Asta da obsesie cu achievement-urile ca parca asa se numeste nu achive-uri :)))
Pacat de EA, si-au pierdut un client :(
Printable View
Asta da obsesie cu achievement-urile ca parca asa se numeste nu achive-uri :)))
Pacat de EA, si-au pierdut un client :(
Nu, il iau. Manager Mode FTW :x
jocul chiar imi place,pasele sunt mai reale,totul se misca cat mai aproape de realitate,centrarile se duc cu efect mare,suturile de la distanta sunt altfel,imi place mult noua idee de defence cu R2 si L2 jucatorul face blocaj,respinge mingea in corner ,se pune in fata mingii sa nu treaca nimic de el :)),L1+triunghi s-a schimbat ,e altfel.arbitrul se fereste de minge :D atacantii se bat pe orice minge ,mai ales la centrari vin lansati sar cap.am jucat 4 meciuri la WC 3 lose with 1-0 si o victorie la penalty .cel mai bine mi se pare ca se misca bayern si juve .
Acum mi se instaleaza si mie :) Revin cu impresii ;))
da! chiar o surpiza placuta,imi place am sa testez shi pesul shi am sa ma hotarasc la care-l cumpar,dar la cum arata fifa va fi greu pt cei de la konami care au frecat menta in ultimi 2 ani!!!
Am reusit si eu sa joc jocul.Mi se pare destul de bun.
pe ps3 arata foarte bine, imi place, insa varianta pe PC este cum ne-au obisnuit cei de la EA so Fifa 10 PC=Suks:wall:
Varianta de pc nu e varianta next-gen ci e dupa varianta de playstation 2.
is curios cu virtual pro cum va fi.
Ce e mai exact Skilled Dribling ? :wall:
Impresii dupa demo si dupa 500 meciuri online la 09:
+ in primul rand animatiile - excelente...arbitrul sare peste minge, umar-la-umar foarte bun si realist (Drogba nu mai este impins asa usor de vreun neica-nimeni de la Chicago Fire) etc.
+ mai multa libertate in joc...jucatorii se misca si alearga parca mai liber...nu e 360 grade cum ziceau ei dar e mult mai bine decat la 09
+ plasele portilor :D - pt mine conteaza enorm aspectul asta.
+ suturile de la distanta sunt mult mai ok decat la 09 - mai puternice
+ viteza jocului pe slow - in sfarsit pot sa construiesc si eu o faza cu mijlocasii! Jucati mai mult DEMO si o sa vedeti ce zic ;)
- in primul rand portarii sunt mai talambi. Am dat 2 goluri pe world class din devierea lor. Suturi slabe deviate de ei in proprie poarta. Am impresia ca demo are si un bug aiurea, portarii au skill points f mic. Buffon are 66, Cech 64 etc. Se rezolva pana pe 2 oct sper.
- fizica mingii este uneori nerealista la centrari mai ales. Zboara ca un balon si ia un efect ciudat si nerealist.
In rest numai de bine! Ne asteapta un joc excelent de fotbal!
@oBL1o - cand tii apasat L2 si folosesti trick stick-ul am impresia.
Mi se pare foarte ciudata chestia cu overall-ul portarilor
mie nu mi-a placut demoul asta deloc, cum nu mi-a placut nici un fifa. cred ca e cea mai proasta serie de la ea sports. incercati un madden sau un nhl sa vedeti acolo joc misto
Pai daca nu ti-a placut , de ce intrii aici sa comentezi despre el ??? Si de ce ai mai luat demo-ul daca nu ti-a placut nici un FIFA ??? Doar ca sa te aflii in treaba ... Get lost ...
E un must buy clar pentru mine:D
ce scor ati dat pana acum?eu am reusit 4-0 cu barca impotriva lui chelsea.