Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 30

Thread: Asteptari / Sperante 2015

1. #1 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

Asteptari / Sperante 2015

Ma gandeam sa vorbim aici de ce asteptari sau sperante aveti ca jocuri , tehnologie sau altceva legat de industria de gaming sa apara / fie anuntat in 2015.

Sper sa fie anuntate:
    - un now god of war
    - rayman
    - noi jocuri cu tematica horror

Astept sa joc:
    Batman Arkham Knight. sa fie un super joc cu batman. Sa nu existe misiunile din Origins de distruge 10 obiecte A,B,C, D etc.
    Silent Hill de la Hideo
    Withcer 3

voi?

2. #2 SP
    Member boggySODMG's Avatar
    Astept noul Saints Row si poate un nou Need for Speed.

3. #3 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Dark Souls 3 sau un nou Batman.

Xbox One slim

4. #4 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Motorstorm...de urgenta !

5. #5 SP
    Member nutzule's Avatar
    jocuri bune (poate ceva nou, original), fara probleme, intarzieri, anulari, etc

6. #6 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    The Last Guardian.
    Sau macar sa il anunte pana ies la pensie

7. #7 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    COD Black Ops 3 (sa includa hartile din cod 5 si 7) si seting in 1945

NFS Underground 3 sau noul NFS (sa nu fie facut de Criterion)

Battlefield Bad Company 3 macar sal anunte dreq odata

iPod Classic cu SSD

Lethal Weapon 5

PS4 Slim

Uncharted 4 sper sa nu aiba 3 culori precum in demo-ul prezentat ci peste 16 miliarde cum avea 2-ul

The Hateful Eight (sper sa nu dezamageasca) nu pot sa-l sufar pe samuel

8. #8 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu astept:
    Uncharted 4
    Metal Gear Solid V
    Batman: Arkham Knight

Si sper sa vedem:
    Un nou joc Rockstar.

9. #9 SP
    Rockstar? RDR 2?

si am uitat, vreau mai multe jocuri cooperative pe console. asta era principalul farmec. Putea gamecube split in 4 dar pe ps4 sau xbox one nu e nici macar splitscreen

a da, si Half Life 3

10. #10 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu sper la un nou Splinter Cell sau ceva în genul Conviction/Blacklist.. 3rd person, mecanica f bună de stealth, sa permita și fast paced action dacă vrei.. Si Uncharted 4 s-ar încadra, cu mai puțin accent pe stealth. Aștept și Metal Gear Solid, deși pana acum nu m-a atras deloc seria.

Mai aștept Project Cars si Witcher 3. Și un F1 game next-gen cu un career mode mai complex.

11. #11 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Si daca tot avem asteptari mari, ar fi binevenit Onimusha HD Remake.
    It's a long shot but, hear us out Capcom!

12. #12 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Astept sa anunte urmatoarele jocuri:joc de la Guerilla Games (Horizon sau cum se va numi in final), joc de la Sony Santa Monica (presupun ca e God of War avand in vedere zvonul care a aparut), jocul de la Sony Bend (sper ca Syphon Filter), joc de la London Studio (le ia cam mult sa il anunte , sper ca e getaway 3 sau alt ip), joc de la Media Molecule (celalalt joc la care lucreaza, nu portarea jocului Tearaway de pe ps vita pe ps4), joc de la Quantic Dream (sa nu fie Beyond Two Souls Remastered), Gran Turismo 7, The Last Guardian, Agent, Final Fantasy VIII Remake (ce au anuntat ieri e trolling rau). Cam astea as vrea eu si observati ca toate sunt pentru PS4. Si daca se poate si niste jocuri pentru Ps Vita nu ce tampenii au anuntat ieri.
    Astept sa joc: Witcher 3, Batman Arkham Knight, MGS V, Star Wars Battlefront, Yakuza 5 si daca imi iau PS4: Uncharted 4, Bloodborne, Order 1886.

13. #13 SP
    C3zar primele pe pc?

14. #14 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Pai eu astept Mortal Kombat X, am vazut cateva video-uri si jocul arata foarte marfa.
    Am mai auzit si niste zvonuri legate de Mafia 3, producatori jocului o sa colaboreze cu Rockstar, sper sa iasa ceva frumos. Mafia 2 a fost superb, sper ca 3 sa fie extraordinar.

15. #15 SP
    Da, primele pe pc ca asta am momentan.

16. #16 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De juma de viata astept Half Life 3, asta astept si anul asta.

17. #17 SP
    De Half Life 3 n-am mai scris, intra in categoria cu Duke Nukem Forever desi a iesit pana la urma. Cred ca Last Guardian se apropie si el de categoria asta daca nu zic ceva de el anul viitor.

18. #18 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    Astept ceva DBZ, Naruto pentru Vita. Dar bine, sunt sanse mai mari sa anunte Half-life 3 decat un joc misto pentru Vita..

19. #19 SP
    ahah. da buna asta. macar e nfs gratis

20. #20 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Eu astept cu nerabdare Uncharted 4, The Witcher 3, The Order 1886 si a inceput sa-mi starneasca interesul in ultima vreme si Bloodborne.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast