Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Gamepad vs mouse

1. #1 SP
    Member szury's Avatar

Gamepad vs mouse

De 2 luni m-am cumparat un xbox 360. La jocurile FPS sunt 0. Aimingul merge cam greu cu gamepadul . Ce pot sa fac?

2. #2 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Varianta 1 si cea mai ieftina : te obisnuiesti - incet, incet.
    Varianta 2 (care si costa - cam 200 lei) - cumperi adaptor Max Shooter 2 sau XFPS (+ inca un controller cu fir, daca nu ai deja). La respectivul adaptor conectezi un mouse, o tastaura si controllerul, apoi infigi controllerul in XBOX si o sa poti juca cu mouse si tastatura.

Insa te avertizez ca rezultatele nu vor fi chiar asa cum te astepti, controlul la mouse n-o sa fie asa fin ca si pe calculator, pt ca se emuleaza controlerul, miscarea mouseului o sa fie un pic sacadata, adica miscarea mouseului nu e lina, ci cu miscari mai bruste. Apoi - vezi ca nu orice mouse e suportat, astea mai noi cu laser nu prea sunt recunoscute.

3. #3 SP
    Junior Member WIZz's Avatar
    alta varianta nu mai joci shotere pe consola si le joci pe pc, cam asta fac eu

Nu suport pad-ul pentru fps-uri, cu toate ca pot sa zic m-am obisnuit destul de bine cu el

4. #4 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    inca un topic de genu..pfff
    ok..deci...varianta cea mai buna este sa nu te dezamagesti..si sa dai mai mult timp la acomodare..vei reusit...[am reusit eu care nu sunt un fps hunter]
    nu recomand emulatoarele gen fragfx....mi-am luat eu ultima versiune.....inainte de aparitie...din australia....tot tacamul..l-am tinut 1 zi si l-am vandut...nu imi placea deloc...ma obinsuisem cu controller-ul
    daca totusi dupa aceste etape nu reusesti...joaca acele jocuri doar pe pc...

5. #5 SP
    Member szury's Avatar
    thanks guys. Incerc sa ma obisnuiesc

6. #6 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Joaca cu controllerul, o sa te obisnuiesti si o sa rupi bafta!

7. #7 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Exact cea mai buna metoda este antrenamentul, trebuie sa joci cat mai mult posibil si mai ales FPS-uri si incet incet vei progresa. Eu de exemplu eram varza la shootere pe console pana cand m-am apucat sa joc serios si pana la urma am prins miscarea, oricum vezi ca majoritatea jocurilor au optiuni de sensibilitate care te pot ajuta foarte mult incearca sa umbli prin ele si vezi cum iti este mai bine. Cat despre tot felul de addonuri gen mouse pentru console sunt impotriva deoarece sunt scumpe (cu 280 de RON poti sa iti iei 3 jocuri ) si in al doilea rand nu se comporta aproape de loc ca un mouse de PC ele fiind acelasi lucru ca si controlleru (aceeasi tehnologie ) numai ca sunt "ambalate" diferit.

8. #8 SP
    Member zempty's Avatar
    Problema asta am avut-i si eu ... dupa o saptamana de COD 4 nici nu mai stiam ce e ala mouse. Gamepadu de 360 la fps-uri mi se pare cel mai bun .

9. #9 SP
    Member szury's Avatar
    Quote Originally Posted by zempty View Post
    Problema asta am avut-i si eu ... dupa o saptamana de COD 4 nici nu mai stiam ce e ala mouse. Gamepadu de 360 la fps-uri mi se pare cel mai bun .
    Eu joc left4dead 2 de 2 luni dar inca nu sunt atat de precis cat sunt cu mouseul

10. #10 SP
    Junior Member crushburn2003's Avatar
    aceeasi problema am avut-o si eu cu killzone 2, primul shooter jucat pe consola... am crezut ca nu o sa pot sa ma juca niciodata, o saptamana a stat prin sertar nu m=am atins de el, ma jucam demo de pe psn, pana intr-o seara cand a venit un prieten la mine si am inceput sa ma joc cu el fiecare cate o misiune, dupa cateva ore de joaca si nervi ca nu reusam sa invart camera bine .... am inceput cat de cat sa ne miscam, acum dupa o luna de zile deja nici nu imi mai fac probleme ....

11. #11 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    O not this again!,cred ca s-a mai discutat de vreo 10 ori chestia asta pe forum.

12. #12 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by szury View Post
    Eu joc left4dead 2 de 2 luni dar inca nu sunt atat de precis cat sunt cu mouseul
    Nu o sa fii niciodata, ideea este ca in timp nu o sa iti pese, o sa fie mai fun sa joci orice pe controller. Acum personal sunt suparat ca o sa treiasca sa joc Starcraft 2 pe mouse Am jucat Red Alert 3 pe PS3 si m-am descurcat fara probleme pe controller. Sper sa scoata si ei Starcraft 2 pe console dar .. slabe sanse

13. #13 SP
    Member szury's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    O not this again!,cred ca s-a mai discutat de vreo 10 ori chestia asta pe forum.
    Sorry frate. Sunt nou pe forum si am fost prea lenes sa fac un search.

14. #14 SP
    Junior Member BlkHrt's Avatar
    O chestie pe care poate la inceput lumea n-o realizeaza : este inuman de greu sa tintesti de pe loc. E mult mai usor sa o faci din miscare, fiindca poti compensa erorile de aiming din celalalt analog. F util mai ales in jocurile cu ironsights unde automat te misti mai incet, dar precizia armei e totusi f buna.

15. #15 SP
    Junior Member myriad's Avatar
    Si mie mi s-a parut foarte greu aiming-ul cand am pus prima oara mana pe controller, insa acum mi se pare second nature. Nu am devenit fanboy al controller-ului in pofida mouse-ului si tastaturii, dar mi se pare mult mai naturala trecerea catre el.

16. #16 SP
    Member zempty's Avatar
    Inca ceva daca te joci COD umbla prin setari si e ceva care parca se numeste Auto-Aim sau ceva de genu de te ajuta cu tintitul cand esti la inceput cred ca te ajuta chestia asta doar in singleplayer .

17. #17 SP
    Junior Member BeNnYbv's Avatar
    mie �mi place mult mai mult controleru dec�t mouse... m-am obişnuit destul de repede cu analogu.. am xboxu din septembrie ..deci nu e chiar aşa de mult...dar �n special aceste jocuri �mi plac

18. #18 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Hmmm, multi "tinerei" pe aici care fac nazuri la controlerul analog.

Primul shooter cu analog a fost pe N64. Nu mai retin care, oricum am jucat majoritatea pe N64 la vremea lor. Si pe PS1 m-am dat bine prin shootere. M-am obisnuit mai mult sau mai putin. Cel mai greu a fost dupa o pauza de aproape 2 ani de console. Am jucat numai pe PC. Cand am revenit (cu Xbox 1) sa dau cu el de pamant, nu alta. Acum ce sa mai zic, dupa cateva luni bune de Wii, am trecut la Xbox 360. NENOROCIRE in primele 3-4 zile. Acum este ok, mai tip eu, dar din ce in ce mai rar. Sunt curios sa incerc un XFPS cu mai multi mousi. Am citit undeva ca cei cu bila ar da randament mai bun (am un Logitech cu bila pregatit).

19. #19 SP
    Member justamodel's Avatar
    Nu vreau sa reincep discutiile dar am apucat sa testez Fragfx Shark noul mouse al celor de la Splitfish, poate pe unii ii intereseaza cateva impresii. Am jucat Cod BO PS3 cu el si am ramas Este 1:1. Exact ca si mousul de PC. Nici o diferenta intre Shark si PC mouse. Incredibil ce au reusit sa faca.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.