Pentru un joc al carui titlu face referire la apa, trebuie sa spun ca are cele mai urate efecte de apa din cate am vazut pana acum. Defapt toata grafica e hidoasa. Sper ca e pre-alpha, altfel... Si care-i treaba cu voice actingul ? lol Au luat un boschetar de pe strada ?
nu mi se pare chiar asa urat dpdv grafic si nici apa nu arata rau. e adevarat ca mai trebe lucrat la miscarea apei si al animatiile personajului in apa, cat si interactiunea acestora (gen sa se miste cand se misca omu prin apa) dar per total arata bine.
Nu stiu de ce, dar parca urmarind acest trailer, m-a dus cu gandul la Beyond Good and Evil![]()
Cand am vazut titlul thread-ul prima imagine care mi-a venit in cap a fost Hydraphobia Map din Quake 2 de PSX. lol
incepe sa arate din ce in ce mai urat si mai prost realizat. animatii jenante, iluminare penibila, voice acting si lypsinc patetice...
[url]
[url]
[url]
Am jucat un beta la el in urma cu cateva saptamani. Arata bine, efectele de apa sunt ok. actiunea este ok, nimic iesit din comun, ce nu-mi place este ca la orice chestie cu care poti interactiona (sper ca doar la inceput) intrerupe atmosfera pt un mic cinematic. in rest, este ok pentru un joc de XBLA.
Hydrophobia: Prophecy vine pe PS3
Gratis pt cei cu PS Plus !!!
Hydrophobia Prophecy PS3 releases November 1s - Shacknews.com - Video Game News, Trailers, Game Videos, and Files
Bookmarks