trickz a aparut Prison Break The Final Break. Cica actiunea se petrece in acei 4 ani.![]()
Tocmai ce am terminat de vazut "Prison Break: The Final Break". A fost frumos, ma asteptam sa fie asa poveste. Cand a aratat in afara si inauntrul inchisorii direct la primul sezon m-a dus gandul... ce bine a fost.
Overall nu regret ca m-am uitat la fiecare secunda din fiecare episod din tot serialul.![]()
prison break e un serial superb si gandit bine sper sa mai apara vreun serial sau film gen prison break.
michael scofield a jucat de nota 10* toti actorii au jucat bn!!! super serial
Wentworth Miller
Hmm...Am urmarit tot serialul si ce pot sa zic..primele 2 sezoane merita.apoi parca tot astepti sa se termine...si nu se mai terminalol
‘Prison Break’ Revival at Fox: Storyline Spoilers, Michael Not Dead | TVLine
Ce mizerie. Dupa ce au inviat-o pe Sara, acum or sa-l invie si pe Scofield dupa 7 ani. Vad ca nu mai au nicio idee astia de la FOX, recicleaza seriale terminate schimbandu-le finalul. Patetic.
https://www.facebook.com/PrisonBreak...7147050230112/ Trailer ul oficial.
Intr-adevar, au aratat destul de multe, dar sa fim seriosi, titlul este Prison Break, era logic ca vor evada si din asta, dar totusi...WTF man ?!?! Michael era mort. Cum a ajuns intr-o inchisoare din mormant ?
L-au anuntat deja de foarte mult timp. Nu e prima data cand se intampla asta in serialul ala, in batjocura ce au fost ultimele doua sezoane, s-a intamplat acelasi lucru cu tipa aia nu mai stiu cum. Deci nu e mare noutate, e ca intr-o telenovela.
Eu nu am mai putut sa urmaresc ultimul sezon, deja era prea tras de par si m-a plictisit grav. Oare are rost sa-l vad si pe ala?
Bookmarks