Bun
Bun
Star Wars the Clone Wars - descrie evenimentele petrecute intre Star Wars 2 si 3.
Bravo,bravo,chiar ma gandeam ca acest serial merita laudat.Si felul in care joaca Mads Mikkelsen este admirabil.De la mine nota maxima,unul dintre cele mai bune seriale din ultima vreme
Si,ca recomandari:
HELIX
Boardwalk Empire
Mob City
Magic City
Recomand Bates Motel
Recomand Elementary/Sherlock Holmes si dr. Watson
Mi-a plăcut si Revolution, chiar daca unii spun ca e telenovelă, nu stiu de ce m-a dus cu gandul la The Last of Us:D
PS "Gus Fring" e demenţial
Cel mai bun serial al momentului ^:)^
http://www.wakeupnews.eu/wp-content/...ibal-3-nbc.jpg
Am vazut doar faze scurte din ultimele episoade si mi se pare ca e cam exagerat.
Primul sezon mi-a placut foarte mult dar al 2-lea mi se pare ca e afectat cam mult de https://www.youtube.com/watch?v=pKzJWoZWMOI .
Recomand Falling Skies pentru iubitorii de Sci-fi, Action, apocalipse etc. Falling Skies (TV Series 2011– ) - IMDb
Recomand The Borgias
Foarte underrated din pacate , daca nu imi spunea sol1d de el nu cred ca auzeam de el in alta parte.
Sa nu va luati dupa episodul pilot care este o introducere cam slaba care nu da sperante pe viitor.
borgia e foarte misto :) si am ramas surprins sa aflu ca nimeni nu stia de el :| actorii sunt fenomenali, iar povestea e fantastica :) imi place mult serialul
Eu am urmarit Borgia datorită jocului Assassin's Creed :), e într-adevăr un serial bun
Assassin's Creed o sa aibe pana la urma mai multe episoade decat The Borgias :))
Interesant
Recomand serialul Carnivale,un serial exceptional,este diferit de celelalte,din pacate are doar 2 sezoane,probabil cel mai interesant serial pe care l-am vazut.Ideea serialului este geniala.
Interesant pana acum serialul asta.Se vede mana lui Robert Rodriguez
From Dusk Till Dawn: The Series (TV Series 2014– ) - IMDb
Recomandati-mi si mie niste seriale bune de urmarit ..
Cred ca ai destule in tot topicul asta... Macar daca te-ai obosi sa spui ce iti place :|
Depinde si de genre, recomand Suits si Friends in caz de n-ai urmarit Friends deja.