Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 65 of 65

Thread: The Last of Us (series, HBO)

1. #61 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    A fost bun episodul, siege-ul ala a fost mai misto decat Winterfell siege in ultimul sezon GoT
    Dar tot raman la parerea mea ca au absorbit mult din socul din joc unde nu stiai cine e Abby, ce vrea si de ce a facut ce-a facut. Mi-ar fi placut acelasi soc si aici in loc de o narativa obisnuita. Also nu-mi place deloc fizicul actritei care-o joaca pe Abby, e o aschimodie, mi-e greu sa cred ca e military si tough... nu inteleg de ce n-au pus-o niste luni de zile pe bulk si weightlifting.

2. #62 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    N-aș zice ca au diminuat din șoc. Chiar daca știam ce urmează ne-a emoționat foarte tare scena, si pe mine, si pe soție.
    Imi imaginez ca șocul a fost mare pt cei care nu stiau povestea din joc. Majoritatea probabil se așteaptă ca personajul principal sa scape ca prin minune in ultima secundă.

3. #63 SP
    Da, cam la asta ma pot gandi si eu, or fi zis ca socul e oricum foarte mare chiar si asa si ca mai bine sa dea o narativa "clasica", sa stii cine ce si cum si sa te astepti sa scape si sa afli ca plot armor-ul nu mai functioneaza. Dar na, sunt curios cum ar fi fost sa fie chiar out of nowhere ca in joc

4. #64 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, a fost bine facut acest episod al doilea, iar elementele care nu se regaseau in joc, au fost bine scrise/implementate si pe partea de CGI sta surprinzator de bine pentru un "serial".

Iar Joel, acolo "jos", arata aproape identic ca in joc
    In schimb ea...zici ca-si prinsese...in slitul de la blugi nu inteleg efectiv ce e cu oamenii astia "non-binari" sau ce se cred ei acolo, dar parca nu au nici emotie, nimic

Anywho, un episod foarte bun si m-a uns la suflet cand am auzit ce varianta de melodie au ales sa ruleze - cea cantata de Ashley Johnson (care ii da voce lui Ellie in jocuri pentru cine nu stie) si s-a potrivit la fix, mai ales cu numele episodului.
    Nu am inteles, insa, de ce in primul episod nu au bagat si melodia cantata de Joel...

5. #65 SP
    Da, cand a intrat vocea lui Ashley s-a pus nod in gat, a fost adio, speram sa nu ma intrebe cineva ceva ca n-as fi putut vorbi
    Also, mi-a placut schimbarea cu injunghiatul in gat, mi s-a parut mai clean si elegant si demn de TV show, plus ca vezi efectiv cum se intampla si simti cum iese sufletul din el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4