Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 206 of 244 FirstFirst ... 106 156 196 204 205 206 207 208 216 ... LastLast
Results 4,101 to 4,120 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #4101 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    WARNING: May contain traces of blood and PURE AWESOMENESS!
    The Raid 2 (2014) 10/10!
    Daca l-ati vazut pe primul atunci acesta este cu mult mult over the top action pack fun! 40de minute in plus! 2 ore jumatate!
    And I loved every minut of it! De-abia astept 3-ul!
    Trivia: All the punches and kicks to the body of the actors were real. Iko Uwais and the other fighters had to learn how to control their speed and strength so that it would look real on the camera.

Asta ar fi tipul care sa faca urmatorul Die Hard! Gareth Evans for Director
    Concluzia! Este un film care merita vazut si se ridica mult peste nivelul primului film. Ridicand stacheta pentru cel de-al treilea.
    10/10
    Attached Images Attached Images the_raid_2__berandal_poster__2014__by_camw1n-d72r7cr.png raid2_spoof2.jpeg

2. #4102 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Four friends conspire to turn the tables on their women when they discover the ladies have been using Steve Harvey's relationship advice against them.

3. #4103 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    A Million Ways to Die in the West - 9/10
    Attached Images Attached Images a_million_ways_to_die_in_the_west_poster.jpg

4. #4104 SP
    Member Buyk's Avatar
    Transformers: Age of Extinction - 9/10 - Ca un impatimit al jocurilor si filmelor SCI-fi pot spune ca este inca o parte din Transformers foarte reusita, cu umor, actiune cat cuprinde si efecte speciale din belsug. Imi place ca a pastrat regizorul iar firul narativ se leaga de celelalte parti din seria Transformers. Il recomand cu caldura pentru fanii seriei si bineinteles pentru cei carora le plac efectele speciale, Sci-fi and stuff.

(Am auzit prin sala cum ca este dezamgitoara partea asta, dar sa fim seriosi nu putea multumi pe toata lumea)

P.S: Filmul asta m-a dus putin cu gandul la Titanfall si Destiny
    Attached Images Attached Images transformers-age-extinction-poster-570x889.jpg

5. #4105 SP
    Member AzFaust's Avatar
    ^ Azi sper sa ajung sa il vad si eu. Daca nu este de minim nota 7 (pentru mine), te bat grav

6. #4106 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    A Million Ways to Die in the West - 9/10
    @puanstefan pfoai cat am putut sa rad la filmul asta

7. #4107 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Transformers: Age of Extinction - 7/10

TF4 poate fi catalogat atât ca cel mai bun film Transformers, alături de cel din 2007, dar, în același timp, poate fi privit şi ca un oricare alt blockbuster de vară pe care-l vei vedea și îl vei uita rapid din cauza ultimelor scene.

Indiferent de percepția fiecărei persoane care va viziona filmul în această vară, nimeni nu va putea nega doza de energie oferită de bătăliile dintre Autoboți, rasa umană și Lockdown și nici nu poate critica efectele speciale, în special pe cele proiectate în sălile IMAX 3D. (Review)
    Attached Images Attached Images hr_transformers-_age_of_extinction_63.jpg

8. #4108 SP
    Member AzFaust's Avatar
    7 primeste si de la mine (ai scapat Buyk ). Am vrut actiune si efecte speciale incredibil de bune si asta am primit. Presupun ca stie toata lumea ca povestea nu merita bagata in seama, in schimb merita fata lui Wahlberg (din film), peste 1 an

9. #4109 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Un film dragut, m-a dus cu gandul la Bioshock, 8/10

uploadfromtaptalk1404049791831.jpg

PS: avem si un roman in film

10. #4110 SP
    Summer list of films
    The Boondock Saints II All Saint's Day Directors Cut (2009) nu e diferita cu mult de cea teatrala merge in orice caz. The Saints are back 9/10
    Non-Stop (2014) nu stiu e ceva actorul asta dar parca incearca prea mult sa faca pe John McClane in orice film pe care-l joaca 7/10
    What Dreams May Come (1998) un film care nu pot sa zic decat ca e unul din filmele in care chiar imi place ca Robin cum joaca 10/10
    Maleficent (2014) un film pentru copii! Care nu pot sa zic decat arata bine dar in rest nimic nou sub soare 6/10
    Blue Spring (2001) un film ciudat despre o zi din viata unor licieni 9/10
    Joy Ride 3 (2014) au stricat si seria asta de filme! Sa-mi bag ... 1/10
    Rio (2011) film de animatie cu prea mult cantat in el 7/10
    Rio 2 (2014) acelasi film cu mai putina muzica in el... : 7/10
    Silver (1993) un thriller erotic care nu prea e erotic si nici interesant. 2/10
    Reign of Fire (2002) un film care desi e vechi e film bun 9/10
    Tarantula (1955) film cu paienjeni 6/10
    Attached Images Attached Images 73285_front.jpg 52331.jpg what-2bdreams-2bmay-2bcome-2b-25281998-2529.jpg 67961.jpg bluespring.jpg jrd3_ka_c.jpg rio-2011.jpg 2014-rio-2-wallpaper-design-desigbolts-hd.jpg 3ke3p00gb0o53fgqiylgylc9abw.jpg reignoffire_boxlg.jpg tarantula1.jpg

11. #4111 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Quote Originally Posted by Malach HaMavet View Post
    WARNING: May contain traces of blood and PURE AWESOMENESS!
    The Raid 2 (2014) 10/10!
    Daca l-ati vazut pe primul atunci acesta este cu mult mult over the top action pack fun! 40de minute in plus! 2 ore jumatate!
    And I loved every minut of it! De-abia astept 3-ul!

Asta ar fi tipul care sa faca urmatorul Die Hard! Gareth Evans for Director
    Concluzia! Este un film care merita vazut si se ridica mult peste nivelul primului film. Ridicand stacheta pentru cel de-al treilea.
    10/10
    Subscriu.... Fara sa exagerez cu absolut nimic spun ca este cel mai bun film de arte martiale ! Merita din plin cele 2h30m pline de actiune , iar pentru cei ce nu au vazut prima parte ar fi o mare pierdere sa nu o vizionati.

12. #4112 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Biohazard: Damnation -Grade: Damn Ada Wong is hot/10

Din punct de vedere vizual si al animatiilor a fost o capodopera, si nu ma refer doar la picioarele lui Ada Wong, a fost interesant sa revad unele din vechile BOW's din seria Resident Evil remastered. Povestea a fost okay si actiunea foarte buna. Apropo am pomenit ca Ada Wong arata traznet aici ? Singurul lucru care nu sa chiar potrivit in film a fost sa aflu ca Leon S Kennedy este ruda cu Wolverine aparent.

13. #4113 SP
    Part Deux of Summer Movie Maraton:

Small Soldiers (1998) Toy Story cum ar fi trebuit sa nu fie 7/10 CGI din anul de bastina 90! is misto
    ChinaTown (1974) un film noir care se merita vazut O Data intr-o viata! Frumos vizual si personajul principal misto numai finalul mi s-a parut putin cam sec 9/10
    Done the Impossible (2006) ca fan al filmului Serenity si serialului Firefly, pot spune ca acest documentar m-a atins la sufletel. 10/10 un documentar foarte bun despre cat de proasta poate fi industria de film si tv.
    Brick Mansions (2014) scene cu scene, dupa District 13, si culmea tot un esec a iesit 4/10
    Under The Skin (2013) stiti atunci cand vezi un Trailer la un film si zici **** this will be the bomb... si apoi vezi filmul si zici THE **** DID ME JUST WATCH! Ei bine acest film e genul ala de film eh macar am vazut pe Scarlett Johansson goala !6/10
    Transformers Age of Extinction (2014) Sa zicem ca acest film mi-a omorat mai mult de jumate din neuronii din cap! Daca ati vazut restul de 3 filme si va asteptati sa vina cu ceva nou, atunci nu acesta este filmul la care sa va uitati. 2/10 Trebuie sa se schimbe ceva la seria asta ca sa-mi bag stick-ul in usb ca deja repeta aceasi reteta de vreo 3 filme
    An Education (2009) Nu stiu ce sa trag concluzie din acest film dar pot sa zic ca asta e ultima oara cand ma iau dupa o fata la recomandari de filme 2/10
    Zatoichi (2003) remake-ul a filmului de dedesupt. Cum se compara cu originalul! Filmul se misca slow si personajul principal nu e chiar asa principal cum mi-as fi dorit. Povestea fiind spusa din perspectiva a mai multor personaje. Dar daca vreti un film cu sword fights! E unul din filmele care le vrei sa le vezi 8/10
    The Tale of Zatoichi (1962) cat despre original pot sa zic ca e mult mult mai linistit decat ma asteptam dar never the less a good movie 9/10
    Ichi (2008) spin off la Zatoichi movies.... dar mai prost din perspectiva povestii 5/10
    Cargo (2009) este un film bun, desi nu ma asteptam sa fie. E un fel de Dead Space fara creaturile din el 9/10
    Rigor Mortis (2013) Film horror care chiar este horror. Vizual este minunat de privit, iar povestea este genial de urmarit 10/10
    Flying Guillotine II (1977) partea a doua dintr-un film foarte vechi cu arte martiale cum e filmul? interesant... merita recomandat doar celor care nu au ce face sau nu au viata sociala 4/10
    The Time Machine (1960) ecranizare dupa o poveste buna... un film bun care pot sa zic ca a meritat vizionat 9/10
    Bereavement (2010) un film PROST din toate sensurile cuvantului feriti-va de el ca de raie 0.5/10
    Attached Images Attached Images brick-mansions-movie-02-why-you-should-pumped-brick-mansions.jpeg 7115818.3.jpg ops017__47947_zoom.jpg small_soldiers_movie_poster.jpg 42337433984902822207.jpg transformers-age-extinction-poster-flames.jpg zatoichi-2003.jpg zatoichi_01_tale_of_zatoichi.jpg movie_17249.jpg cargo_ver3_xlg.jpg rigor-mortis-poster.jpg la-machine-explorer-le-temps.jpg flying-guillotine-2.jpg bereavement_ver2_xlg.jpg

14. #4114 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Off topic: @malach-hamavet am vazut ca ne poteivim la gusturi in filme asa ca am o rugaminte la tine...Rigor Mortis 10/10 si de la mine ; dar te rog frumos recomanda-mi si mie alte filme de genul lui...pur si simplu nu am gasit . Raman dator o bere

15. #4115 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Sabotage.
    Film plin de 'bad-ass motherf***ers' si putin imprevizibil. Nota 7/10
    Attached Images Attached Images mv5bmty0ntgxndy0mv5bml5banbnxkftztgwmzcwmdywmte-._v1_sx214_al_.jpg

16. #4116 SP
    Member horatiu25air's Avatar
    Pain and gain.

17. #4117 SP
    Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
    Off topic: @malach-hamavet am vazut ca ne poteivim la gusturi in filme asa ca am o rugaminte la tine...Rigor Mortis 10/10 si de la mine ; dar te rog frumos recomanda-mi si mie alte filme de genul lui...pur si simplu nu am gasit . Raman dator o bere
    Poti incerca sa despici Rigor Mortis in elementele care le regasesti in el si cauti de acolo. Sincer acum din cap nu-mi vine vreunul care sa se asemene cu el. A fost unic in felul lui. Dar poti cauta filme horror asiatice ca asa fac si eu si rar gasesc ceva asa bun dar asta e singurul sfat pe care ti-l pot da sper sa ajute

18. #4118 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
    Incearca sa vezi ceva de aici daca iti plac asian horror movies. As putea sa iti recomand:
    -Shutter
    -Red Shoes
    -Audition
    -Seriile The Ring, The Grudge, The Eye

---------- Post added 15-07-2014 at 20:34 ----------

Tocmai a aparut Video Games: The Movie
    Suuuper

19. #4119 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    A million ways to die in the west 3/10
    Ferească sfântu, ce film... Nu știu dacă am râs la două faze.
    Attached Images Attached Images poster-million-ways-die-west.jpg

20. #4120 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Daca nu-ti place umorul lui Seth, nu avea cum sa-ti placa filmul asta. Ti-a placut TED ? Iti place Family Guy ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 206 of 244 FirstFirst ... 106 156 196 204 205 206 207 208 216 ... LastLast