDG910) : Home Cinema ?i Hifi : Sony around 1300 RON
incepi cu asta, iar pe viitor un upgrade la boxe and you're all set.
daca tot iei receiver macar sa iei un 7.1 asa pentru viitor :)
Da, mai este chestia ca nu vreau sa le rulez pe toate deodata, logic. Vreau doar sa pot face swich intre ele cumva... Cel putin la optic, mi-ar fii foarte de folos.
Found something : Amazon.com: Recoton Digital Audio Selector Switch: Electronics
mai bine iti iei inca 1-2 sisteme z5500 :D
Ca sa nu mai deschid alt thread :
Exista alta metoda sa ies din x360 cu optic, cu HDMI-ul conectat, fara sa distrug/sap , in conectorul Component?... precum in poza de mai jos ?
http://blog.wilcoxusa.net/photos/thu...h_cut_cord.jpg