Digital si in-person: Summer Game Fest - Live in June 2023.
Digital si in-person: Summer Game Fest - Live in June 2023.
40+ parteneri:
- 8 iunie, 22:00, Summer Game Fest Showcase:
- 9 iunie, 00:00, Day of the Devs:Geoff Keighley hosts a live, cross-industry showcase.
- 10 iunie, 20:00, Future Games ShowA look at upcoming indie games from iam8bit and Double Fine.
- 11 iunie, 20:00, Xbox Games Showcase + Starfield Direct
- 11 iunie, PC Gaming Show
- 12 iunie, 20:00, Ubisoft Forward
- Devolver Direct
SGF Showcase, 8 iunie, 22:00:
Teaser:
Toate evenimentele le gasiti in Calendarul nostru.
"in engine footage" e cea mai mare păcăleală. Poa sa arate orice si sa fie "in engine", nu înseamnă nimic...
My wishlist (as dori sa aflu si sa vad orice, trailer, gameplay, data de lansare, orice):
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fable
- Senua's Saga: Hellblade II
- Black Myth: Wu Kong
- Mass Effect 5
- Dragon Age: Dreadwolf
Si ceva nou de la Nughty Dog ar fi fain sa vedem, parcă ziceau ca se lucrează si la un joc nou pe lângă multiplayer-ul ăla pt TLOU.
Mai degraba. PlayStation Showcase a fost deja. Fie Game Awards, fie un State of Play dedicat candva.
Live: Summer Game Fest Showcase 2023:
Foarte slab overall, cu prea multe indie-uri penibile si jocuri fara substanta.
Iar surpriza de la final...ma asteptam sa fie ceva macar interesant (pentru mine) - speram chiar la un GTA VI sau Last of Us multiplayer![]()
Ma fortez sa astept si conferinta Microsoft ca sa fac rage dar, urmaresc E3-uri si conferinte de cand exista ele si sincer nu ii inteleg pe astia de ce procedeaza asa..
Pai bine ma, imi creezi hype si-mi arati la E3 acum 1-2 ani niste AAA-uri, fie ele si niste CGI-uri, iar apoi imi vii doar cu Indies?
N-am o problema cu ele, ok, ne toleram reciproc, exista acest segment, dar in fiecare an mi se pare ca vin tot si tot mai mult cu desene animate.
Inteleg problemele pe care le au toate studio-urile dar arata-ma ma o poza noua din Stalker, arata-mi un placeholder de dragon din Dragon Age, arata-mi ceva care sa-mi tina interesul viu pentru jocurile voastre.
Erau ani in care n-aveam un moment sa merg la baie in timpul unui E3, aratau minuni dupa minuni pe mizeriile alea de X360/PS3 si acum au la dispozitie consolele actuale si atatea tehnologii moderne si ei imi arata desene animate si jocuri de mobile...
In fine, multa umplutura, au aratat 2-3 jocuri interesante pe care le astept, dar in rest mult nimic despre nimic...
O sa dau exemplul Microsoft parca care acum vreo cativa ani a aratat foarte multe trailere si foarte putin gameplay, iar internetul a luat-o razna despre ce showcase de rahat a fost. Ideea e ca nici cum nu e bine
Singura mea dorinta in ceea ce priveste saptamana asta, este anuntul unui Series X Starfield care sa fie adus si la noi la preturi normale.
Majoritatea anunturilor au fost leak-uite de ceva vreme. Eu am fost multumit de ceea ce am vazut. Nu sunt fan indie-uri dar inteleg ca e un market pentru asta si ma bucur ca le-au separat mai mult sau mai putin de main event.
Eu inca ma intreb ce s-o fi intamplat cu Beyond Good and Evil 2 sau cu Deep Down de la capcom....daca mai sunt in development binenteles.
Poate aflam ceva nou despre wu kong, in viitorul apropiat![]()
Cu siguranta nu vom mai vedea Deep Down pe undeva si poate e mai bine asa pentru ca il construiau ca un F2P.
BGE2 slabe sanse, deoarece si asta pare sa fie in development hell, mai ales dupa scandalurile cu abuzuri.
Day of the Devs:
- Beastieball
- Hyper Light Breaker
- Simpler Times
- Viewfinder
- Hauntii
- Cart Life
- Helskate
- Henry Halfhead
- Cocoon
- Été
- Summerhill
- Eternights
- Retro Gadgets
- Mars First Logistics
- Saltsea Chronicles
Devolver Direct 2023:
- Baby Steps
- Human Fall Flat 2
- The Talos Principle 2
- Wizard With A Gun
Tribeca Games Spotlight 2023:
Te pomenesti ca astia chiar arata gameplay din Fable
O lista destul de bogata, daca este adevarata…
Asta e un fel de "bingo" card, adica predictii. Nu sunt zvonuri.
Despre Fable, VGC zice asta:
Wolfenstein III?Abia astept. Sper sa nu-l faca o tampenie de open world ca in Young Blood. Si poate data aceasta dialogul nu va mai fi la nivel de copil de gimnaziu.
Bookmarks