Am sunat. Mi-au dat AWB-ul si m-am uitat pe site la NEMO, cica e in curs de livrare azi....sa vedem...asteptam:buddies:
Printable View
Azi am auzit una noua de la Altex:
"Imi pare rau dar nu am nici o informatie in legatura cu statusul de livrare al comenzii dumneavoastra."
Deci e clara treaba...
Am aflat AWB-ul si zice ca e in curs de livrare. Doamne-ajuta !
Am sunat la Altex si mi-au spus ca nu a fost confirmata comanda (cu toate ca pe site imi arata ca a fost confirmata). Excelent :| (slow clap).
Momente critice...nu primeste lumea jocul la 7 dimineata in ziua lansarii. 8-}
Stie cineva daca a ajuns pe raft la Altex in Cluj?
Sent from my D5803 using Tapatalk
Aleluia! Mi-a ajuns si mie acum 2 minute... Koba, tie?
Nu am mentionat vreodata pe vreun thread Uncharted related ca nu as fi interesat de joc. Sa lasam putin presupunerile.
Pana la urma are cineva idee care e treaba cu special edition? vad ca deocamdata nu e in stoc nicaieri in romania, ieri la telefon cei de la altex spuneau ca nu au informatii concrete si am mai lasat si pe seara un tichet in caz ca pana raspund au ceva informatii noi, dar nimic pana acum.
E al 4-lea pre-order cu probleme din 4 pe anu asta :(, sper sa nu fie o intarziere ca la Ratchet unde am confirmat comanda prin telefon si dupa inca 3 zile de la lansare nu figura comanda drept procesata...
In legatura cu Special Edition (raspuns primit de la Altex):
"Va multumim pentru ca ati optat sa colaborati cu Altex Romania
In legatura cu solicitarea dumneavoastra, va informam cu parere de rau ca nu am putut onora comenzile pentru aceasta varianta a Uncharted 4 insa speram ca pana la sfarsitul acestei saptamani produsul sa intre pe stocurile noastre pentru a putea fi expediat catre clientii ce au comandat acest titlu."
La ce pret a fost SE la Altex cand ati facut precomanda?
Eu am facut precomanda la pretul de 350RON.
Mersi de informatii, sper sa ajunga in urmatoarele zile :(.
EDIT: Tot la 350 am facut precomanda.
Am facut si eu precomanda la SE (350 Lei) in februarie. Acum cateva zile am primit un mail sa confirm precomanda, ceea ce am si facut. Dupa confirmarea comenzii, deoarece nu aparea pe site nici un mesaj de confirmare ca s-a efectuat confirmarea cu succes, sun sa ma asigur si intreb daca pot conta pe livrarea comenzii in ziua lansarii (azi, 10.05) la care domnisoara ma asigura ca cel tarziu pe 10.05 voi avea jocul (azi).
Azi sun dupa AWB, domnisoara imi spune ca nu exista stoc pentru joc si ca nici nu are informatii cand / daca se va livra in viitorul apropiat...
Am anulat comanda, m-am lecuit cu precomenzila la Altex.
o harababura totala, te apuca si greata cand vezi cum isi trateaza clientii.
Eu am ediția normala, am dat un mail sa intreb de AWB. Coletul meu este in livrare pe ruta curier, probabil pe la ora 5-6 ajunge la mine. Abia aștept!
Se stia asta de sambata ca nu se vor livra decat in ziua lansarii. Li s-au spus exact ca nu au voie sa livrare decat in ziua lansarii. Altex nu este Amazon sa-l doara in fund de o colaborare!
Cert este ca daca ai fi sunat la 021 9196 ai fi aflat de la angajati ca nu il vor trimite mai devreme de 10 mai.
Singura problema a fost cu SPECIAL EDITION din cauza unui furnizor!
Acum ca tot stiau ca nu vor putea livra la timp Special Edition ( din cauza unui furnizor sau din orice cauza ) puteau sa-i anunte pe cei ce au precomanda la editia asta sa nu mai stea cu sufletul la gura sperand ca-l vor avea pe 10 , nu ?
Cand ai precomanda la SE putin te incalzeste ca livreaza ei la timp editia normala . Pana la urma asta-i sa te intereseze de client .
Dar...nu-i asa ...naravurile vechi mor greu.
Unde pot cumpara Special Edition ? In toate magazinele online din Romania scrie ''stoc epuizat''