Eu nu ii inteleg pe aia care dau pre order la un joc gen fifa, fara sa testeze un demo, beta sau macar sa vada un gameplay pe YT...
il cumpar an de an fifa si niste jocuri de ciclism,joc ce ma pasioneaza cel mai mult si ciclismul e sportul rege pentru mine
fotbalul e pe locul 2 si faptul ca joc fifa des se rezuma la faptul ca il joc destul de bine fie vorba de 1vs1,2vs2 sau pro club
FIFA 18: Ditching canned animations shows great promise
“We’ve made everything around making movement about how the player uses inputs to react rather than you having to trigger an animation in order for them to play”– Matt Prior, FIFA producer“Players react quicker to your inputs – each of their footsteps representing a chance for you to change direction, as opposed to you having to rely on preset animations to start and end.”
Veste buna pentru cei cu Switch
https://www.easports.com/fifa/fifa-1...1&sf56765235=1
FIFA 18 comes to Nintendo Switch September 29th!
Cand anunta cei de la EA ligile introduse in FIFA ? Auzisem ca o sa apara si LIGA I in curand (oare in FIFA 18,19 sau 20 ?). Au polonezii, scotienii, norvegienii, suedezii etc. campionate si n-avem noi ?![]()
Nu este vorba de calitatea ligii neaparat, clar sunt ligi mai slabe ca a noastra prezente in FIFA in fiecare an. Este vorba de drepturile care din ce stiu astia de la noi nu prea le vand. A, si mai conteaza si vanzarile din tara respectiva.
pai conteaza sa avem si noi store pe xbox si desigur sa cumparam jocuri de acolo
mie greu sa cred ca va cumpara lumea des de pe store daca va fi unul fiindca sunt mai multi cu box version decat digital
cam aproape toate tarile care au store au si campionat in fifa dar fara sa apasati view full list
http://www.xbox.com/Shell/ChangeLocale
EA Bucharest n-are un cuvant de spus ? Macar 2-3 echipe sa fie la Rest of Europe/ Rest of the World.
O faza tare s-a intamplat la FIFA 2000 unde Robbie Williams a fost contactat de EA Sports sa produca o piesa pentru joc, la schimb Robbie Williams a dorit ca echipa sa de suflet Port Vale F.C. sa fie introdusa in joc, atunci EA Sports au acceptat propunerea lui.
Pai daca LIGA 1 se da la televiziuni pe 35 milioane euro/an, de aia nu se intelege EA cu FRF sau LPF, probabil ca EA ofera 1 mil si noi cerem 10 mil, ceva de genul.
Mi se pare hilar sa sugerati liga din Romania pentru Fifa. Nu la noi s-a decis campioana in urma unui ordin de la Curtea de Arbitraj sau cum ii zice? Fiti seriosi.
Bookmarks