Cum e grafica fata de ce ai vazut pe Youtube pana acum?
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Printable View
Cum e grafica fata de ce ai vazut pe Youtube pana acum?
Arata destul de bine
Acum cica poti sa inregistrezi gameplay/sa share-uiesti screenshot-uri. Cand ai timp fa-ne si noua un videoclip.
Daca ii place lui poiuyt m-am linistit, day one buy.
Cat despre tancuri, eu cred ca sunt la fel ca daca stai bine si te gandesti numai de cate ori te plimbai linistit pe maidan si te-ai vazut apoi facut bucati de cate un turist cu C4 sau vreun nebun cu un rpg tintit fix in partea din spate unde e cel mai vulnerabil, la fel de repede era pa tancu.
sa nu uitam ca poiuyt_bimmer are o gramada de ore in BF4 si probabil conteaza si asta. Si eu m-am inscris dar nu am primit nimic pe e-mail.Quote:
pe ce criterii se selecteaza?
da , am peste 2000 de ore dar nu cred ca asta-i neaparat un criteriu caci mai am prin lista tot asa cu atatea ore si nu au primit.
Mayheme , e misto ma jocu' , dar nu e ca BF4 , e altceva.. personajul se misca altfel cumva mai lent iti da impresia ca BF1 merge cu 30fps ,iar bf4 cu 60 fps.. desi , parca asa si este , ieri am iesit din BF1 in BF4 si este mult mai fluid BF4
oricum acest alpha nu este definitoriu pt ca meniul se blocheaza ,nu raspunde clar la comenzi , sunetul este de forma , apar / dispar soldati de nicaieri , insa in forma finala cred ca o sa fie bun jocul si in primul rand altceva, rau e cand le copiaza si le schimba doar numele , rau e cand vin cu altceva, insa e clar ca o sa placa mai mult si celor ce joaca COD ,BF1 fiind mai mult pe infanterie fata de BF4 unde este 50% vehicule , 50% infanterie
p.s. dupa ce am jucat BF1 m-am dus in BF4 pe Shanghai si m-am dat cu elicopteru de atac, nimic nu e ca sentimentul ala de acolo :) sper sa aibe si BF1 harti dedicate pt ceva de genu'
Lasa ca facem noi 2000 de ore in BF1, sa te vad atunci ce o sa zici? :D Ca nimic nu se compara cu un dogfight WW1 style?
Posibil , ca-i misto cu avioanele in BF1 , mai ales cu ala de atac
Baga un stream mai Poiuyt, sa vedem si noi.
pai nu merge , nu ai acces la share sau broadcast , pozele cu scorul sunt facute cu telefonul peste tv :)
ti-am cerut share aseara sa vaz cum arata, te-ai facut ca nu observi /:)
bai baiatu' , ti-am acceptat si chiar continuat cu tot tacamul , doar ca mi-a dat mesaj " nu este valabil pt aceasta aplicatie " .
insa da, nu m-am sinchisit sa-ti dau mesaj ca nu merge..
https://youtu.be/Os3WF9QgRTo
PS4 gameplay 1080p 60fps :)
si un video comparativ cu cele 3 variante: PS4, XO si PC
https://youtu.be/bsvD_g_UsCA
Altii au zis ca e 60fps, si pe stream si pe yt. Ramane de vazut.
Si da, e 900p, insa pe yt e uploadat la 1080p :)
Oricum e mega enervanta muzica de pe fundal.. dupa ce ca joci cu un sunet vai capul lui , mai ai si muzica pe fundal.. sper sa nu fie si in varianta finala caci este super enervanta.
Nu se poate scoate din optiuni (audio)? Ingame music ON/OFF sau volume/slider spre 0, etc.
"We have lost objective butter!"
Eu unul sunt curios daca poti fi impuscat in timpul tranziitiilor cand te urci in vehicule sau schimbi locul in vehicule.
Da poti. Am vazut la cineva pe stream cand se urca intr-o masina, l-a ciuruit unu.