Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Problema Claritate Consola.

1. #1 SP
    Member Sopi's Avatar

Problema Claritate Consola.

Salut,tocmai mi-am cumpart un Xbox 360 de la un prieten dar nu a avut la el cablu HDMI si l-am conectat cu cablu normal si m-am jucat fifa 14 DEMO se vede foarte naspa(in ceata),am tv full hd 81 cm,el mi-a spus ca sa se vada bine sa-mi cumpar un calbu HDMI (Nu conteaza de care?) si sa setez din consola rezolutia?
    Daca ma puteti ajuta un pic va rog

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Depinde ce inseamna pentru tine "cablu normal". De exp. pt. majoritatea cablu normal = HDMI. Da, pt. o consola HD pe un TV FullHD, optim este via HDMI. Iti recomand sa iei un cablu HDMI 1.4 cat mai bine facut (pentru a te asigura ca este 1.4 cauta varianta de HDMI with Ethernet). Dupa care setezi consola in 1080p si o sa vezi o diferenta enorma. Bafta!

3. #3 SP
    Member Sopi's Avatar
    Prin cablu normal ma refer la cablu acela cu 3 culori-rosu galben alb..
    Mersi mult,am sa cumpar unul saptamana asta,niste sfaturi de unde sa cumpar?

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar

5. #5 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Eu am asa ceva si e foarte ok, cred ca merge si la xbox 360.

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Las' ca merge si ala de 38 RON (la 3m): Cablu HDMI Delock 1.4 19T-19T, 3M 82454Conectica.ro

A nu se intelege acum ca nu recomand cabluri mai serioase. Dar chiar nu merita un ProfiGold de exp (care sare de 100 RON la 1.5m)... atata timp cat nu ai interferente, cat nu ai cablurile incalcite si trase printre alte zeci de cabluri.

7. #7 SP
    Member Sopi's Avatar
    Mersi monky,am sa revin cu un alt post dupa ce il cumpar si il probez!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.