Bucuresti? Ai Genius? Toate comenzile date vineri mi-au ajuns pana sambata.
E produs mare sau mic? De regula ei livreaza intai produsele mai mici, ca sa incapa cat mai multe comenzi in camioane, lasand la final produsele foarte mari care ocupa mult spatiu in masini.
Eu am dat 12 comenzi la eMag vineri si mi-au ajuns 8 din ele, inclusiv 2 care nu erau vandute de eMag. Se misca foarte bine, mult peste asteptari.
Eu am comandat 2 produse vineri la 8 dimineata. Unul mic si unul de 50×50cm. Comanda e in plata acceptata. Bucuresti.
Maica-mea a comandat vineri pe la 9-10 seara un produs mic si a sosit duminica in alta oras.
Nu inteleg cum livreaza. Am genius, dar asta oricum nu conteaza pt BF.
Cum am presupus, livrarile de BF oricum sunt alocate separat de cele normale, deoarece poti comanda linistit cu Genius acum cu livrare a 2a zi, deci, teoretic n-ar trebui sa avem probleme cu livrarea consolei.
Cum a mai spus cineva, emag nu sta f bine la livrarea precomenzilor. Unde nu am avut probleme cu ele a fost cu ridicare din showroom, dar cand am comandat cate un joc la precomanda, nu a venit in ziua lansarii.
Și eu am comandat un TV, vineri dimineață când au deschis, comanda e tot în plata acceptata, în București, fără Genius. Ma gândeam ca fiind în București ajunge repejor..
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
Si eu am o masina de pâine Tefal, am Genius si nimic. Imi apare doar plata acceptata.
Sent from my SM-N976B using Tapatalk
Foarte ciudat. Si eu tot TV am comandat vineri dimineata, a fost primul produs care a ajuns. M-a trezit din somn curierul sambata pe la 10.Singura diferenta e ca am Genius si stau in Bragadiru.
Ce sa mai zici, Doamne ajuta. Nu am ce sa fac decât sa aștept
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
Am comandat de joi un controller de ps5 și nici pana acum nu a ajuns ,neserioși astia de la eMAG
Pai ce treaba are eMag? E vandut de un seller. Aia pot vinde la orice pret vor ei. Citeste si tu inainte sa arunci cu fecale inutil![]()
@razvanrazy pe bune, eMAG își ia comision din vânzare, ajunge să ia cât face consolă aia la prețul impus de Sony.
Emag nu are console pe stoc dar le vinde pe ale samsarilor.
E liber fiecare vânzător sa pună ce pret vrea. Daca are cumpărător s-o dea si cu 700000.
Nu exista in lege limita de preț decât la tigari si medicamente parca.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Pai si tot nu are nicio treaba. Again. Aia pot pune orice pret vor ei la orice produs. Tine minte de acele huse de iPhone vandute la cateva miii de euro. Ce treaba are eMag cu ce aleg ei sa vand si pretul?
Normal, as per contract, eMag are comision, dar asta nu inseamna ca ei le-au vandut catre aia fix cu intentia de a lua comision mai mare. Si daca o fi asa, cat timp ei le-au vandut legal, cu factura si tot tacamul, este ok.
La urma urmei, daca nu cumpara nimeni consolele alea, nu ia nimeni comision.
@razvanrazy pentru o imagine cat mai buna, emag nu ar trebui sa sustina/promoveze samsarismul. Atata tot.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks