Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 53 FirstFirst ... 3 43 51 52 53
Results 1,041 to 1,051 of 1051

Thread: Discutii legate de eMag.ro

1. #1041 SP
    Junior Member mmihai's Avatar
    ma ajutati si pe mine va rog? Am si eu un ps5 luat de la emag si controller-ul are stick drift (pe R3). Pot sa duc direct doar controller-ul la garantie?

2. #1042 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Poți sa trimiți doar controller-ul.

3. #1043 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am vrut zilele asta sa imi cumpar o camera video din eMag, insa din cauza ca am avut alte chestiuni de facut, am amanat momentul.

Acum am vrut sa imi finalizez comanda si vad ca este stoc epuizat. Vazusem atunci si doua resigilate, imi este imposibil sa cred ca le-a cumparat cineva, mai ales ca nu aveau nicio reducere substantiala.

Intrebarea este: pe eMag dispar resigilitatele din lista atunci cand produsul nou este epuizat?

Eu doar de lista asta am dat unde ele nu apar: https://www.emag.ro/resigilate/camere-video-si-sport/sd

4. #1044 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Nu, resigilatele nu dispar. Stiu, pentru ca am fost in situatia ta, am luat un videoproiector resigilat. Pe pagina produsului aparea stoc epuizat, dar mai jos in pagina, aparea resigilatul. De asemenea, am mai patit o chestie: a fost o mica pana de curent, la redeschidere nu il mai gaseam, search pe google, am gasit pagina e mag, la fel, stoc epuizat dar resigilatul era inca in pagina. Am comandat si a fost ok.
    Daca nu apare asa in pagina produsului, e straniu. Ori chiar s-au dat, ori nu sunt trecute in categoria corecta la search resgilate(am patit-o) sau poate vor reaparea mai tarziu.
    Also, eu folosesc browserul de la pc.

5. #1045 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Sunt zilele genius la emag. Între 19-22 iunie cine își cumpără abonament genius sau și-l reînnoiește (costă 100 de lei) va primi 4x vouchere de 40 de lei: unul de 40 pt emag, altul de 40 pt tazz, altul de 40 pt freshful și ultimul de 40 pt Fashion Days. Not a bad deal.

Voucherele nu se primesc instant ci în perioada 25-27 iunie.

Eu l-am reînnoit.

Sent from my KB2005 using Tapatalk

6. #1046 SP
    Manager paul's Avatar
    E mai buna oferta asta decat cea pe care o dau de Black Friday (4 x 25 lei).

7. #1047 SP
    Manager paul's Avatar
    E ziua eMag: https://www.emag.ro/lps/ziua-emag-23-de-ani.

Genius 18 luni la pret de 12 luni: https://www.emag.ro/genius.
    Attached Images Attached Images 195179.jpg

8. #1048 SP
    Member smits's Avatar
    Da unde mai exact? Ca eu nu gasesc optiunea.

9. #1049 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da click pe link-ul pus de Paul si te va duce in contul tau, la sectiunea Genius. Iar acolo vei vedea fix acel banner cu buton de prelungire (in cazul meu) si oferta valabila intre 3-5 Decembrie.

10. #1050 SP
    Member smits's Avatar
    Mulțam!

11. #1051 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Știe cineva dacă vopsesc cu spray plăcile de la ps5 pro pierd garanția?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 53 FirstFirst ... 3 43 51 52 53