Foarte amuzant legat de sectiunea de comentarii, voi citi termenii si conditiile.
Vroiam sa scriu un comentariu prin care sa atentionez ca Xbox One X, nu are cum sa coste 3.9xx,xx RON :).
AlexB
Printable View
Foarte amuzant legat de sectiunea de comentarii, voi citi termenii si conditiile.
Vroiam sa scriu un comentariu prin care sa atentionez ca Xbox One X, nu are cum sa coste 3.9xx,xx RON :).
AlexB
Ma intriga faptul ca inca astept un TV ... acelasi TV pe care daca astazi il comand, maine dupa ora 18:00 pot sa-l ridic.
E normal sa nu-l aprobe din moment ce nu este vandut de eMag. Mai mult decat atat, dupa cum am mai zis, cat timp produsul respectiv nu a fost lansat oficial la noi in tara, ei il pot vinde la orice pret doresc. Faptul ca Altex si eMag l-au vandut la 2200 lei (mai ieftin decat in "occident") a fost doar un bonus pentru noi.
@MCVlad, degeaba scrie pe site ca daca plasezi o comanda acum, o poti ridica din Showroom maine dupa ora 18, pentru ca nu respecta nici aceasta data. Din pacate chiar sunt full si/sau nu le pasa de procesarea comenzilor plasate de BF intr-o ordine fireasca.
Tot ce puteti face este ca, de maine, dupa ce expira deadline-ul dat de ei in mail-u de confirmare a comenzii, sa faceti cu totii reclamatie la ANPC.
In exact aceasi situație sunt și eu. De luni dimineață cică e în drum spre showroom. Am fost azi în showroomul din Timișoara și mi au spus ca televizoarele comandate de bf au început sa ajungă abia de ieri seara. Spunea un băiat de acolo de la suport ca și el așteaptă un Led comandat în vinerea cu bf. E clar ca is îngropati in comenzi dacă nici angajații lor nu primesc produsele la timp.
Eu mi am pierdut speranța că îl primesc zilele astea. Am sunat la eMAG și mi au "dat asigurări" ca ajunge pana vineri. La cum gestionează email deadline urile, sigur mai durează cel puțin o săptămână.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Care vineri, ca mai toate firmele (inclusiv curierat) au deja liber maine si poimaine (adica joi si vineri)? Sfantul nu stiu care + 1 Decembrie. Deci sanse mici... Ti-au zis asta ca sa scape de tine.
EMag lucreaza si joi si vineri. La fel si curierii lor. Mi-a confirmat ieri un tip din showroom.
E ok ma, mi-a venit Switch-ul azi, unul din cele 3 produse comandate, de altfel si cel care parea mai "in urma" (abia era procesat in timp ce celelalte erau ori pe drum <<CICA>> ori in depozit la ei). Macar am pe ce sa ma joc pana vin si restul...
Emag o lucra, dar la ce, nu stiu. Iar curierii lor ar fi asa asa: Sameday care nu raspunde la telefon (de fapt iti inchide automat), sau care returneaza coletele pe motiv ca nu le-a raspuns nimeni (desi ei nici macar nu suna)... Cargus care spune ca de 5 zile coletele eMag stau degeaba in depozit... si Fan-ul care la fel nu a mai primit colete de la eMag de ceva vreme (cel putin cei de pe zona mea cu care vorbesc zilnic).
Btw, eu am trecut acum cateva ore prin Crangasi si cam batea vantul... Ma asteptam sa gasesc agitatie la livrari, nebunie mai mare decat de obicei. Dar de unde? Cred ca era mai liber ca niciodata (2-3 oameni la ridicare marfa). Si atunci de unde haos-ul asta in comenzi?
Logistica nene... nu gluma! Cred ca s-au intins mai mult decat le era plapuma... Pot spune ca anul trecut, inaintea investiitilor de jde milioane de euro, a fost chiar mai decent.
Stiu. Acelasi lucru am spus si eu saptamana trecuta, legat de showroom titan. Rafturi goale. Oameni care stateau degeaba.
In schimb aseara cand am fost sa ridic tv-u, coada de 20 de oameni (care a mers uimitor de repede - 3-5 minute) si oameni care aduceau marfa la foc automat din spate.
Cred ca problemele cele mai mari sunt totusi in depozitul lor si nu la curieri.
Spun asta strict dpdv al comenzilor catre showroom.
Mi-au venit acum si restul produselor comandate de BF. Calculati singuri cat timp a trecut...
am primit si eu comanda emag din 20 Noiembrie livrata prin Sameday24....evident returnata!
Am comandat și eu niște prostioare, ieri pe 13.12, cu ocazia Flash Deals.
Nu am putut să comand cu livrare în showroom, nu era opțiunea activă, așa că am optat pentru ridicare din Oficiul Poștal.
Am achitat cu cardul și am primit spamul SMSist cu: Ne-am pus în mișcare pentru dumneavoastră.
Culmea e că deși produsele sunt vândute de eMAG, comanda mea se află în stadiul de Plată acceptată, de ieri 13.12, ora 12.00.
Data la care vor fi livrate produsele curierului apare 16.12.
Am ajuns în secolul XXI ca, în București, să aștept 3 zile pentru livrarea unei amarâte de comenzi. Foarte trist.
Cea mai mare reducere de azi !
http://www.consolegames.ro/forum/att...33&cid=1&stc=1
eMAG lucreaza cu vendori,daca un vendor face o reducere de cele mai multe ori eMAG isi aliniaza pretul cu acesta. Astea nu sunt promotii sunt modificari de pret in functie de ceea ce fac vendorii.
Cum functioneaza garantia la eMag? Am probleme cu Xbox One X si as vrea sa o trimit la garantie, dar din ce stiu, nu au voie sa umble/repare asa ceva ci se inlocuieste cu unul nou. Vad ca stoc exista, din moment ce au la vanzare pe site.
Stie cineva, ceva? Parca era cineva care lucra la eMag. Poate ma poate ajuta cu o parere?
scrie pe site cum functioneaza daca te-ar interesa cu adevarat
https://www.emag.ro/info/service-pick-up-return
Salut, nu exista restrictionare privind repararea consolei, ceea ce sti e ca nu exista reprezentanta oficiala/service oficial Microsoft Xbox in Ro. Dar asta nu are legatura cu cine are voie sa repare consolele etc. Din ce stiu eu ca si posibilitate reparatie, daca e ceva simplu repara Emag/Depanero daca nu, se lucreaza cu partenri externi pentru reparare in termenul legal sau se inlocuieste. Eu as paria pe ultima varianta pentru X, dar nu lucrez la Depanero ca sa iti zic 100%.
@nina, apreciez derajul pentru a cauta acel link, precum si subtilitatea cu care m-ai facut prost.
Ce scrie acolo pe site scrie si in certificatul de garantie. Daca voiam raspuns standard, sunam la relatii cu clientii si-mi spunea un robotel de la casca acelasi lucru.
Eu am preferat sa intreb niste oameni aici, sperand sa raspunda cine a avut de-a face cu eMag/Depanero pentru garantia unei console, nu niste robotei sau persoane care au dus la garantie eMag un frigider.
Apreciez totusi ca nu mi-ai dat link cu "let me google that for you" =D>
@Kralizeh, asa ma gandeam si eu, ca ar trebui inlocuit, cum au facut si cu Xbox One normal, dar ma gandesc ca daca la ei nu se manifesta defectul, o sa umble putin prin consola, probabil vor schimba pasta si mi-o vor da inapoi.
Oricum tot filmez sesiunile de joaca, sperand sa se mai blocheze si nu inteleg de ce nu o mai face. S-a blocat aseara de peste 5 ori intr-o ora si nu am apucat sa filmez, iar azi nimic...
Cum am filmarea, o sa le dau mail celor de la depanero cu link de youtube ca sa inteleaga despre ce e vorba.
Eu zic sa nu astepti dupa filmare, adica daca tu vezi si e clar ca e ceva in neregula cu consola...garantie. Adica ffs, ti se blocheaza si se inchide random. Probabil o sa ii faca un stress test sau ceva de genu sa vada unde faileaza (daca faileaza..ca lumea mereu e sceptica).