Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: High School Muzical

1. #1 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

High School Muzical

Ii mai place cuiva HSM? ( vorbesc si de muzica)

Eu auzeam prin multe locuri de HSM dar credeam ca e naspa si am zis sa ma uit si eu si am ramat impresionat. Din cate filme am vazut foarte multe mi-au placut foarte mult dar HSM m-a impresionat cel mai mult , e incredibil filmul ( si muzica) . Il recomand tuturor .

( melodiile mele preferate)

Enjoy !

2. #2 SP
    Member dogdan's Avatar
    te rog nu , nuu

3. #3 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    cel mai stupid film pe care l-am vazut vreodata....asta e parerea mea...poate unora le place dar mie nu

4. #4 SP
    dogdan : de ce nuu lol ?

Ju1ce9 : Ok nu am nimic cu tine dar pe mine m-a impresionat pentru ca nu credeam ca e atat de bun.

5. #5 SP
    Member I-Ray's Avatar
    mie chiar nu-mi place

6. #6 SP
    Member dogdan's Avatar
    urasc muzicalurile cu atat mai mult filmul asta,no thx.

7. #7 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Singurul muzical care mi-a placut a fost Sweeney Todd. High School Musical mi s-a parut prost, genul de film la care se uita fetitele de 11-12 ani.

8. #8 SP
    Scuzati ca va spun , dar daca tot nu va place de ce mai postati ?

9. #9 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Pentru ca ai cerut pareri si noi postam pareri.

10. #10 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Hannah Montana > HSM > Jonas Brothers

Am zis!

11. #11 SP
    Khan : Gata , din lista ta Hannah Montana , HSM , Jonas brothers imi place decat HSM restu mi se par prostesti.

12. #12 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Ii mai place cuiva HSM?
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Scuzati ca va spun , dar daca tot nu va place de ce mai postati ?
    Logic wins again.

13. #13 SP
    Da asa e , m-am exprimat gresit . Dar eu pana la urma am intrebat daca ii mai place ciuva si vroiam sa imi raspunda numai cei carora le place , cu cei care psteaza numai pentru a face posturi multe , nu ma intereseaza ca voua nu va place ma intereseaza cei carora le place .

14. #14 SP
    Junior Member Paranoia_Agent's Avatar
    Apparently, forumul nu colcaie de copilandrii de 10 ani lesinati dupa zac ephron.

15. #15 SP
    Member Skaar's Avatar
    High school musical e pentru fetite disperate

16. #16 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Grold View Post
    High school musical e pentru fetite disperate
    Daca ti'as zice ca am colegi (17-18 ani) care se uita la asa ceva si stiu pe derost melodiile... m'ai crede? A se observa genul masculin, subliniat.

17. #17 SP
    trickz : Adu-i incoace !

18. #18 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Daca ti'as zice ca am colegi (17-18 ani) care se uita la asa ceva si stiu pe derost melodiile... m'ai crede? A se observa genul masculin, subliniat.
    Stiu ca sunt si care se uita la asa ceva, dar HSM e tot pentru fetite disperate lol
    Uita-te pe youtube sa vezi filmari de la premierele acestor filmelor cam ce fel de persoane sunt pe acolo

19. #19 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Paulstefan ai dat-o-n bara cu threadul asta. Acum pun pariu ca ai vrea sa nu-l fi creat niciodata

20. #20 SP
    Junior Member Paranoia_Agent's Avatar
    e ca si cum ai declara in public ca tanjesti dupa anal action cu musculosi si te-ai astepta sa nu vezi musculosi la usa in fiecare zi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast