foarte bizare episoadele:tease:
Printable View
foarte bizare episoadele:tease:
Tocmai am terminat jocul,si pot spune doar atat : Laser frate !!!
Pur si simplu nu ma mai satur de atmosfera superba a jocului ,are tot ce ii trebuie : Dragoste,intriga,comedie (Berry e criminal =)) ) . Sunt curios ce o sa aduca DLC-uri ,chiar daca sunt impotriva lor probabil ca pe acestea le voi juca ;) .
wow cat de tare e tema, merci bodo pt poze. abia astept sa-mi vina si mie c.e.
Soundtrack-ul m-a dat pe spate. Superb.
pentru cei care au cumparat jocul...ati primit si acel cod de download pentru viitorul DLC ?
din cate am inteles, primul dlc va fi gratuit, insa nu stiu daca este nevoie de cod.
Exista un cartonas cu acel cod in fiecare joc.
E publicat de Microsoft si cazul Forza 3 s-ar putea sa se repete.
Am terminat si eu acest mirific thriller. Este un action-adventure horror ce nu trebuie ratat de niciun pasionat. Jocul cu luminile al celor de la Remedy este excelent facut. Povestea are un iz de Stephen King sumbru, cu un final pe masura.
Un singur lucru as avea de reprosat, filmele randate au reusit sa arate mai prost decat jocul. Plecand de la distanta de randare destul de mica, cu toate ca este un film pre-randat, trecand prin lipsync-ul defectuos, aceste filme reusesc sa stirbeasca un pic experienta Alan Wake.
Nu ma intelegeti gresit, este un joc de minim nota 9, asa ca nu mai stati pe ganduri, luati-l si jucati-l! :cheerjump:
Grey nu vrei sa-l vinzi :)) ?
Nu face nimeni un review mai neaos, tipic CG ? :)
Desi finalul este interpretabil, nu prea vad cum ar putea fi numit un final slab. Ca fapt divers, paginile manuscrisului sunt importante pentru story, iti ofera o "viziune asupra viziunii", se explica multe elemente din joc. Nu le sariti, sau macar nu le sariti pe toate.
M-am tot plans despre cum arata personajele, cum se "spulbera vraja" din cauza unor...lipsuri tehnice. Dar l-am jucat cu gura cascata, ca la un serial despre care juri ca nu-ti place dar nu te desprinzi pana nu se termina.
A exagerat putin Yahzee ,oricum el scoate in evidenta tot ce e mai slab la un joc ,asta e si farmecul lui .Dar tot cred ca a exagerat...probabil pentru ca imi place prea mult jocul 8-}