A aparut review pe Gamespot: Nota 8! Link below:
Call of Juarez: Bound in Blood Review for Xbox 360 - GameSpot
A aparut review pe Gamespot: Nota 8! Link below:
Call of Juarez: Bound in Blood Review for Xbox 360 - GameSpot
Am vazut review-ul. Iau jocul 100%, eram hotarat de la primele filmulete cu gameplay.
Vocea lui Ray este absolut incredibila: "I want justice!"![]()
Sincer ma asteptam sa fie foarte greu, cel putin pe hard. I mean...it's wild-west FFS! Sunt cateva legende, dar majoritatea mureau pana in 40 de aniAstept un demo, poate ma va convinge ca merita cumparat.
btw, "screen-tearing" ar trebui sa fie marca inregistrata Ubisoft.![]()
Jocul are grafica, poveste, feeling. Faza cu trasul de dupa un zid e super jmekera. De asemenea e misto ca poti sa alegi cu ce personaj sa joci fiecare capitol (pana acum eu am jucat mai mult cu Thomas). Recomand
Va place sa va laudati cu jocuri piratate luate inainte de lansare? Nu toata lumea le trage de pe torente cu 3 zile inainte si le joaca.Uni sunt care asteapta sa le vina jocul original iar alti vorbesc despre el cum e luat de pe torente.Aveti macar bun simt.
ResidentEvil - u esti frustrat ca nu ai jocul sau prost informat? Jocul a fost lansat ieri 30 iunie, iar discutiile sunt de azi 1 iulie. Singurul care a adus vb de torrente esti u. Restul ne-am limitat la a ne spune parerea despre joc (lucru care dp capusorul tau echivaleaza cu o lauda).
Se mai scoate demo dupa ce jocul a fost lansat?
Spike - pai vad ca te lauzi ca ai jucat jocul chiar in ziua de lansare sau la o zi.Alti poate si-au cumparat jocul ala si il asteapta iar tu vi sa zici cat de misto e si ca ai jucat nu stiu cate ore.
Exista foarte multe cazuri in care discul comandat iti poate ajunge inainte de data lansarii, cu o zi sau doua cel mult. Asta in cazul pre-orderurilor am impresia. Deci este posibil ca Spike sa fi primit jocul deja...Nu stiu de ce aduceti vorba de torrente si alte gunoaie. Limitati-va la pareri despre joc/review si asteptari asupra jocului in sine.
Se pare ca a luat nota 8 oricum este mult mai bine decat primul joc unde a luat 6
asta nu e joc de nota 8
macar daca ii dadeau un 8.5 8.8 era bine dar nu 8
se dau note mai mari pe toate prostiile de jocuri iar la un joc bun ca asta i se da o nota de 8
cei de la ign i-au dat chiar o nota si mai mica 7.7: IGN: Call of Juarez: Bound in Blood Review
si mie mi se pare merita mai mult. singurul defect pe care i l-am gasit pana acum (sunt la actul 4 din 4) e ai-ul destul de slabutz (dc ii lasi sa vina peste tine ii faci usor si asta pe hard, probleme apar cand vrei sa te duci u peste ei ca rambo). lungimea jocului este e in media jocurilor din ziua de azi, storie-ul f bun, sunetul e de exceptie, hai poate la grafica au mai dat-o in bara la unele cutscenuri unde imaginea e focalizata doar pe personaje, iar mediul din jurul tau e cam incetosat. dar chiar si asa...
Bookmarks