oricum baza e multiplayerul online asa ca nici nu ma intereseaza de world class sau legendary :P.
Printable View
oricum baza e multiplayerul online asa ca nici nu ma intereseaza de world class sau legendary :P.
Aici puteti vedea trofeele Xbox360Achievements.org - FIFA 10 Achievement List
Hmm, s-a plans o zi intreaga cineva despre achievement-uri :)) cred ca le stim toti
Deci am jucat demo-ul si:
+Plasele portilor
+++Suturile sunt la fel:x
+Skilled Dribbling :x
+s.a.
-Jucatorii sunt slabi rau
-Gameplay
-s.a.
Per total e un joc bun, Perfect pentru fani
Un joc bun, dar Gameplay trecut la minus. lol Pai atunci e bun ca plasele sunt facute frumos?
Sigur ai jucat demo-ul?
Șuturile chiar ți se par la fel? Dacă da, ai probleme grave. Sau e primul tău joc de Fifa?
Cum adică jucătorii sunt slabi rău?
Și ce e cu - (minus) la s.a. (South Africa ;;))?
Iar tu dai minus la gameplay, care se vede clar că evoluează de la an la an?
Gameplayul e bun insa la fel. Ei se laudat ca e altfel.
Suturile sunt la fel!!!
mai Mr Iacob, toti iti spuyn ca suturile si gameplay-ul e altul, tu tot pe a ta o tii...nu ai downloadat oare 2009 din greseala?
Eu nu stiu cum il mai suportati pe asta.Acuma chiar nu mam putut abtine.
Are 13 ani. Trebuie si noi sa intelegem si sa fim draguti cu el.
Sa fim seriosi Bobby a cata oara posteaza tot felul de prostii.
Asta e, trebuie sa fim intelegatori. Ca doar pune intrebari, nu face scandal :)
Am incercat sa mai joc FIFA 10 ceva mult, nu stiu, dar mereu cand joc un FIFA nou (cum a fost de la 08 la 09 si acum de la 09 la 10) am un sentiment ca ceva chiar este schimbat. Si imi place asta. Imi place foarte mult fizica mingii si a jucatorilor.
Jocul va fi foarte bun.Eu zic ca au schimbat multe lucruri.
Omul isi spune si el parerea, ce sa facem, asta e, nu e bun la facut review-uri. :)
Oricum, suturile sunt pentru mine una din cele mai bune imbunatatiri la joc, nu trebuie sa fii mare expert sa iti dai seama ca sunt mult mai bune si mai realiste fata de FIFA 09 unde aveai impresia ca mingea e un balon, pe cand in FIFA 10 suturile sunt in forta si cat mai reale, datorita si fizicii mingii care a fost schimbata mult in bine.
Oricum, mie mi-a placut demo-ul, si sunt convins ca jocul final va fi un joc bun, mai ales ca demo-ul este cu 3 build-uri mai vechi ca si versiunea finala, fiind reparate si unele bug-uri legate portari, si mai ales de plasamentul acestora.
MrIacob daca ne traduci si noua cuvintele tale i... gen "s.a" poate ne pridem si noi