Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 176

Thread: ConsoleGames.ro, partenerii media si statistici !

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Post ConsoleGames.ro, partenerii media si statistici !

Well, asa cum am spus de la inceput, ConsoleGames.ro inseamna comunitate. Speram noi ca in curand sa fie cea mai mare comunitate de gameri/consolisti si cel mai important, cea mai unita. Si intrucat "lucram pt. gameri" pe acest mic coltisor al nostru... dupa cum ati observat cu amabilitatea Ubisoft Romania am reusit sa dam niste premii. Premii super as zice eu, si numeroase.

Personal am fost impresionat de amabilitatea si intelegerea pentru un astfel de proiect al celor de la Ubisoft Romania. Nu numai ca ne-au oferit acele premiii si au promis sprijinul lor si pt. reviews, interviews, exclusivitati, etc... dar nici nu au cerut nimic in schimb. Chiar si acel "announcement" pe care-l avem alaturi de sigla Ubisoft, a fost ideea noastra, pentru ca vroiam sa multumim macar cu atat. Dupa mine, asta inseamna intr-adevar ajutor dat comunitatii fara a cere ceva la schimb.

Insa dupa cum ma stiti, nu m-am oprit aici... si iata ca avem noi premii pentru voi. De data aceasta, din partea celui mai mare shop online dedicat gamerilor si consolistilor in mod special. Este vorba de GameShop . De aceea dupa cum ati observat, de curand avem si un mic banner (care sa nu deranjeze, mai ales ca este si ontopic) in Forum... si am rugamintea sa-l accesati, fiind practic singurul nostru mod de a le multumi si lor.

In curand, sper sa revin cu mai multe vesti bune (thx to darkie's love), si cu extra goodies (fingers crossed).

Cea mai mare problema momentan ramane cea a acoperirii cheltuielilor legate de hosting si bandwith. Cheltuieli care se pare ca incep sa creasca vertiginos odata cu cresterea numarului de vizitatori si accesari. Sper sa fac fata alaturi de donely pana vom gasi un partener serios care sa ajute la partea aceasta. Daca nu... vedem noi, gasim o solutie... iesim cu consolele in strada

Pana la noi vesti, Respect & Enjoy your games !

2. #2 SP
    Manager paul's Avatar
    Hurray for Ubisoft and GameShop

3. #3 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Incet, incet se pun lucrurile pe picoare...La anu' pe timpu asta o sa fie cea mai mare comunitate de gameri cu siguranta.

4. #4 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    pentru Ubisoft & Gameshop!

5. #5 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    inceputul este promitator

6. #6 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Felicitări MonkY & Donely și mulțumiri Ubisoft Romania & GameShop pentru sprijinul acordat.

*p.s.

MonkY, nu uita ce am vorbit pe PM. Dacă se ajunge acolo...noi suntem mereu aici.

Succes!

7. #7 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Asa da!incepe sa se miste treaba din cate se observa Eu sper ca pe viitor sa avem si useri din ce in ce mai multi care sa fie si activi,eventual cei care au si ceva mai mult timp sa contribuie si ei cum pot pe site Felicitarile si multumirile noastre,companiei Ubisoft,magazinului Gameshop si va mai asteptam si cu alte vesti bune

8. #8 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    thumbs up pt. Ubisoft si GameShop . o scoatem noi la capat MonkY daca chiar se intampla ceva . by gamers for gamers, right?

ps: deci daca dam click pe banner e ok, right?

start clicking

pps: mai multe bannere nu ne deranjeaza (at least for me) atat timp cat site-ul e in picioare .

9. #9 SP
    Member darcangel's Avatar
    Ubisoft - o mare companie de jocuri, si au titluri extra; Gameshop - echipa de profesionisti.

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, va trebui sa asteptam macar pana la sfarsitul lunii inainte de a cauta un partener media serios. Nu de alta, dar de-abia am pus si noi scriptul de trafic.ro si cred ca incepem si noi sa urcam. Dupa cum puteti vedea in screenshots, asta este ce am reusit noi sa realizam in 11 zile. Stiu ca nu toata lumea poate vedea scriptul de trafic.ro (fiind blocat ca reclama de multe ori), insa eu zic ca e bine. Deci, iata situatia pe date:

04.08.2008
    Locul 9996 in Clasamentul General
    Locul 810 in Categoria Divertisment

15.08.2008
    Locul 3448 in Clasamentul General
    Locul 390 in Categoria Divertisment

Eu zic ca e foarte bine pentru inceput... Let's grow
    Attached Images Attached Images 2008-08-06_083303.png 2008-08-15_051850.png

11. #11 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Urca, urca nu se-ncurca hey rup ... consolegames.ro

In ritmul asta nici ca vreau sa ma gindesc unde poate sa ajunga totusi mi se pare putin
    <Members: 287>
    Nu stiu de ce aveam senzatia ca-s mai multi consolisti in Romanica

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Q View Post
    Nu stiu de ce aveam senzatia ca-s mai multi consolisti in Romanica
    Sunt, dar prin vacante... sau pe alte "meleaguri"
    Give them time...

13. #13 SP
    Member Snake's Avatar
    Si eu ma mir de numarul mic, dar vad ca numar mic si-al draq. Insa trebuie sa fim seriosi, au trecut doar 15 zile de la lansarea website-ului. Si vorba lui MonkY, multi sunt inca prin vacante, concediu. Stati asa sa se lase un pic racoare, sa intre gamerul la barlog, sa vedeti cum se strange gasca

14. #14 SP
    Las' ca ne facem noi mari

15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am mai urcat cateva pozitii:

04.08.2008
    Locul 9996 in Clasamentul General
    Locul 810 in Categoria Divertisment

15.08.2008
    Locul 3448 in Clasamentul General
    Locul 390 in Categoria Divertisment

17.08.2008
    Locul 3121 in Clasamentul General
    Locul 372 in Categoria Divertisment

Iar astazi putem sa spunem ca am putea juca in filmul 300. Nu de alta, dar suntem fix 300 inregistrati. Auuuuuuu ! Auuuuuuuuu !
    Attached Images Attached Images 2008-08-17_150437.png 2008-08-17_132554.png

16. #16 SP
    Member N3O2005's Avatar
    THIS IS SPARTAAAAAA!!!

17. #17 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by n3o2005 View Post
    this is spartaaaaaa!!!
    This Is ConsoleGamessssss !!!!

18. #18 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Bravo..tot asa.Suntem putini dar suntem activi mereu.

19. #19 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    hai ca deja de la 300 in sus nu mai sintem asa putini

20. #20 SP
    Ca sa ne batem cu site-urile mai mari...sunt destui de putin 300 de useri,care daca socotesti nici macar jumatate din ei nu sunt activi,adica nu au postat mai nimik...Sper ca pe viitor sa se implice si restu mai mult,sa posteze,sa discute etc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast