La partea cu How I Met Your Mother sunt de acord. Razi odata la 5-6 episoade. Big Bang e mai amuzant, dar nu se ridica la nivelul lui Seinfeld, Married with Children sau chiar Malcolm in the Middle.
Suits
Desi pe mine nu ma intereseaza avocatura in vreun mod special, this show is intriguing :-?.
Burn Notice e foarte foarte bun si fresh, recomand!
Warehouse 13, este un serial destul de bunicel. Acum au ajuns deja la sezonul 3.
True Blood e un serial care m-a fascinat mai mult decat Dexter.
Si pe mine ma tot bate gandul sa ma uit la True Blood. Alte pareri?
Eu zic sa te uiti, e un must see. Sezonul 5 apare in vara anului 2012, deci ai timp.
Skins (UK)/(US)
Un serial despre niste adolescenti si viata lor de liceu .
Are 5 sezoane varianta de UK . US are doar 1 sezon si este copie dupa sezonul 1 si 2 din versiunea Britanica.
Skins (TV Series 2007) - IMDb
Ghost Whisperer! 10/10
Chiar daca in primul sezon episoadele nu prea au legatura unul cu altul tot este interesant.
American Horror Story (TV Series 2011) - IMDb
Tocmai ce am vazut primul episod, pare un serial promitator. :)
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...&v=FDb4SqqiQag
Duminica urmatoare apare primul episod din al doilea sezon din "The Walking Dead"
"The Walking Dead" What Lies Ahead (TV episode 2011) - IMDb
Am vazut primele doua episoade din True Blood si m-a prins instant! Prima oara cand imi plac vampirii pe ecran.
am terminat seria sopranos =D> extraordinar! din pacate nu prea am avut timp sa-l termin cand voiam si am stat cam o luna la sezonul 6. recomand cu orice caldura, dar sa stiti ca serialul nu e chiar pentru oricine. daca va asteptati la asasinari, tradari, impuscaturi etc. tot ce inseamna mafie, o sa fiti putin dezamagiti, deoarece serialul se concentreaza mai mult pe dinamica relatiilor intre personaje si nu in ultimul rand se dezvolta mult potretul psihologic al unui boss (seful unei familii) si a celor din jurul lui, in principal familia. din acest punct de vedere sopranos este cu adevarat magistral, mai ales ca pe parcusul vom asista la o degradare morala si psihica din ce in ce mai accentuata a perosnajelor principale. imo cele mai interesante momente sunt cele petrecute in biroul psihiatrului. ganditi-va cat de inteligent e construit acest serial, daca producatorul a scris special ultimele 2 sezoane doar pentru a pregati finalul de 5 minute din ultimul sezon. unde mai punem ca este unul dintre cele mai apreciate serii TV din istorie, iar actorii sunt =D> mai ales James Gandolfini.
De nota 10 "The Sopranos". :D
Daca tot vorbim de mafie, incercati si Boardwalk Empire (TV Series 2010) - IMDb .
Eu va recomand cu caldura Dexter.Pana acum am vazut toate sezoanele si inca ma atrage la nebunie.
Salut un serial cu zombi gen The Walking Dead, imi poate recomanda si mie cineva?
MultumesC!
Va mai uitati la The Walking Dead? In sfarsit s-a intamplat ce ma rog sa se intample de mai bine de un an.
Eu ma uit, foarte bun serialul.