Well, asa cum am spus de la inceput, ConsoleGames.ro inseamna comunitate. Speram noi ca in curand sa fie cea mai mare comunitate de gameri/consolisti si cel mai important, cea mai unita. Si intrucat "lucram pt. gameri" pe acest mic coltisor al nostru... dupa cum ati observat cu amabilitatea Ubisoft Romania am reusit sa dam niste premii. Premii super as zice eu, si numeroase.
Personal am fost impresionat de amabilitatea si intelegerea pentru un astfel de proiect al celor de la Ubisoft Romania. Nu numai ca ne-au oferit acele premiii si au promis sprijinul lor si pt. reviews, interviews, exclusivitati, etc... dar nici nu au cerut nimic in schimb. Chiar si acel "announcement" pe care-l avem alaturi de sigla Ubisoft, a fost ideea noastra, pentru ca vroiam sa multumim macar cu atat. Dupa mine, asta inseamna intr-adevar ajutor dat comunitatii fara a cere ceva la schimb.
Insa dupa cum ma stiti, nu m-am oprit aici... si iata ca avem noi premii pentru voi. De data aceasta, din partea celui mai mare shop online dedicat gamerilor si consolistilor in mod special. Este vorba de GameShop . De aceea dupa cum ati observat, de curand avem si un mic banner (care sa nu deranjeze, mai ales ca este si ontopic) in Forum... si am rugamintea sa-l accesati, fiind practic singurul nostru mod de a le multumi si lor.
In curand, sper sa revin cu mai multe vesti bune (thx to darkie's love), si cu extra goodies (fingers crossed).
Cea mai mare problema momentan ramane cea a acoperirii cheltuielilor legate de hosting si bandwith. Cheltuieli care se pare ca incep sa creasca vertiginos odata cu cresterea numarului de vizitatori si accesari. Sper sa fac fata alaturi de donely pana vom gasi un partener serios care sa ajute la partea aceasta. Daca nu... vedem noi, gasim o solutie... iesim cu consolele in strada
Pana la noi vesti, Respect & Enjoy your games !
Bookmarks