Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 63 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 ... LastLast
Results 41 to 60 of 1249

Thread: Battlefield 1

1. #41 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    La cat începe până la urmă? Diseară la 11 ora României?

2. #42 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Asa cred....4 PM ET vine 11 noaptea la noi.

3. #43 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    eu zic ca e WW2.
    Gama de arme + vehicule + avioane e mult mai larga. Avem chiar si barci - submarine - nave in perioada respectiva.

Daca e WW1 atunci vom avea un Battlefield cu cai si baioneta. Oricum ar fi, d-abia astept un Batlefield fara thermal view sau Infrarosu.

Din teaser cred ca este un american/englez pe care il calca tancul in transee. Dupa umbra respectiva. + ca apar ceva lumini si in zare, e posibil sa avem avioane
    Prea putin probabil.
    Asta e prima poza oficiala... marine rebreather, night vision modern.
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1462533822540.jpg

4. #44 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Atunci să se ducă în PLM si ăștia
    uploadfromtaptalk1462534713496.jpeg

5. #45 SP
    Quote Originally Posted by BizZare View Post
    Prea putin probabil.
    Asta e prima poza oficiala... marine rebreather, night vision modern.
    Cred ca e doar un concept art. Vedem diseară.

6. #46 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Foarte posibil.

7. #47 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pacat daca e reala imaginea respectiva, dar asta e capitalismul. Daca „putoii” americani sunt obsedati de zombies, tehnica militara SF si jocuri d-astea, noi, cei mai „batrani”, dar mai putini, care am mai citit cate ceva la ora de istorie si suntem interesati si de alte perioade de amplasare a jocurilor decat viitorul, suntem lasati la o parte...

L.E. am gasit pe un site de profil un articol interesant
    http://www.vg247.com/2016/05/06/batt...-time-periods/

in esenta se vorbeste ca au existat anumite „scapari” pe twitter care ar putea duce la concluzia ca BF5 o sa acopere mai multe perioade istorice. Ceea ce ar fi foarte tare.

8. #48 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    macar sa fie un bf4 imbunatatit...

9. #49 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Pacat daca e reala imaginea respectiva, dar asta e capitalismul. Daca „putoii” americani sunt obsedati de zombies, tehnica militara SF si jocuri d-astea, noi, cei mai „batrani”, dar mai putini, care am mai citit cate ceva la ora de istorie si suntem interesati si de alte perioade de amplasare a jocurilor decat viitorul, suntem lasati la o parte...

L.E. am gasit pe un site de profil un articol interesant
    http://www.vg247.com/2016/05/06/batt...-time-periods/

in esenta se vorbeste ca au existat anumite „scapari” pe twitter care ar putea duce la concluzia ca BF5 o sa acopere mai multe perioade istorice. Ceea ce ar fi foarte tare.
    Cam la asta ma gândeam și eu...dacă se adeverește ar fi extraordinar

---------- Post added 06-05-2016 at 16:09 ----------

10. #50 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Exista mari sanse sa aveti dreptate. Si daca se adevereste this is kinda awesome.
    The Next*Battlefield*Is Called Battlefield 1, Set In Alternate History WW1

11. #51 SP
    Alt leak. Zice acolo 18 octombrie 2016.
    Mafia pe 7 asta pe 18

12. #52 SP
    Member Victor420's Avatar

13. #53 SP
    Member Melo's Avatar
    Vorbesc de 15 minute baietasii astia despre nimic. Chiar nu-si dau seama ca nu intereseaza pe absolut nimeni!?

14. #54 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg ce-i cu moda asta cu trailere in engine. E un simplu CGI trailer. Punct.

15. #55 SP
    Brown The **** Away

16. #56 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

17. #57 SP
    Member Popae36's Avatar
    Ce parere aveti???mie îmi place ce am vazut !!!!

18. #58 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie unul imi place! Bate, sapaligi, cai, tancuri, avioane, nave de razboi... haos nene! Dar parca e un haos mai frumos decat S.F.-urile din ultima perioada... Ramane de vazut... eu sper doar sa aiba si un single player cu un story aparte! Inca sper...

19. #59 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar

20. #60 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    NO ASA MAI STAM DE VORBA!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 63 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 ... LastLast

Bookmarks