Astia au NBA Live 15 pe la 80 si ceva de lei, iar la Altex găsești NBA Live 16 la același preț, cam asta a fost tot timpul diferența între Altex si Emag la articole de gaming.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Astia au NBA Live 15 pe la 80 si ceva de lei, iar la Altex găsești NBA Live 16 la același preț, cam asta a fost tot timpul diferența între Altex si Emag la articole de gaming.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa vedeti "promotii" luna viitoare cand se vor putea folosi voucherele de la ziua Emag
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Hai ca nu e dracul asa de negru. La jocuri nu au oferte noi, dar la alte produse e ok
De ex, serverul acesta e la un pret foarte bun:
MicroServer HP ProLiant Gen8 cu procesor Intel® Celeron® G1610T 2.30GHz, 1x2GB, Sursa 150W - 599 lei
Sau
Monitor LED Dell 24", Wide, DVI, Negru, E2414HM 529 lei
Zicea cineva de vouchere?
"Buna ziua domnule ZZZ,
Dorim sa ne cerem scuze pentru situatia intampinata si va multumim pentru timpul acordat trimiterii acestei sesizari.
Ca semn de apreciere pentru intelegerea si rabdarea de care ati dat dovada, dar si pentru ca ne dorim sa ramaneti clientul eMAG, va oferim un voucher cadou in valoare de 50 lei, valabil pana la data 29-Feb-2016 23:59:59.
Pasii care trebuie urmati sunt:
1. Adauga produsul/produsele in cos.
2. Adauga codul voucher-ului cadou YYY.
Avem rugamintea sa verificati ca inainte de prima cifra si dupa ultima sa nu existe spatii libere.
Echipa eMAG va multumeste pentru timpul acordat si va sta permanent la dispozitie pentru orice solicitare legata de serviciile noastre.
O zi buna!"
Salut baieti. Am facut acum cateva zile un retur la emag si azi am primit email ca a fost verificat si aprobat. Ce trebuie sa fac acum? Doresc sa comand un alt produs, trebuie sa astept sa ma sune ei si le zic ce produs vreau? Daca da, cam in cat timp ma suna? Avand in vedere ca returul a fost aprobat.
Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk
nu ai primit oarece instructiuni de la ei ce ai de facut in continuare? daca ai platit cu un card probabil ca vor returna banii in contul respectiv, altfel cred ca este mai sanatos sa-i contactezi.
Pe mine deja ma exaspereaza cu livrarile lor. Deja orice produs IN STOC dureaza 2-3 zile PANA PLEACA de la ei. Am sunat, am incercat sa aflu si eu cum mama naibii Amazon.de si Amazon.co.uk au ajuns sa trimita mai repede decat eMag-ul (care e la doi pasi). Si desi suntem in 12.05, mi-au povestit la telefon ca "asa e acum, ca e de Paste!"... FFS, bine ca nu mi-au zis ca inca se chinuie cu Black Friday-ul...
P.S. Au incercat sa dea vina pe curier, dar nu le-a mers. In aceeasi comanda aveam si de la un marketplace seller, care acela a trimis fix in 24h produsele. Deci la aia mici se poate, la eMag nu prea...
emag s-a marit si prostit, cu tot cu livrari, retururi samd.
Pentru retur: as zice sa ii suni din nou, fiindca nu m-ar mira sa ai banii in cont la ei, dar tu sa nu ii vezi. Explica-le situatia, spune-le ca nu vrei banii pentru retur, ci un alt produs si vor rezolva. Dar suna-i tu, fiindca ei vor pierde din vedere faptul ca mai tre' sa si sune clientul, sa ii explice ce si cum etc.
Greu cu livrarile emag. Produse care apar in stoc au ajuns la mine si dupa 8 zile.
Nu vreau sa strict trendul, insa eu nu am avut probleme cu livrarile emag. Comand in fiecare saptamana cate ceva si de obicei vin a doua zi produsele (produse vandute de emag). Ieri am comandat ceva si astazi le-am si primit. In Bucuresti, ce-i drept...
Mie mi-a venit din stocul lor a 2-a zi dupa ce am dat comanda. Am facut acum o comanda care are produsele in stoc furnizor, sunt curios cat dureaza
Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk
eMag a primit amenda de 2.3 milioane de Euro in Bulgaria pentru reclame mincinoase, oferte mincinoase, etc. Doar la noi romanii se pare ca "merge si-asa"...
Din pacate la noi merge tot . Astia de la emag vor dori sa-si scoata banii de amenda de la noi :)
Se pare ca nu erau la prima abatere: http://m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Econ...me+inselatoare
WTF is this
Joc Batman Arkham Knight Limited Edition Ps4
=))
Limited Edition :-)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Aha, defapt CE...daca puneau si ei o descriere. Arata la fel ca cel normal cu steelbox.
Oare cu ce ne mai scot ochii?
Abureli... mi-am pus ieri inainte de "Stock Busters" vreo 50 de produse in lista. Azi au toate fix acelasi pret.