Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 15 of 15

Thread: RoboCop: Rogue City

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

RoboCop: Rogue City

Dezvoltat de Teyon (Terminator: Resistance), published by Nacon:
    Become the iconic part man, part machine, all cop hero as you attempt to bring justice to the dangerous, crime-ridden streets of Old Detroit. Armed with your trusty Auto-9, factory-built strength, years of experience on the force and a variety of tools at your disposal, you will fight forces seeking to destroy the city you call home in an all new first-person, explosive hunt for the truth. You have the power to decide how to fulfil prime directives in your own way, but as the story unfolds proceed with caution because corruption and greed know no limits.

Prepare yourself to...
    PROTECT THE INNOCENT AND UPHOLD THE LAW
    Consoles, PC (Steam).
    2023.
    Teaser trailer:
    Attached Images Attached Images robocop_rogue_city_logo.jpg robocop_rogue_city_ss_01.jpg robocop_rogue_city_ss_02.jpg robocop_rogue_city_ss_03.jpg robocop_rogue_city_ss_04.jpg

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pacat ca-i FPS...

3. #3 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ridica cineva piatra daca spun ca nu mi-a displacut deloc ce au aratat?

4. #4 SP
    Pai arata ca un joc generic, de prin anul 2000. Nu prea are ce sa-ti placa.

Macar de era 3rd person ca sa-l vedem pe robocop - aia consider ca ar fi singura placere intr-un joc cu el.

Cum ar fi sa se faca un joc cu TMNT dar sa fie FPS? Nu asta e placerea? Sa le vezi pe testoase? Oamenii astia chiar nu stiu ce anume le-ar vinde jocul? Ce anume si-ar dori oamenii? Ei oare nu fac un studiu de piata inainte?

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay overview:

6. #6 SP
    Arata mult mai bine decat ma asteptam dpdv grafic.

7. #7 SP
    Manager paul's Avatar
    Amanat pentru 2 noiembrie.

Part Man, Part Machine trailer:

16 minutes of gameplay:

8. #8 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am jucat aseara DEMO-ul de pe Steam. Laptop conectat la TV si cu gamepad XBOX.

Grafica mi s-a parut excelenta, jucat cu totul pe max, insa ma indoiesc ca va arata asa pe console. Atmosfera mi s-a parut ca in filme iar gameplay-ul este foarte solid, fiindca este lent se simte ca un rail-shooter si da o anumita greutate personajului, in plus nu ai jump sau duck.

Problema este ca-i mult prea usor, primesti 20 de cartuse si viata ta scade la jumatate. Apesi pe ''B'' si viata incepe sa se regenereze. In plus de asta, ai cartuse nelimitate, not a good ideea. Devine plictistor rapid fiindca este foarte usor.

Am citit ca jocul va avea multiple setari de dificultate. Pare genul de joc care pe ultima dificultate va fi ca altele pe clasic.

9. #9 SP
    Manager paul's Avatar
    Note mari, mai mult nu avea cum.

Story trailer:

Live action trailer:

Metacritic:
    - 70 - PS5
    - 74 - XSX
    - xx - Switch
    - 80 - PC

OpenCritic:
    - 73

Recenzii video:
    GamingBolt:

10. #10 SP
    Note foarte mari, zic si eu si cred ca puteau fi mai mari daca era vazut ca ce este - un AA game mai old school - si nu ca un AAA open world game modern.

Eu oricum, doar pentru grafica si personaj si-l luam chiar daca lua 4 pe linie

11. #11 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nici Terminator: Resistance nu a avut review-uri prea bune la lansare, dar acum e "Very Positive" pe Steam.
    Si Robocop pare sa fie mult mai reusit decat acela:

12. #12 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Chiar mi-a placut Terminator: Resistance, l-am jucat cu placere. Daca si RoboCop va fi la fel va fi reusit, zic eu.

13. #13 SP
    L-am jucat putin peste 6h pe PS5 si sper sa reusesc sa-l si termin, dar overall mi se pare slab rau, indiferent ca-l vad ca pe un AA game (desi are pret de AAA game ca sa zic asa), ca pe un joc "normal" sau ca pe un indie game.

Intr-adevar arata foarte bine si tinde spre realism, chiar daca nu are neaparat wow factor, dar in rest e slab rau de tot.

Pe partea de poveste, desi incepe greu, sa zicem ca se contureaza ceva mai ok daca ai rabdarea necesara, dar esti F@cking Robocop si din a doua misiune, dupa ce ai o defectiune, esti mutat la arhiva ?!?!?!?! iar apoi incepi sa faci misiuni de rookie, ca sa investighezi furturi de masini si alte prostii de genu - cine a scris mizeria asta? Esti efectiv un robot care gandeste si are (teoretic) perfect aim si tu esti mutat "la circulatie" (exagerez, desigur).
    Iar apoi iti este asignat un partener care nici nu a facut scoala/academia de politie si a fost angajat literally in ziua respectiva doar pentru ca a fost prea insistent cu cererile de aplicare pentru job. Iar tipu asta fara experienta si fara scoala de politie incepe sa-ti dea tie sfaturi "in casca" despre ce si cum sa faci, inclusiv sa dezamorsezi o bomba ?!?!

Serios acum - am vazut "b-movies" foarte vechi si silly cu scenarii mai bune - efectiv nu inteleg cum asa ceva poate trece mai departe si sa obtina buget ca sa se faca un joc

In rest, side quests de toata jena - again - suntem Robocop si suntem rugati, ca side quests, sa mergem pe la x sau y sa semneze o felicitare de "get well soon", sau sa mutam niste cutii sau alte mizerii de genu - efectiv penibil.

Pe partea de lume, level design si world traversal este la fel de slab, cu niveluri standalone super intortochiate pe care trebuie sa le strabati cu greutate si sa impusti 1 milion de bad guys, ca odata ajuns la capat, sa primesti urmatorul checkpoint la inceputul nivelului, unde nu poti ajunge pe ceva drum aditional, ci trebuie sa parcurgi iar tot nivelul ala, desi exista tone de usi care se puteau deschide, sau scari pe care puteai urca pentru a debloca o scurtatura...
    Iar el are 2 viteze incet si 10% mai rapid. Inteleg, esti Robocop, dar trebuie sa faci cumva deplasarea sa fie si fun cand joci, chiar daca vorbim de harti mici cu distante mici de parcurs.

Iar pe partea de combat este ce ma asteptam - ceva arcade si mai mult "on rail", dar care parca nu este la fel de fun cum imi imaginam - cumva inamicii sunt prea buretei si daca nu le tragi in cap, nu mor cu usurinta.
    Ah si nu prea inteleg de ce pot culege gloante de pistol de pe jos, avand munitie infinita la pistolul din dotare.

Nostalgia este, momentan, singurul lucru care ma face sa-l continui si sper sa-l termin doar ca sa-l pot bifa ca terminat...

14. #14 SP
    Manager paul's Avatar
    Unfinished Business standalone expansion, PS5 / XSX / PC, vara 2025:

15. #15 SP
    Manager paul's Avatar
    Unfinished Business in 17 iulie:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.