Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 53 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1051

Thread: Discutii legate de eMag.ro

1. #981 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Bucuresti? Ai Genius? Toate comenzile date vineri mi-au ajuns pana sambata.

2. #982 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Am comandat si eu ceva de BF si nici macar nu a fost predat curierului.
    E produs mare sau mic? De regula ei livreaza intai produsele mai mici, ca sa incapa cat mai multe comenzi in camioane, lasand la final produsele foarte mari care ocupa mult spatiu in masini.

Eu am dat 12 comenzi la eMag vineri si mi-au ajuns 8 din ele, inclusiv 2 care nu erau vandute de eMag. Se misca foarte bine, mult peste asteptari.

3. #983 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Eu am comandat 2 produse vineri la 8 dimineata. Unul mic si unul de 50×50cm. Comanda e in plata acceptata. Bucuresti.
    Maica-mea a comandat vineri pe la 9-10 seara un produs mic si a sosit duminica in alta oras.
    Nu inteleg cum livreaza. Am genius, dar asta oricum nu conteaza pt BF.
    Cum am presupus, livrarile de BF oricum sunt alocate separat de cele normale, deoarece poti comanda linistit cu Genius acum cu livrare a 2a zi, deci, teoretic n-ar trebui sa avem probleme cu livrarea consolei.
    Cum a mai spus cineva, emag nu sta f bine la livrarea precomenzilor. Unde nu am avut probleme cu ele a fost cu ridicare din showroom, dar cand am comandat cate un joc la precomanda, nu a venit in ziua lansarii.

4. #984 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    E produs mare sau mic? De regula ei livreaza intai produsele mai mici, ca sa incapa cat mai multe comenzi in camioane, lasand la final produsele foarte mari care ocupa mult spatiu in masini.

Eu am dat 12 comenzi la eMag vineri si mi-au ajuns 8 din ele, inclusiv 2 care nu erau vandute de eMag. Se misca foarte bine, mult peste asteptari.
    Electrocasnic mare insa am comandat sambata si niste maruntisuri gen masti medicale si e la fel, inainte deja era trimisa curierului.

---------- Post added 16-11-2020 at 21:47 ----------

Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Bucuresti? Ai Genius? Toate comenzile date vineri mi-au ajuns pana sambata.
    Craiova, noi nu avem genius.

5. #985 SP
    Junior Member andreics96's Avatar
    Și eu am comandat un TV, vineri dimineață când au deschis, comanda e tot în plata acceptata, în București, fără Genius. Ma gândeam ca fiind în București ajunge repejor..

Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk

6. #986 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Si eu am o masina de pâine Tefal, am Genius si nimic. Imi apare doar plata acceptata.

Sent from my SM-N976B using Tapatalk

7. #987 SP
    Foarte ciudat. Si eu tot TV am comandat vineri dimineata, a fost primul produs care a ajuns. M-a trezit din somn curierul sambata pe la 10. Singura diferenta e ca am Genius si stau in Bragadiru.

8. #988 SP
    Junior Member andreics96's Avatar
    Ce sa mai zici, Doamne ajuta . Nu am ce sa fac decât sa aștept

Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk

9. #989 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Am comandat de joi un controller de ps5 și nici pana acum nu a ajuns ,neserioși astia de la eMAG

10. #990 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Am comandat de joi un controller de ps5 și nici pana acum nu a ajuns ,neserioși astia de la eMAG
    Nu era vorba că data lansării este pe 19 Noiembrie în Europa? Asta nu include și accesoriile?

E altceva că unii l-au primit mai repede, dar încă nu ești întârziat.

11. #991 SP
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Mie si acum imi apare ca e la precomanda.

12. #992 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
    Nu era vorba că data lansării este pe 19 Noiembrie în Europa? Asta nu include și accesoriile?

E altceva că unii l-au primit mai repede, dar încă nu ești întârziat.
    Eu am inteles ca accesoriile + jocurile sunt disponibile incepand cu 12 noiembrie. Doar consola se lanseaza pe 19 in EU.

13. #993 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu dacă as fi Sony nu le-aș mai da la EMAG console pe viață.

14. #994 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu-i vânduta de ei. E vânduta de Gamesline.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

15. #995 SP
    Nu contează, o promovează la ei pe Platformă.

16. #996 SP
    Pai ce treaba are eMag? E vandut de un seller. Aia pot vinde la orice pret vor ei. Citeste si tu inainte sa arunci cu fecale inutil

17. #997 SP
    @razvanrazy pe bune, eMAG își ia comision din vânzare, ajunge să ia cât face consolă aia la prețul impus de Sony.

Emag nu are console pe stoc dar le vinde pe ale samsarilor.

18. #998 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    E liber fiecare vânzător sa pună ce pret vrea. Daca are cumpărător s-o dea si cu 700000.
    Nu exista in lege limita de preț decât la tigari si medicamente parca.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

19. #999 SP
    Pai si tot nu are nicio treaba. Again. Aia pot pune orice pret vor ei la orice produs. Tine minte de acele huse de iPhone vandute la cateva miii de euro. Ce treaba are eMag cu ce aleg ei sa vand si pretul?

Normal, as per contract, eMag are comision, dar asta nu inseamna ca ei le-au vandut catre aia fix cu intentia de a lua comision mai mare. Si daca o fi asa, cat timp ei le-au vandut legal, cu factura si tot tacamul, este ok.

La urma urmei, daca nu cumpara nimeni consolele alea, nu ia nimeni comision.

20. #1000 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    @razvanrazy pentru o imagine cat mai buna, emag nu ar trebui sa sustina/promoveze samsarismul. Atata tot.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 53 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast