Cu siguranta au primit toti cei cu precomanda.
Nu trebuie jocul Uncharted 4, e stand alone.
Am preload de duminica si la lost legacy si la jak and daxter dar un contor de toata frumuseata care nu ma lasa sa joc decat astazi la 00:00...
Nici tema dinamica nu o pot folosi. Nu prea are logica, doar nu pot face cancel la preorder, banii sunt luati deja, nu pot face refund.
si era si mai ieftin, si aveam si disc pe urma, ca trade in value pt alt joc sau ceva.
DAR, trebuia sa astept sa se deschida magazinul pe la 8-9 dimineata and im not a patient man!![]()
Voi nu ati mai facut pre-order digital?
E normal, il poti juca doar cand se lanseaza oficial in zona de pe care ai facut pre-orderul, adica in data de 23 daca l-ai luat de pe un cont de EU.
A primit careva sms de la curier despre livrarea de azi ? O faceau pana acum si inca nimic. Tare-mi e ca merg sa-l iau din magazin...
Da, eu am primit. Expedierea cu AWB: -------- urmeaza sa fie livrata la dvs. in cursul zilei de astazi, suma ramburs 159.9.
Eu am primit ieri un sms conform caruia curierul a intrat in posesia coletului. Insa azi nu am primit acel sms care sa ma anunte ca produsul va fi livrat in cursul zilei.
Am vorbit acum cu cineva de la Altex si mi-a zis ca nu am primit sms pentru ca-mi va fi livrat de catre curierul lor, iar coletul meu este deja la el.
Mai fac treaba asta la precomenzi, tocmai pentru a nu mai fi probleme cu livrarile si sa intarzie. Am patit-o si eu la U4 si The Last Guardian.
Al meu a ajuns, pacat ca sunt in tren. Chiar acum m-a sunat mama sa-mi zica ca s-a intalnit cu nenea de la Nemo si a luat ea jocul.
Am primit si eu uncharted (in Bucuresti). putin haotici cei de la altex, pe la pranz am sunat la ei si mi-au spus ca jocul e in depozit, si ca vor suna sa vada daca pot sa il livreze azi...pentru ca dupa o ora sa ma sune din senin curierul ca a ajuns...
Cred ca e prima pre-comanda la altex/mg (si am avut la mai multe jocuri in trecut) pe care o primesc in ziua lansarii...poate o sa fie mai ok daca au propriul lor servicii de livrari in bucuresti, in trecut stiu ca lucrau cu nemo si poate asa apareau decalari la livrari...
Eu am patit o singura data sa nu imi livreze Altex/MG comanda in ziua lansarii sau mai devreme, in Bucuresti. Este vorba despre GTA V, care s-a lansat fix cand aveau ei luna de Black Friday.
Fericiti cei cu Nemo. In Bucuresti cel putin exista un singur curier "special" de la Altex pe zona si livrarile au o anumita prioritate. Daca comanda ta e pe ultimul loc atunci ghinion
![]()
I-am sunat pe cei de la Altex si nu au stiut sa imi specifice cand va fi livrat jocul (doar ca va fi livrat de oamenii lor). Sper sa il gasesc in magazin astazi.
Bookmarks