Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 137

Thread: Call of Juarez: Bound in Blood

1. #1 SP
    Member Nonelito's Avatar

Call of Juarez: Bound in Blood

A aparut review pe Gamespot: Nota 8! Link below:

Call of Juarez: Bound in Blood Review for Xbox 360 - GameSpot

2. #2 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am vazut review-ul. Iau jocul 100%, eram hotarat de la primele filmulete cu gameplay.

Vocea lui Ray este absolut incredibila: "I want justice!"

3. #3 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Cool dar tot nu il iau... Chiar daca mi-a placut primul

4. #4 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Cool dar tot nu il iau... Chiar daca mi-a placut primul
    Bravo. Super afirmatie

5. #5 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Sincer ma asteptam sa fie foarte greu, cel putin pe hard. I mean...it's wild-west FFS! Sunt cateva legende, dar majoritatea mureau pana in 40 de ani Astept un demo, poate ma va convinge ca merita cumparat.

btw, "screen-tearing" ar trebui sa fie marca inregistrata Ubisoft.

6. #6 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Jocul are grafica, poveste, feeling. Faza cu trasul de dupa un zid e super jmekera. De asemenea e misto ca poti sa alegi cu ce personaj sa joci fiecare capitol (pana acum eu am jucat mai mult cu Thomas). Recomand

7. #7 SP
    Banned ResidentEvil's Avatar
    Va place sa va laudati cu jocuri piratate luate inainte de lansare? Nu toata lumea le trage de pe torente cu 3 zile inainte si le joaca.Uni sunt care asteapta sa le vina jocul original iar alti vorbesc despre el cum e luat de pe torente.Aveti macar bun simt.

8. #8 SP
    Member Vami's Avatar
    Maine ma duc si eu sa il iau. Revin cu pareri.

9. #9 SP
    Quik de unde il iei? Din ce magazin?

10. #10 SP
    ResidentEvil - u esti frustrat ca nu ai jocul sau prost informat? Jocul a fost lansat ieri 30 iunie, iar discutiile sunt de azi 1 iulie. Singurul care a adus vb de torrente esti u. Restul ne-am limitat la a ne spune parerea despre joc (lucru care dp capusorul tau echivaleaza cu o lauda).

11. #11 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    ResidentEvil - u esti frustrat ca nu ai jocul sau prost informat? Jocul a fost lansat ieri 30 iunie, iar discutiile sunt de azi 1 iulie. Singurul care a adus vb de torrente esti u. Restul ne-am limitat la a ne spune parerea despre joc (lucru care dp capusorul tau echivaleaza cu o lauda).
    Iar tu traiesti in Romania, unde ai putea avea jocul cel mai devreme la 4-5 zile de la lansare.

Jocul pare bun, dar nu-l iau inca. Astept un demo ca sa vad daca merita

12. #12 SP
    Se mai scoate demo dupa ce jocul a fost lansat?

Spike - pai vad ca te lauzi ca ai jucat jocul chiar in ziua de lansare sau la o zi.Alti poate si-au cumparat jocul ala si il asteapta iar tu vi sa zici cat de misto e si ca ai jucat nu stiu cate ore.

13. #13 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by ResidentEvil View Post

Spike - pai vad ca te lauzi ca ai jucat jocul chiar in ziua de lansare sau la o zi.Alti poate si-au cumparat jocul ala si il asteapta iar tu vi sa zici cat de misto e si ca ai jucat nu stiu cate ore.
    S-a mai intamplat sa fie scos demo dupa lansare. Daca nu ma insel la Dead Space asa a fost

14. #14 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Quote Originally Posted by ResidentEvil View Post

Exista foarte multe cazuri in care discul comandat iti poate ajunge inainte de data lansarii, cu o zi sau doua cel mult. Asta in cazul pre-orderurilor am impresia. Deci este posibil ca Spike sa fi primit jocul deja...Nu stiu de ce aduceti vorba de torrente si alte gunoaie. Limitati-va la pareri despre joc/review si asteptari asupra jocului in sine.

15. #15 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Quik View Post
    Maine ma duc si eu sa il iau. Revin cu pareri.
    De unde anume il iei?

16. #16 SP

17. #17 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Se pare ca a luat nota 8 oricum este mult mai bine decat primul joc unde a luat 6

18. #18 SP
    asta nu e joc de nota 8
    macar daca ii dadeau un 8.5 8.8 era bine dar nu 8
    se dau note mai mari pe toate prostiile de jocuri iar la un joc bun ca asta i se da o nota de 8

19. #19 SP
    cei de la ign i-au dat chiar o nota si mai mica 7.7: IGN: Call of Juarez: Bound in Blood Review

si mie mi se pare merita mai mult. singurul defect pe care i l-am gasit pana acum (sunt la actul 4 din 4) e ai-ul destul de slabutz (dc ii lasi sa vina peste tine ii faci usor si asta pe hard, probleme apar cand vrei sa te duci u peste ei ca rambo ). lungimea jocului este e in media jocurilor din ziua de azi, storie-ul f bun, sunetul e de exceptie, hai poate la grafica au mai dat-o in bara la unele cutscenuri unde imaginea e focalizata doar pe personaje, iar mediul din jurul tau e cam incetosat. dar chiar si asa...

20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    btw, "screen-tearing" ar trebui sa fie marca inregistrata Ubisoft.
    Sa stii ca asa e

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast