Intr-un Rare Gold Pack (draft reward)
Cand am vazut ca e walkout si mai ales Ramos am tipat de bucurie, dar dupa ce am dat continue si am vazut ca e si Aguero acolo, ei bine, si acum sunt ragusit:))))
Printable View
Intr-un Rare Gold Pack (draft reward)
Cand am vazut ca e walkout si mai ales Ramos am tipat de bucurie, dar dupa ce am dat continue si am vazut ca e si Aguero acolo, ei bine, si acum sunt ragusit:))))
Asa da pack..gg
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Ce atacant sa folosesc intr-un 4-3-3(4) BPL? Am acum Kane si rezerva Firmino , dar as vrea sa iau ceva mai bun.. Este bun Lukaku?
Sturridge
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Sau vardy
Se merita pack.urile de 125k cu 30 de juc rari ?
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
a tras cineva pack de 125k?
Eu n.am apucat...
Edit : intrasem pe telefon si disparusera, acum au aparut iarasi ! Se merita pana la urma ?
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Prins la Squad Building Challenge-ul de TOTW10 Untradable din a doua incercare. Prima a fost SRNA:))
Clyne sau Valencia ca RB in Ultimate Team ? Ce mi-ati recomanda ?
Walker...daca n-ai bani, Bellerin, daca nici de asta n-ai coins, atunci Valencia cu Shadow.
@Bicher29 Defoe IF cu Hunter
@tzakalaka Walker in prima faza, Clyne mai ieftin
Stiam de Walker dar momentan nu am coins de el.
Si un LW pana in 10k ? Ma tot uit la Sterling...
/Multumesc frumos!
Sterling, Martial, daca vrei mai ieftini Mirallas, Pedro, Walcott
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
LW Sterling pentru viteza si tehnica, sau Pedro un jucator complet, nu are viteza dar cu un hunter sau Hawk faci treaba
Salutare. pe Xbox One gasesc pe cineva care sa joace seara, dupa servici, ca si mine?
https://www.easports.com/fifa/ultima...nMpkC:FFA17PS4
Echipa asta am reusit sa o fac cu 25-30k. Ce ati mai schimba la ea ? Bugetul e destul de restrans acum la inceput :).
pe CAM incearca Firmino CF, costa cam 3k, face toti banii in pozitia aia.
in configuratia asta, l-as pune pe Ander Herrara pe CAM , este mai creativ decat Llalana.
Ashley Williams in locul lui Sakho.
Shquiri in loc de Mane cand mai strangi niste coins.
eu joc aproape in fiecare seara dupa ora 22:00.. idul meu Octav1923
Am jucat 6 meciuri in UT si pur si simplu m-a innebunit jocul asta. 7 accidentati in 6 meciuri, nu este posibil asa ceva.
Mi s-a accidentat atacantul din minutul 1-2, l-am schimbat, dupa care s-a accidentat si rezerva. Mama ei de treaba...
Ce pot face sa previn asta ? Voua vi s-a intamplat la fel ?