Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 38 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 758

Thread: Destiny 2

1. #461 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Exact, scade in vanzari. In loc sa creasca. Ceea ce este foarte rau, mai ales ca au bagat in el bani cu caruta, iar daca o sa vada ca nu mai fac bani din vanzari o sa inceapa cu alte balarii, maine-poimaine vezi loot crates si aici, mai ales ca-i Activision si aia sunt niste nehaliti.
    Si de ce nu as compara cu alte jocuri si firme care au trecut prin asta? Analogia sta in picioare, indiferent despre cine e vorba. Da, au vandut foarte mult la launch, dar numarul de playeri activi a scazut drastic dupa o luna, iar cand un numar asa mare nu mai e activ este greu sa-i aduci inapoi. De exemplu clanul sau friend listul meu era destul de activ la inceput. Acum abia daca am 2 sau 3 prieteni online in joc, iar asta nu mi se intampla numai mie. Sunt curios cum arata cifrele legate de CoO, sau cum o sa arate la urmatorul expansion.

2. #462 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Cum ti se pare raid lair-ul?

3. #463 SP
    Nu l-am jucat inca, nu am cu cine ca 90% din friend list s-a lasat de joc.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

4. #464 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Pacat. Chiar e distractiv, si e si doable intr-un scurt relativ scurt.

5. #465 SP
    Member popteodor's Avatar
    Vreau sa intru si eu la DLC dar astept sa repare HDR-ul.
    Poate poate ne strangem pentru ca sunt curios si eu sa vad ce e cu raid lair-ul.

6. #466 SP
    Doamne sa nerfeze odata laserul asta ca PvP-ul e stricat de tot. Toata lumea numai asta foloseste si implicit si tu trebuie sa-l folosesti, altfel nu ai nicio sansa. Asta inseamna ca e de zece ori mai greu sa faci anumite challenge-uri, ca sa nu mai spun ca unele subclase gen arcstrider-ul au devenit complet useless, sunt topite instant.

7. #467 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Doamne sa nerfeze odata laserul asta ca PvP-ul e stricat de tot. Toata lumea numai asta foloseste si implicit si tu trebuie sa-l folosesti, altfel nu ai nicio sansa. Asta inseamna ca e de zece ori mai greu sa faci anumite challenge-uri, ca sa nu mai spun ca unele subclase gen arcstrider-ul au devenit complet useless, sunt topite instant.
    Îl repară, dar abia la următorul reset, mai sunt câteva zile de horror

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

8. #468 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Hai mah ca e super caterinca in Crucible. Am facut toate challlenge-urile fara probleme. Iar eu joc doar pt materialele de forge si weekly

9. #469 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Harkonnen View Post
    Hai mah ca e super caterinca in Crucible. Am facut toate challlenge-urile fara probleme. Iar eu joc doar pt materialele de forge si weekly
    Drept să-ți zic nu prea te trage să faci grind, sunt slabe armele de dlc. Dar e încă ceva de făcut, că tot se plângea lumea că nu avea ce face în joc. Plus raid ul, care e șmecherie pe toate părțile, bun, bun

10. #470 SP
    Member bdevil's Avatar
    Wrong direction Bungie.

11. #471 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Asa e. Nu prea am ce folosi dar ca sa maresc powerul merge.

12. #472 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Eu ii inteleg pe aia cand se plang de loot boxes si desi e doar cosmetic stuff, sunt totusi inchise acolo, dupa cutii, si la un joc de genul asta conteaza cosmetic stuff destul de mult, DAR eu am cam tot ce vinde aia la eververse si nu am dat niciun ban real pe cutii/engrame. Cand faci level si am facut zeci deja peste cel maxim, primesti o engrama si din aia iti poate pica dust din ala cu care cumperi, emotes, shadere, nave, sparrows etc. Daca joci, le iei. Daca dai bani le iei mai repede ce-i drept.

Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    Drept să-ți zic nu prea te trage să faci grind, sunt slabe armele de dlc. Dar e încă ceva de făcut, că tot se plângea lumea că nu avea ce face în joc. Plus raid ul, care e șmecherie pe toate părțile, bun, bun

Da, armele sunt slabute, dar ai un motiv sa faci grind-ul ala sa vezi peretele ala tot luminat si poate iti da ceva exotica secreta cand le termini pe toate, ceva exotic quest, nu stiu, sper si eu. Asta mai am de facut, sa aprind toate luminile la forge.

Maine vine hdr update, vin patru arme noi la forge si incep iar grind-ul, care nu ma deranjeaza personal, ca am party de 8 oameni plin la orice ora, toti in destiny 2, toti facand acelasi lucru si cu gunplay-ul excelent din joc nu te plictisesti asa repede.

PS: am luat the colony, e distractiv sa vezi cum fug acele "insecte" dupa inamici. mai vanez crimson!

13. #473 SP
    Macar de ar repara Public Event-urile alea si sa nu te trezesti uneori singurul om de acolo
    Trebuie sa faci constant faza aia cu teleportatul la public event DUPA ce a inceput, daca mergi inainte risti sa nu prinzi pe nimeni.

14. #474 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Hmmm, n-am avut probleme de genul, cel putin pe servere de uk. Foarte rar am fost doar doi oameni in rest 4, 5, 6 in sus. Si am facut in jur de 100 public events in ultimele zile pe fiecare planeta.

Ce e mai enervant e atunci cand ai oameni la event si nu stiu sa-l faca eroic... te chinui singur si n-ai timp sa activezi ce trebuie ca e gata eventul pe normal.

15. #475 SP
    Da, si asta inca ma mira, sunt oameni care chiar au level 25 si nu stiu cum sa activeze heroic-ul.

16. #476 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Am intrat si eu in D2 dupa o pauza de vreo cateva luni. M-am mai uitat din cand in cand pe aici si pe Reddit sa vad cum Bungie se impusca in picioare. Nu am testat acest "expansion", ca sa zic asa. Am intrat doar in Crucible sa vad ce este acest laser-fest de care vorbeste toata lumea. DUMNEZEULE MARE!!! Cum este arma asta (Prometheus Lens)...imi era si rusine ca o folosesc. Este obscena de OP. Cine a proiectat-o a fost si este un mare troll.

Inainte erau toti agaricii cu MIDA, acum doar lasertag vezi peste tot, zici ca e plin de Cyclops peste tot. Bungie face juma de pas in fata si 10 in spate. Iar o sa prinda praf pe raft, dupa ce imi trece "nevoia" de niste pew pew.

17. #477 SP
    Eu deja l-am cam lasat, nu de alta dar pvp-ul nu ma mai distreaza (e chiar mai nasol ca inainte acum cu laser tag-ul asta), infinite forest ala e cam degeaba (ma asteptam sa fie ceva gen prison of elders), iar gear-ul nou e slabut. Sa vad raid lair-ul cum e, poate reusesc sa adun o echipa, ceva, dar pana atunci mai intru doar sa-mi fac milestone-urile si cam asta e.

18. #478 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Same here. Milestones pana pica Crimson, pana la lvl 335 si pana termin peretele de la forge.

19. #479 SP
    Daca ar fi sa-l compar cu primul Destiny, CoO mi se pare la nivelul lui House of Wolves ca si content, ceea ce destul de dezamagitor. Sper ca urmatorul expansion sa fie mai suculent si sa bage activitati noi de "uz zilnic", gen Prison of Elders sau Forge-ul din Rise of Iron. Si matchmaking in plm, sa mai termine cu prostiile lor de restrictii, hai inteleg in raid, dar in Nightfall de ce nu au dat drumul la mm habar nu am...

20. #480 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Nu stiu ce putea fi mai rau: Destiny 2 sau Star Wars Battlefront 2?
    Noroc ca spre deosebire de EA, Activision a oferit trial-ul ca altfel plangeam dupa bani.
    Nu credeam ca o sa vad vreodata un shooter mai dumbest de atat cu o poveste mai execrabila ....uite ca se poate. FFS, pana si in Call of Duty mai gandesti , mai ai parte e o poveste buna, ceva actiune. Dar in asta te plictisesti de mori.
    Impusti aceleasi gorile de inamici , pac-pac, mergi mai departe, aceiasi inamici, pac-pac, iti folosesti unica abilitate pe care o folosesc toate cele trei clase, aceea de a deveni un fel de SONIC X !?!

Interpretarea vocala e de toata jena.
    Single-player necesita conexiune online permanenta...pe bune?
    Degeaba sunt trei clase in joc ca numai costumul si culoarea difera, ca la capitolul abilitati sunt la fel.

Dupa 10 de minute de impuscat legionari ca shooter-coridor, jocul devine apoi un MMO insuportabil unde protagonistul nu vorbeste mai deloc (vorbesc celelalte personaje de te ia durerea de cap) si daca incerci sa explorezi harta si sa treci de linia ei, iti da numai 5 secunde sa te intorci pe harta ca altfel iti da instant death.

Nu stiu de primul Destiny (decat ca a fost o mega teapa cu season pass-ul si ca era cam la fel cu Destiny 2), dar jocul asta m-ar fi dat pe spate poate cand aveam 10 ani.
    N-am rezistat mai mult de 30 de minute, cu toate ca trialul cica imi oferea 1-2 ore de joc.

Ce mi-a placut la el: peisajele foarte spectaculoase si.....cam atat

I-as fi dat o sansa pentru drona aia care te ghideaza, dar....

Prefer sa cumpar doua editii de Titanfall 2 sau Borderlands 2 pe care sa le fac cadou la prieteni decat sa joc chiar si gratuit porcaria asta de joc in editia full cu toate dlc-urile si expansionurile deblocate.

Serios, jocul asta e o insulta pentru oricare hardcore gamer !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 38 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast