Am inceput Black Sails, vad ca multa lume il recomanda, asa ca-l recomand si eu la randul meu. Foarte bun serialul, mai ales piesa de intro <3
Am inceput Black Sails, vad ca multa lume il recomanda, asa ca-l recomand si eu la randul meu. Foarte bun serialul, mai ales piesa de intro <3
M-am uitat si eu la primul episod si pare promitator.
Imi aminteste foarte mult de AC 4 Black FlagNassau cel putin e 1:1
Dupa ce am descoperit Black Sails cu ajutorul Amazon Instant Video, va recomand inca un serial foarte interesant.
SALEM,interesant episodul pilot
Recomand Fargo (TV Series 2014– ) - IMDb
Super interesant, Watson si Billy Bob fac totul. Did I mention ca apare si Saul?![]()
Recomand cu incredere Vikings. Nota 9.5/10 din partea mea!
Tocmai ce am terminat seria 2 si mi se pare cel putin la fel de buna precum prima. Nu e Game of Thrones (si nici nu se doreste a fi), dar are un farmec aparte si e al naibii de bine facut. Poate si pentru ca mi se pare mai mult istoric/realist si nu ceva "din povesti". Aveti si un screenshot cu Ragnar Lothbrok.
P.S. Daca stie cineva ce s-a intamplat cu seria a doua de nu a mai purtat sigla History... sa ma lamureasca si pe mine. Thanks![]()
Poate este luat de pe Amazon Instant Video, stiu ca ei au drepturile exclusive pt streaming, eu l-am tot amânat, dar hai ca il incerc si eu daca tot e pe Amazon![]()
Ma refer la faptul ca inainte scria mare in intro ceva de genul "realizat impreuna cu History Channel". Acum apare ceva de genul "Metro Goldwin Mayer". Poate ma insel si n-am fost eu prea atent... oricum nu conteaza. E la fel de bun.
24 a revenit in forţă, un episod foarte bun, nu degeaba e printre serialele mele preferate![]()
Vezi ca sunt doua episoade de fapt, sa nu te uiti la "Jack is back", ala e un behind the scenes![]()
Normal, de ce nu, dar sunt vreo 2 sezoane care nu mi-au plăcut la fel de mult, cred ca 6 si 8, nu mai stiu sigur.
LE@ silvian, nu pot sa iti raspund pe pm, ai casuta plina, dar iti raspund aici: nu
![]()
Nu stiu daca s-a mai postat dar Those Who Kill e foarte bun!
Te referi la Arrow: Arcasul (TV Series 2012– ) - IMDb ?
Bookmarks