Homeland este genial, il recomand cu caldura! Nu degeaba a castigat 3 globuri de aur (sau 4?)
---------- Post added 16-01-2013 at 10:59 PM ----------
Californication is back, btw!!!
Homeland este genial, il recomand cu caldura! Nu degeaba a castigat 3 globuri de aur (sau 4?)
---------- Post added 16-01-2013 at 10:59 PM ----------
Californication is back, btw!!!
Nu s-a anuntat data de lansare pt sezonul 4, cel putin asa stiu eu
Entourage, How to make it in america, How i met your mother, That 70s show, Two and a half men, Suits, Walking dead, The vampire diaries, Teen Wolf.
eu m.am apucat de Dexter
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Cine imi poate recomanda un serial care se aseamana ca ideuta cu Stargate Universe? sau ceva aseamanator
Am văzut si eu azi primul episod din spartacus, sez. al III lea, a reînceput in forţă, imi place Crassus, recomand!
Being Human! varianta UK sincer
nu stiu parca m-am atasat mai mult de personajele din UK decat de cele din US...
Se mai uita cineva la The Following? Am vazut primele 3 episoade si pare destul de interesant.
Recomand "Leverage" , seamana putin cu "Hustle" insa eu cred ca "Leverage" e varianta mai buna .
Am inceput Mad Men, cum termin post-ul asta bag ep 03 din primul sezon. Foarte bun serialul, recomand (si nu doar pentru ca il avem pe Cole Phelps)
Recomand The Sopranos, The Wire, OZ, si last but not least Breaking Bad. In desfasurare sopranos la mine, aproape la sezonul 3, toate-s la acelasi nivel, adica foarte bune. Greu as putea alege doar unul din ele..![]()
Daca judecam dupa data aparitiei primelor 3 sezoane, cred ca it's safe to say ca sez 4 se va lansa ori pe 15 ori pe 22 Sept 2013
Bookmarks