Comanda speciala Niche Records:
1. Soulja Boy - iSouljaBoyTellem [2008] - 160 lei.
2. Soulja Boy - The DeAndre Way DELUXE [2010] - 110 lei.
Comanda site eMag:
3. DJ Project - Best Of 15 ani [2015] - 28.50 lei + transport .
Comanda speciala Niche Records:
1. Soulja Boy - iSouljaBoyTellem [2008] - 160 lei.
2. Soulja Boy - The DeAndre Way DELUXE [2010] - 110 lei.
Comanda site eMag:
3. DJ Project - Best Of 15 ani [2015] - 28.50 lei + transport .
Maaaaaaaa!
Doc & Motzu IN HD - 30 lei Carturesti
Urmeaza sa fie semnat de Doc (poate si de restul facemrecords)
Dupa cum am promis. Din pacate doar Doc. Un coleg joaca baschet cu el si i-am dat albumul sa il semneze.
Comanda site discomania:
1. INNA - Hot [2010] - 25.15 lei.
2. INNA - I Am the Club Rocker [2011] - 25.15 lei.
3. INNA - Party Never Ends DELUXE [2013] - 31.93 lei.
4. INNA - INNA [2015] - 25.15 lei.
Wu-Tang Clan - Enter The Wu-Tang (36 Chambers)
Beastie Boys - Ill Communication
ar trebui să iau o pauză...
Best 12€ ever spent! #FutureDarkClub #LaserdiscsRecords #RetroWave #MakeThe80sGreatAgain "Pre-order of Future Dark Club. You get 2 tracks now (streaming via the free Bandcamp app and also available as a high-quality download in MP3, FLAC and more), plus the complete album the moment it's released. Releases October 28, 2016" https://lazerdiscs.bandcamp.com/album/future-dark-club #Lazerhawk, #ArcadeHigh, #Nightcrawler, #DancewiththeDead, #Ludrium, #Alex, #Toutant, #SpeedMachine, #Meteor, #MiamiBeachForce, #Tonebox, and #NikyNine!
Sample:
https://lazerdiscs.bandcamp.com/trac...made-a-monster
Iar eu, câteva discuri ce le-am cumpărat în vară și nu le-am postat, și câteva mai recente.
Vine așa:
Kendrick Lamar - Untitled Unmastered (varianta cu "autograf")
Common - Resurrection
King Geedorah (MF DOOM) - Take Me To Your Leader ediție limitată cu vinil roșu
Sly & The Family Stone - There's a Riot Goin' On
Funkadelic - Free Your Mind... And Your Ass Will Follow (ediție limitată pe vinil transparent)
D'Angelo and the Vanguard - Black Messiah
Joy Division - Unknown Pleasures
D'Angelo - Voodoo
Prince - Sign O The Times
Yoko Ono - Season of Glass (coperta m-a atras)
Joy Division - Closer
Prince - Dirty Mind
Prince și Yoko Ono sunt first pressinguri de Europa/Germania, restul sunt noi.
Totalul de anul ăsta - 57 de albume. My wallet hurts, dar nu mă plâng 😂.
Hmm, bună observație. În general (Amazon, site-uri de specialitate) împachetarea e foarte bună, iar dacă ai vreo problemă imediat sar să te ajute. Cu ebay, asta a fost prima mea experiență, seller-ul m-a asigurat că împachetează bine, și într-adevăr așa a fost. Discul a venit în bubble wrap, băgat într-un fel de plic de carton cu margini groase. Cartonul era îndoit la toate colțurile, deci e clar că poșta l-a maltratat, dar discul n-a avut absolut nimic. Am impresia că omul are și ceva return policy dacă pachetul nu e în regulă.
În general mă feresc să comand din locuri unde nu se pot returna.
Când vine vorba de discuri SH atunci e mai nașpa, din alea chiar n-aș lua de pe net. Pozele sunt foarte înșelătoare, iar mulți vânzători gradeaza prost discurile. Am văzut discuri care arătau bine la prima vedere, dar când dai cu blițul pe ele e jale.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Tocmai din cauza asta intrebam, as incepe si eu sa cumpar noi din magazine locale sau amazon si am teama cu transportul si nu am nici nervi sau timp de retururi. Desi daca te gandesti bine, si cele din magazine pe care le iei direct de pe raft sunt livrate pana in magazin la fel, iar ce e sub sigiliu habar n-ai pana nu ajungi acasa, la fel de bine poti lua un disc rupt din magazin. Ma rog, mi se pare ceva greu de cumparat de cele mai multe ori.
Bookmarks