Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: Marvel Rivals

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

Marvel Rivals

Marvel Rivals is a super hero team-based player-versus-player shooter!

Assemble an all-star Marvel squad, devise countless strategies by combining powers to form unique Team-Up skills and fight in destructible, ever-changing battlefields across the continually evolving Marvel universe!

Closed beta in iulie.

PS5, XS, PC (EGS, Steam).
    Attached Images Attached Images marvel-rivals-consoles-announced_05-30-24-768x432.jpg

2. #2 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare in 6 decembrie 2024:

3. #3 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - 74 - PS5
    - 74 - XSX
    - 77 - PC

OpenCritic:
    - 78

Recenzii video:
    IGN:

GamingBolt:

4. #4 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    North American Marvel Rivals team laid off by NetEase | VentureBeat
    Nu mi-a venit sa cred cand am citit titlu stirii. Cel mai de succes live-service din ultima vreme si chiar si asa au concediat o echipa intreaga, inclusiv Game Director-ul .

5. #5 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Este o situatie fff ciudata si jocul asta ar trebui sa fie boicotat masiv.

Cel mai probabil intervine Marvel, daca li se va crea o imagine negativa, dar jocul e facut de NetEase in china, deci e posibil sa nu se poata face nimic.

Basically, acum ca jocul e facut, astia vor angaja o echipa de oameni low level si low level paid ca sa mentina si adauge chestii noi/dezvolte jocul pe mai departe.

6. #6 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Pentru ce sa mai plateasca echipa de devi daca jocul s-a lansat deja? E ca si cum ar continua un studio de film sa plateasca actori lunar si dupa ce au terminat de inregistrat filmul. Dezavantajul unui astfel de comportament din partea publisherului e doar pe termen lung, pentru ca nu vei reusi sa atragi top talent in viitor daca ti se duce vorba ca esti gainar asa cum e NetEase (eu cel putin nu as aplica sa lucrez la ei). Insa pana sa se ajunga acolo, investitorii vor sa vanda si sa se imbogateasca acum, asa nu ii intereseaza ce se intampla cu firma peste 10 ani. Sincer mai degraba ma surprinde ca majoritatea firmelor publice nu fac la fel.

7. #7 SP
    De ce spui asta? Tu daca esti agajat la un studio si ajungi sa lucrezi la un joc, cand se termina proiectul e ok sa dea pe toata lumea afara? Nu te astepti sa continui sa lucrezi la urmatorul proiect - presupunand ca nu e vorba de un live-service game?

Iar daca e live-service, mai ales ceva vazut foarte bine (lucru incredibil de rar intalnit), nu e normal sa ramai sa pastrezi calitatea in tot ce aduci pe viitor?

8. #8 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Depinde ce vrei sa spui prin "e okay sa te dea afara". Din punct de vedere moral, as spune ca e chiar malefic, din moment ce firma a ales sa te angajeze pe CIM in loc sa ia doar contractori, iar tu ai fost loial companiei ani de zile pentru a lansa un proiect de succes. Din punct de vedere economic insa, volumul de munca nu e egal pe toata perioada dezvoltării unui joc, asa ca are sens sa ajustezi dinamic numarul de angajati in functie de nevoi, astfel incat firma sa fie cat mai eficienta cu salariile pe care trebuie sa le plateasca.

Din nou, abordarea asta vine cu dezavantaje pe termen lung, si nu e ceea ce as face eu personal daca as fi patron, insa asa se intampla in industria filmelor si nu mi se pare chiar de neinteles daca si industria jocurilor se va duce in directia asta.

9. #9 SP
    Ok, inteleg ce spui, dar nu inteleg comparatia cu filmele - acolo sure, ai contract pe un film, termini filmul si trebuie sa-ti gasesti de lucru - asta daca nu esti cu lumini, sunet, samd si esti angajat de studio pentru x filme sau nelimitat.

Dar la jocuri, nu e ca si cum apare un studio, scoate un joc si indiferent de succes, se inchide studioul si apoi trebuie deschis altul pentru alt joc.

Anywho, mie mi se pare stupid si da, "malefic" asa cum zici si tu. As fi putut intelege asta daca jocul era mega flop, dar asa, din perspectiva mea, e doar "rautate", sau cum ar zice altii - e foame de bani!

10. #10 SP
    Dupa cum se exprima Game Director-ul, nu asta pare sa fie situatia. Degeaba discutam despre scenarii care nu au legatura cu cazul de fata, doar pentru a fi contrariant.

11. #11 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Guys, au dat afara o divizie f mica de oameni, erau 6 insi in total si aia din SUA unde nu e crema banilor facuti de Rivals deci nu lucrau cine stie ce - focusul principal e in China, unde are si NetEase baza. Game directorul ala nici nu mi-e clar daca si-a pierdut de fapt job-ul, e neclar din declaratia lui, posibil sa fie doar echipa, dar chiar si asa era o rotita extrem de mica in grand scheme of things, dar una scumpa cel mai probabil. Probabil s-au uitat si au vazut ca nu obtin mare lucru din mana aia de oameni platiti cel mai probabil dupa standardele din SUA asa ca au inchis taraba acolo. Plus ca sa nu uitam ca asta vine in urma controverselor cu spalarea de bani de la NetEase, nu se stie ce naiba or fi gasit si pe unde dar poate fi si niste damage control din partea asta.

12. #12 SP
    Faptul ca sunt doar 6 mi se pare si mai penibil pentru Netease. Oamenii aceia au contribuit la un joc care deja produce sute de milioane de dolari, iar ei sunt concediati in secunda in care nu mai sunt necesari. Nu au fost contractori, ci angajati full-time, si au fost concediati pentru a imbunatati "eficienta": https://bsky.app/profile/stephentoti.../3lij3gxn2l22g .

13. #13 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai si ce sa faci cu niste oameni carora n-ai ce sa le mai dai de munca? Poate chiar erau obsolete sau poate nu erau ok sau poate au fost printre aia care au facut nasoale cu banii anul trecut, nu se stie. Aia cu "pentru a imbunatati eficienta" e doar o scuza sa dea la public, nu stim ce s-a intamplat mai exact. Nu zic ca nu-i aiurea, dar nu stim efectiv.

14. #14 SP
    Asa e, stim doar ce zic developerii care au fost concediati, si din cate vad nu sunt multumiti de situatia actuala. Daca NetEase ar fi fost corecti cu ei, si ar fi primit un "severance package" generos, poate nu ar fi la fel de nemultumiti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.