PSN id Floris31W pentru FIFA 16 .
Printable View
PSN id Floris31W pentru FIFA 16 .
Merge cuiva ultimate teamul? pe mine nu ma lasa sa ma conectez
Mentenanta.
de ieri!!
Aseară mergea.
Trimis de pe al meu HTC One folosind Tapatalk
De azi de la ora 8:00.
Am o problema cand vreau sa folosesc companion. Mi.am schimbat tel si dupa ce am bagat adresa de mail si parola mi-a cerut codul de securitate din 6 cifre generat de aplicatia authenticator si il bag si imi zice ca nu e corect am incercat de multe ori si tot asa zice. A mai avut cineva problema asta?
Poate vine mailul mai greu si tu ai dat sa trimita iar pana sa ajunga primul mail. Tu ai bagat codul din primul mail, dar el nu mai era valabil deoarece solcitasei alt cod. Daca nu e asta... nu e bine.
Salut, am si eu nevoie de parerile voastre in legatura cu niste jucatori. Pana acum o saptamana n-aveam bani nici sa cumpar un contract, dar mi-a picat Busquets TOTS si Hazard IF si am facut niste banuti :evil:
Am echipa asta de BPL si as vrea sa schimb CB-ul (Cahill) si cu LM-ul. Care credeti ca e mai bun: Kompany sau Otamendi? (eu as miza pe Otamendi pentru extra pace-ul) si credeti ca merita Sanchez in locul lui Depay?
Am o echipa de Bundesliga, unde vreau sa schimb pe Boateng (Kevin Prince) CM cu Thiago sau Muller, care credeti ca s-ar potrivi mai bine? Tot la aceeasi echipa, il am pe Schurrle LW, oare merita upgrade-ul la Reus sau Ribery, si daca da, care din ei?
Also, la Seria A, il am pe Asamoah LM si mi se pare cel mai bun all rounded dintre (insigne, shaarawy si f. anderson), voi ce parere aveti?
Ultima intrebare, il am pe Cavani in atac si ma gandeam daca merita schimbat cu Lacazette? (Ibra mi se pare totusi prea scump si prea incet)
Scuze pentru long post :%%
Pai eu nu primesc nici un mail, codul generat de authenticator nu trebuie bagat direct in companion?
1. Otamendi e peste Kompany din orice punct de vedere. Foloseste l cu incredere.
2. Ca si calitate pret , Depay merita banii. Dribling destul de bun , 4 skill , long shot , fizic decent.
3. Thiago am folosit , varianta IF. Dribling destul de mare , control al mingii bun si nu sta rau nici la shot.
4. Reus e cel mai bun RW-RM din bundesliga.
5. Felipe Anderson e super jucator pt pretul care il are. Am folosit toti wingerii stanga si m-am oprit la F. Anderson.
6. Lacazette e in topul atacantilor din FIFA16.
Sper sa iti fie de ajutor.
[QUOTE=SIEGE15;1346197]
Am o echipa de Bundesliga, unde vreau sa schimb pe Boateng (Kevin Prince) CM cu Thiago sau Muller, care credeti ca s-ar potrivi mai bine? Tot la aceeasi echipa, il am pe Schurrle LW, oare merita upgrade-ul la Reus sau Ribery, si daca da, care din ei?
Ce naiba cauta K P Boateng la echipa de bundesliga? Thiago e varza, n ai ce face cu el. Ia l pe Muller. Schurle iarasi e varza, ia l pe Reus fara sa te gandesti. Daca nu ai bani ..merge si Ribery, dar nu se compara..
Easy easy man. Mi-am spus parerea, ce mi-a placut mie si cu ce am jucat in bundesliga.
Ia spune , ce nu iti place la Thiago si iti place la Muller
Hmmm tu ai activat cealalata metoda de protectie. Eu am ramas la varianta cu codurile pe mail.
Sincer nu stiu cum functioneaza faza cu App Authenticator
https://www.easports.com/fifa/ultima...n-verification
LE: Ai o aplicatie pe telefon care iti genereaza un cod pentru companion? Daca ai schimbat telefonul trebuie sa inregistrezi la EA si noua aplicatie de autentificare. (Set up your app authenticator)
Trebuie sa intrii in contul de la EA , ca sa iti genereze alt cod pt aplicatie !!!
Si cand intru in contul de la ea si vreau sa ma loghez ca sa schimb setarile sa imi trimita pe mail, nu reusesc sa ma loghez ca imi cere tot asa codul generat de authenticator si il bag si zice ca nu e bun
Cand ai facut contul aia adaugat si un nr de telefon. Daca nu poti genera contul , incearca sa trimiti mesaj pe telefon cu codul. Eu asa fac , dau sa imi trimita codul prin mesaj la nr de telefon. Sau , codurile de backup.
Pai nu pot modifica metoda de primire a codului prin tel prin mail sau prin app authentictor pana nu intru in cont si nu pot intra in cont din cauza ca imi cere cod generat de authenticator si il bag imediat pe cel generat in secunda aia si zice ca nu e bun
Ia legatura cu EA , poate reusesti sa rezolvi ceva. Codurile de backup le ai ?