Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 46

Thread: Jocuri Supraestimate

1. #1 SP
    Senior Member BizZare's Avatar

Jocuri Supraestimate

Probabil ca fiecare dintre noi a jucat fie din plictiseala fie din curiozitate un joc foarte laudat iar jocul nu a fost pe masura asteptarilor.

Dupa parerea voastra care sunt cele mai supraestimate jocuri din ... sa spunem ultimul deceniu, iar daca se poate v-as ruga sa dati si un motiv si nu doar "jocul x e nashpa".

Voi incepe eu...

Halo 4 (sp)
    L-am jucat de curand si nu am putut sa nu observ ca singurul lucru care il aduce in plus fata de Halo 3 este grafica, gameplay-ul si armele sunt aceleasi ba mai mult au si scos "dual wield-ul".
    Nu stiu daca jocul a fost gandit sa ramana la fel sau doar pur si simplu l-au scos pentru ca nu mai e cool cuvantul trilogie si orice serie care se respeca este de minim 4 jocuri.

2. #2 SP
    Banned Venom's Avatar
    Majoritatea jocurilor FIFA 2XXX din ultimul deceniu. Marketing, reclama si gamplay la mana AIului.
    Heroes 6. A reusit sa fie mai prost ca Heroes 4. Plin de buguri, toate factiunile aproximativ la fel, gamplay repetitiv.
    Consola WiiU. A fost lansata moarta, iar dupa aparitia PS4 si XBox One va fi si putrezita.

3. #3 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Gta 4

4. #4 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Ha, am asteptat si m-am rugat sa spuna cineva GTA4! Da, si eu cred ca GTA4 a fost mult prea umflat, controlul personajului extrem de prost, drivingul aiurea, nu ma asteptam la un simulator, dar nici atat de prost. A fost primul GTA jucat pe consola, l-am luat second si l-am vandut urgeeent. Acum stau in dubiu, nu stiu daca sa iau sau nu GTA5.

5. #5 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De ce nu e Call of Duty primul pe lista?

6. #6 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Call of Duty este un joc? Eu credeam ca ma uit la un serial. Din ~6 ore de campanie, cel putin 3 sunt cinematice.

ON: Far Cry 2. Am citit multe reviews despre el. Cand ajungi sa il joci vezi ca este o porcarie.
    Dark. Campanie publicitara bogata. Joc de anul 2003 maxim.
    Fable III. Se spunea ca daca freci discul de fund de 3 ori si ii pronunti numele invers vei scoate fulgere pe ochi. Nu a fost asa.

7. #7 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    MArinake termina te rog cu Fable 3 ca te spun lui Boden
    On topic nu sunt de accord cu Fable 3 nici eu , a fost un joc mai mult decat ok. Spre exemplu pe mine ma sperie cat hype se anunta cu fiecare CoD , Fifa si PES eventul cate un MoH.
    Restul e tacere...

8. #8 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    De ce nu e Call of Duty primul pe lista?
    Primele jocuri din seria COD a caror actiune era inspirata din al 2-lea razboi mondial au fost interesante insa de la Modern Warfare toate jocurile mi se par la fel.

9. #9 SP
    Member LordKratos's Avatar
    The Last of Us ....glumesc tot GTA 4

10. #10 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    GTA 4. Prost de tot

11. #11 SP
    MIG
    Banned MIG's Avatar
    GTA 4, Skyrim (nu am inteles absolut nimic din jocul ala, nu are nici un fel de fir narativ si este plin de politica, zici ca ma uit la Antena 3).

12. #12 SP
    Member mof990's Avatar
    Duke Nukem Forever anyone?

13. #13 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cine l-a supraestimat?

14. #14 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    COD si Fifa normal Seria Crysis in special , eye candy si cam atat.

15. #15 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    COD si Fifa normal Seria Crysis in special , eye candy si cam atat.
    +1 Sa nu uit si de seria God of War!

16. #16 SP
    Member Hitman's Avatar
    Probabil te referi la 3 si Ascension....nu cred ca poti sa spui ceva de GOW 1 si 2

17. #17 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    GTA4, Skyrim, Call of Dutys si Battlefields, seria Fifa, Crysis 3... poate si ultimele jocuri Halo. Nu ma intelegeti gresit, aceste jocuri sunt bune dar nu aduc inovatie, nu arata nimic nou care sa justifice nebunia in jurul lor si notele uriase primite. As include pe lista si GTA5. Yeah, I said it!

18. #18 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    GTA 4 - control jenibil si grafica destul de slaba pe console
    Far Cry 3 - jocul m-a plictisit din cale afara, nici macar nu am rezistat sa ajung pe a 2-a insula, misiuni foarte repetitive in stilul "Ass Creed" si AI "prea destept" care stia exact unde sunt cand trageam cu un sniper cu amortizor din niste tufisuri de la vreo 400m distanta

19. #19 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    GTA IV, este evident ca developerii au fost beti pe parcursul intregului proces de creare.

20. #20 SP
    Junior Member TwiXXXie's Avatar
    Nu prea sunt de acord cu Far Cry 3, dar GTA IV a fost oribil si s-a creat atata hype despre el

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Bookmarks