Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 67 of 67

Thread: The Last of Us (series, HBO)

1. #61 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    A fost bun episodul, siege-ul ala a fost mai misto decat Winterfell siege in ultimul sezon GoT
    Dar tot raman la parerea mea ca au absorbit mult din socul din joc unde nu stiai cine e Abby, ce vrea si de ce a facut ce-a facut. Mi-ar fi placut acelasi soc si aici in loc de o narativa obisnuita. Also nu-mi place deloc fizicul actritei care-o joaca pe Abby, e o aschimodie, mi-e greu sa cred ca e military si tough... nu inteleg de ce n-au pus-o niste luni de zile pe bulk si weightlifting.

2. #62 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    N-aș zice ca au diminuat din șoc. Chiar daca știam ce urmează ne-a emoționat foarte tare scena, si pe mine, si pe soție.
    Imi imaginez ca șocul a fost mare pt cei care nu stiau povestea din joc. Majoritatea probabil se așteaptă ca personajul principal sa scape ca prin minune in ultima secundă.

3. #63 SP
    Da, cam la asta ma pot gandi si eu, or fi zis ca socul e oricum foarte mare chiar si asa si ca mai bine sa dea o narativa "clasica", sa stii cine ce si cum si sa te astepti sa scape si sa afli ca plot armor-ul nu mai functioneaza. Dar na, sunt curios cum ar fi fost sa fie chiar out of nowhere ca in joc

4. #64 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, a fost bine facut acest episod al doilea, iar elementele care nu se regaseau in joc, au fost bine scrise/implementate si pe partea de CGI sta surprinzator de bine pentru un "serial".

Iar Joel, acolo "jos", arata aproape identic ca in joc
    In schimb ea...zici ca-si prinsese...in slitul de la blugi nu inteleg efectiv ce e cu oamenii astia "non-binari" sau ce se cred ei acolo, dar parca nu au nici emotie, nimic

Anywho, un episod foarte bun si m-a uns la suflet cand am auzit ce varianta de melodie au ales sa ruleze - cea cantata de Ashley Johnson (care ii da voce lui Ellie in jocuri pentru cine nu stie) si s-a potrivit la fix, mai ales cu numele episodului.
    Nu am inteles, insa, de ce in primul episod nu au bagat si melodia cantata de Joel...

5. #65 SP
    Da, cand a intrat vocea lui Ashley s-a pus nod in gat, a fost adio, speram sa nu ma intrebe cineva ceva ca n-as fi putut vorbi
    Also, mi-a placut schimbarea cu injunghiatul in gat, mi s-a parut mai clean si elegant si demn de TV show, plus ca vezi efectiv cum se intampla si simti cum iese sufletul din el.

6. #66 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Eram un pic ingrijorat vazand ca review-urile sunt un pic mai slabe ca la primul sezon, dar mi-a placut foarte mult pana acum, in special faptul ca povestea nu e identica cu jocul. Ar fi fost prea previzibil daca totul ar fi ramas la fel.

7. #67 SP
    Btw, stiati ca actorul care-l interpreteaza pe fratele lui Joel are nevasta romanca? Nu mai stiu in ce inteviu a fost intrebat daca stie cuvinte in romana si primul lucru pe care l-a zis a fost "imi place usturoi", he's definitely one of us!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4