Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast
Results 261 to 280 of 293

Thread: Despre precomenzi

1. #261 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Cu siguranta au primit toti cei cu precomanda.

2. #262 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Nu trebuie jocul Uncharted 4, e stand alone.

Am preload de duminica si la lost legacy si la jak and daxter dar un contor de toata frumuseata care nu ma lasa sa joc decat astazi la 00:00...

Nici tema dinamica nu o pot folosi. Nu prea are logica, doar nu pot face cancel la preorder, banii sunt luati deja, nu pot face refund.

3. #263 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^ Morala e sa nu cumperi ceva digital cand ai optiunea discului.

4. #264 SP
    495
    Member 495's Avatar
    si era si mai ieftin, si aveam si disc pe urma, ca trade in value pt alt joc sau ceva.

DAR, trebuia sa astept sa se deschida magazinul pe la 8-9 dimineata and im not a patient man!

5. #265 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Voi nu ati mai facut pre-order digital?
    E normal, il poti juca doar cand se lanseaza oficial in zona de pe care ai facut pre-orderul, adica in data de 23 daca l-ai luat de pe un cont de EU.

6. #266 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Gata am facut precomanda !! Maine vine !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

7. #267 SP
    Member geo971986's Avatar
    Se merita? Pareri?

8. #268 SP
    Merita!

9. #269 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    A primit careva sms de la curier despre livrarea de azi ? O faceau pana acum si inca nimic. Tare-mi e ca merg sa-l iau din magazin...

10. #270 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Da, eu am primit. Expedierea cu AWB: -------- urmeaza sa fie livrata la dvs. in cursul zilei de astazi, suma ramburs 159.9.

11. #271 SP
    Eu am primit ieri un sms conform caruia curierul a intrat in posesia coletului. Insa azi nu am primit acel sms care sa ma anunte ca produsul va fi livrat in cursul zilei.

12. #272 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am vorbit acum cu cineva de la Altex si mi-a zis ca nu am primit sms pentru ca-mi va fi livrat de catre curierul lor, iar coletul meu este deja la el.

13. #273 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mai fac treaba asta la precomenzi, tocmai pentru a nu mai fi probleme cu livrarile si sa intarzie. Am patit-o si eu la U4 si The Last Guardian.

14. #274 SP
    Junior Member BRiaN's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Am vorbit acum cu cineva de la Altex si mi-a zis ca nu am primit sms pentru ca-mi va fi livrat de catre curierul lor, iar coletul meu este deja la el.
    Sunt in aceeasi situatie, nici eu nu am primit sms-ul cu livrarea astazi.

Sent from my XT1650 using Tapatalk

15. #275 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Al meu a ajuns, pacat ca sunt in tren. Chiar acum m-a sunat mama sa-mi zica ca s-a intalnit cu nenea de la Nemo si a luat ea jocul.

16. #276 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    Am primit si eu uncharted (in Bucuresti). putin haotici cei de la altex, pe la pranz am sunat la ei si mi-au spus ca jocul e in depozit, si ca vor suna sa vada daca pot sa il livreze azi...pentru ca dupa o ora sa ma sune din senin curierul ca a ajuns...

Cred ca e prima pre-comanda la altex/mg (si am avut la mai multe jocuri in trecut) pe care o primesc in ziua lansarii...poate o sa fie mai ok daca au propriul lor servicii de livrari in bucuresti, in trecut stiu ca lucrau cu nemo si poate asa apareau decalari la livrari...

17. #277 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Eu am patit o singura data sa nu imi livreze Altex/MG comanda in ziua lansarii sau mai devreme, in Bucuresti. Este vorba despre GTA V, care s-a lansat fix cand aveau ei luna de Black Friday.

18. #278 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Livrat acum putin timp de baiatul de la Nemo (Bucuresti). All good in the hood.

19. #279 SP
    Member Johnny's Avatar
    Fericiti cei cu Nemo . In Bucuresti cel putin exista un singur curier "special" de la Altex pe zona si livrarile au o anumita prioritate. Daca comanda ta e pe ultimul loc atunci ghinion

20. #280 SP
    Member zNowkid's Avatar
    I-am sunat pe cei de la Altex si nu au stiut sa imi specifice cand va fi livrat jocul (doar ca va fi livrat de oamenii lor). Sper sa il gasesc in magazin astazi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast