Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 33

Thread: Intalnire CG

1. #1 SP
    Banned Templier's Avatar

Exclamation Intalnire CG

As vrea sa organizez o intalnire cu membrii CG!

Putem sa discutam ce data ar fi ok incat sa vina cat mai multe persoane (fara faze de genul a aparut nu stiu ce sau atunci nu pot).
    Doritorii pot aduce si o consola si un joc la care sa stam + organizarea unui mic targ de schimb sau vanzare.
    Cu ocazia asta putem socializa si poate facem si o cutiuta pt donatii.

Let the debate begin!

2. #2 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu sunt prins următoarele 2 week-end-uri. Altfel, în timpul săptămânii sau după sunt liber.

Foarte bună inițiativa, mai ales ca asa nu poate spune nimeni că nu știa. Sper să ne strângem cât mai mulți.

3. #3 SP
    Banned Templier's Avatar
    astept date, pareri

4. #4 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Intre 11 si 28 septembrie as veni cu placere....

5. #5 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    De ce nu folosim vechiul thread: http://www.consolegames.ro/forum/f60.../index180.html ?

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Lasa paunstefan, ca poate asa se mobilizeaza mai bine. Eu trag de ei de ani de zile sa faca meeting-uri si ne-organizate de CG. Trust me, iese mai frumos in grupulete mai mici, intalniri ad-hoc, fara chinuri organizatorice.

Poate e mai bine asa, sa ramana threadul acela pt. "oficial gatherings" si acesta pt. intalniri organizate de consolisti. I don't mind!

P.S. Eu voi putea veni de luna viitoare (sper). Luna asta am toate weekend-urile rupte in 2.

7. #7 SP
    Cine vrea sa mearga la targul de vechituri duminica? Facem o 'mica' intalnire.... in Bucuresti.

---------- Post added 15-09-2015 at 08:15 ----------

Suntem 3 deja☺

8. #8 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Ce targ? unde?

9. #9 SP
    Asa, asa.... mobilizati-va baieti!!
    Targ de vechituri in valea cascadelor in Bucuresti. Nu stiu sa explic prea bine unde ca sunt de la tara😊

10. #10 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Vin si eu, nu cunosc pe nimeni dar sunt sociabil, zic eu
    O intrebare, ce facem in targ ? Mai bine stabilim o terasa, ceva, nu?

11. #11 SP
    Cautam jocuri in targ. Avrm ocazia sa ne cunoastem😊. Bem si o cafea dupa. La ora 8, duminca.

12. #12 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    N-am mai fost de vreo 2 ani la targul ala, dar atunci mai mult de 4-5 jocuri nu gaseai, si alea in stare destul de proasta.

13. #13 SP
    Eu am fost de cateva ori si am gasit cate ceva. Nu asta e important totusi, eu incerc sa conving lumea sa iasa din casa😁

14. #14 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Eu am fost cand eram mic (acum 15 ani cred), se gaseau jocuri PC piratate, aduse de la rusi, aveau si cover facut, profi
    Dar nu ma astept sa gasesc jocuri de consola acolo. Anyway, eu cred ca voi ajunge pe la 10:00. E totusi duminica..

15. #15 SP
    Credeti-ma, se gasesc jocuri de console gramada, depinde ce cautati. Eu am cel putin 15 jocuri de NES si SEGA luate de acolo. Ne vedem duminica. Toata lumea e invitata!!!

16. #16 SP
    Banned Templier's Avatar
    incerc sa ajung si eu

17. #17 SP
    Banned Templier's Avatar
    ramane stabilit, unde ne vedem si cati o sa fim?

18. #18 SP
    Pai dduminica la 8 la targul din Valea Cascadelor. Cred ca vom fi 6, vedem....

19. #19 SP
    Banned Templier's Avatar
    da-mi un punct de reper ca nu am fost niciodata acolo

20. #20 SP
    Nu stiu sa explic. E pe blvd Timisoara, undeva la capat. Vorbeste cu Razu sau Oee, stiu ei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast