Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: GameSpot's Street Fighter IV Tournament

1. #1 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Post GameSpot's Street Fighter IV Tournament

We've already crowned one winner, now check out part one of the Street Fighter IV tournament held right here at the GameSpot offices in San Francisco!

It's Ryu vs Blanka, Ryu vs Zangief, and Sagat vs Sagat in round 2 of our Street Fighter IV tournament.

Onto Round 3 of our Street Fighter IV tournament, only eight fighters remain!

We're down to the final eight in our Street Fighter IV Tournament!

Only four fighters remain in our Street Fighter IV Tournament!

Watch the epic final match in our Street Fighter IV tournament between John Choi and Jeff Nguyen. Plus the return of Paul Eath for the bonus round!

2. #2 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    oau chiar tare

3. #3 SP
    ...poate vedem și la noi un turneu anul ăsta. Așa...prin decembrie (vin cu stickul �n geantă lol)

4. #4 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Chiar tare turneul, pacat ca majoritatea erau nubi pe acolo si trierea s-a facut prin optimi abia.

5. #5 SP
    ...finala a fost excelentă

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...finala a fost excelentă
    Yes indeed

7. #7 SP
    Member kane86's Avatar
    interesant cat de multi asiatici...in state

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

...poate vedem și la noi un turneu anul ăsta. Așa...prin decembrie (vin cu stickul �n geantă lol)
    o idee super...eu imi astept EX2-ul si deja incep sa ma antrenez lol. poate ne adunam mai multi sa organizam o chestie, gasim un sponsor ceva...deocamdata sa mai asteptam sa isi ia lumea jocul.

8. #8 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Extraordinara finala!

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    interesant cat de multi asiatici...in state
    Poate era organizat in China town
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    o idee super...eu imi astept EX2-ul si deja incep sa ma antrenez lol. poate ne adunam mai multi sa organizam o chestie, gasim un sponsor ceva...deocamdata sa mai asteptam sa isi ia lumea jocul.
    Pai nici nu ma gandesc ca nu vom organiza si noi la un moment dat asa ceva... dar, incet incet... de-abia avem si noi 6 luni de existenta. De-abia peste 3 ne nastem

10. #10 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Hah,nice one Monky , poate o sa imi iau si eu jocul pana faceti voi concursul

11. #11 SP
    ...am auzit de la cineva (�ncă n-am verificat) că �n Cluj este o sală de 360-uri. Merg zilele astea să vedem ce și cum...poate organizam aici un mini turneu

Tipul mi-a mai zis ca e prin centru...

12. #12 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Fara suparare, nu sunt expert in fightinguri, nici macar nu l-am luat inca (deocamdata joc killzone) dar acesti baieti sunt considerati cei mai buni la jocul asta? Nu de alta dar din ce vad eu, folosesc aceeasi miscare si nu e absolut nimic spectaculos, nici un combo, nici o chestie mai speciala...

13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Fara suparare, nu sunt expert in fightinguri, nici macar nu l-am luat inca (deocamdata joc killzone) dar acesti baieti sunt considerati cei mai buni la jocul asta? Nu de alta dar din ce vad eu, folosesc aceeasi miscare si nu e absolut nimic spectaculos, nici un combo, nici o chestie mai speciala...
    DeathWings, sa stii ca am observat si eu astfel de "comportament" la multi pro gameri. Gameri care in afara competitiilor iti dau headshot cu sniperul din saritura dupa colt si care in timpul competitiilor (in special al celor pe bani) mai ca nu campeaza. O fi prea multa adrenalina, o fi "better be safe than sorry"... nu stiu sa spun. Cert este ca am luat-o si eu pe pielea mea la o lansare a unui joc de PS2. Am ajuns in semifinala, si avand atata multime in spate, am facut spectacol. Ce sa zic, ma aplauda lumea, vorbea despre ce miscari interesante... dar am pierdut pentru ca oponentul juca foarte calculat, foarte prevazator. So... este ca si la jocurile de football ale Romaniei. As prefera sa vad mai putin spectacol si sa dam goluri. Eventual chiar goluri foarte urate. Dar care aduc puncte.

14. #14 SP

15. #15 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Intr-adevar asta tot e mai spectaculos

Uitati aici ceva spectaculos (sunt convins ca multi imi vor sarii in cap ca asta nu e fighting, dar asta inteleg eu prin pro si totodata spectaculos )

16. #16 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Intr-adevar asta tot e mai spectaculos

Uitati aici ceva spectaculos (sunt convins ca multi imi vor sarii in cap ca asta nu e fighting, dar asta inteleg eu prin pro si totodata spectaculos )

YouTube - Best Starcraft Players
    mi-este cunoscuta melodia, cum se numeste?

@Ronan: daca aflii unde e sala aceea de jocuri in CJ, anunta-ma si pe mine te rog.

17. #17 SP
    Member zaice's Avatar

Superb meci.Tot la Ronnie am vazut linkul.Super kickuri,si un final de necrezut.

18. #18 SP
    ...barează tot combo-ul

19. #19 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    fantastic cum joaca, doamne da e o masinarie de lupta.

---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------

...barează tot combo-ul
    cum barezi ultra sau super combo ? pur si simplu cu block? la momentul potrivit?

20. #20 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Un combo sau ultra poate fi blocat daca incepe animatia, tinand block imediat, dar daca NU ESTI DEJA INTR-O MISCARE.Adiq daca ai inceput o schema si ala face ultra, n-ai ce sa faci.Poti sa sari, de asemena, daca ai timp.
    Akuma e sg personaj cu super/ultra imparabil, singura optiune e jump-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast