Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 211 of 244 FirstFirst ... 111 161 201 209 210 211 212 213 221 ... LastLast
Results 4,201 to 4,220 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #4201 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Daca scriitorul a gandit sa citesti cartile in ordinea asta, tot asa cred ca ar trebuii urmarite si filmele.

La fel cum e cu StarWars.

Dar mersii de informatia cu prequel, de aceasta carte nu stiam. Legat tot de film, avem si continuare:
    Maze Runner: Scorch Trials

2. #4202 SP
    Member cyrax's Avatar
    Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 7/10 doar asa ca imi plac mie testoasele. In mod normal este un film de nota 5. Megan Fox trebuie sa se lase de actorie. Sunt cateva scene de actiune spre final bine realizate , in rest replici si glume adresate in special publicului 10-14 ani.

3. #4203 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Dawn of the Planet of the Apes - 10

Tocmai am vizionat filmul. Asa da, SUPERB. Probabil the best 2014.
    Mi-a placut cum scenaristul a reusit sa dea contur asa de pofund personajelor.
    Cred ca l-as nominaliza la un premiu. Si daca o maimuta nu a castigat pana acu un Oscar, ar fi cazul.
    Mi s-a parut ca in acest film trasaturile personajelor asa zis negative au o anume complexitate, lucru rar intalnit in alte filme, 'baietii rai' fiind de multe ori doar un pretext pt 'cei buni' sa-si dovedeasca valentele.

De urmarit, de urgenta.
    Attached Images Attached Images apes.jpg

4. #4204 SP
    Senior Member BizZare's Avatar

Ultimul film vizionat

Penguins of Madagascar 8/10

Pinguinii din madagascar salveaza lumea din tentaculele maleficului Dave...
    Daca va plac desenele animate filmul merita vazut.

Jessabelle 3/10

Dupa parerea mea filme de groaza aparude in ultimii ani sunt groaznice cu scenarii copy & paste (gen ... cabana parasita, cabana de langa lac, cabana lu' matusa Tamara) si actori la fel de expresivi precum o scandura.
    Iar filmul Jessebelle, ei bine ...probabil ar fi fost mai terifiant daca filmau un sac cu hamsteri.

5. #4205 SP
    Member deepjinx's Avatar
    Marfa de tot Predestination, merci pt. recomandare.

6. #4206 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Horrible Bosses 2, nu ma așteptam sa râd atât de mult un 8 de la mine, chiar îmi doream o comedie bună

7. #4207 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    E mai bun ca primul film?

8. #4208 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da sunt niște nebuni, mai ales ăla mic

9. #4209 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am fost la Exodus: Gods and Kings. Dezamăgitor, singurul plus, Christian Bale. Cand apare acel "cineva" in acest film se duce totul de râpă. De la mine un 6 cu indulgență.

PS: Daca vreți un film bun cu Moise va recomand The Ten Commandments, cel din 1956

10. #4210 SP
    Tot cel mai bun e ala animat

11. #4211 SP
    Member cyrax's Avatar
    In loc de Exodus am preferat sa merg la Nightcrawler si bine am facut. Cel mai bun film pe anul asta dupa parerea mea. Acting good , sunet montaj totul a fost la superlativ. Un film original , vi-l recomand 9/10

12. #4212 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Am vazut si eu Gone Girl. Pot spune decat... exceptional!!!

13. #4213 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by ilie11 View Post
    Am vazut si eu Gone Girl. Pot spune decat... exceptional!!!
    Duuud. SPOILER !!!!!

14. #4214 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Da, scuze, nu mi-am dat seama
    Vad ca a corectat cineva, multumesc

15. #4215 SP
    Toata lumea din sala isi dorea un alternate ending din-ala

16. #4216 SP
    Member Rukax's Avatar
    Exceptional True Romance.Unul dintre cele mai bune filme vazute de mine.Cu o distributie de nota 10 si cu un final neasteptat de amuzant si placut, a reusit sa ma impresioneze d.t.p.d.v.Cum sa nu-ti placa un film in care Gary Oldman joaca rolul unui proxenet rastaman iar Brad Pitt unui dopat inert????De Patricia Arquette ce sa mai zic..mai sexy ca niciodata(25 de ani). Christian Slater s-a descurcat minunat ca si protagonist.Mi-a facut placere sa-l revad si pe James Gandolfini dupa ce am terminat The Sopranos(el ramanand unul dintre actorii mei preferati).Replicile lui Christopher Walken au sporit ideea de mafie siciliana.Sa nu uit si de cele cateva faze hilare tipice lui Tarantino. Filmul acesta a avut unele dintre cele mai impresionante dialoguri din istoria filmografiei(mai ales cel cu descendenta sicilienilor). Tarantino s-a depasit pe sine insusi cu scrierea scenariului.Isi merita din plin nota de pe IMDB ( 8 ).
    Attached Images Attached Images trueromance-oddcity-variant.jpg

17. #4217 SP
    Member cyrax's Avatar
    Exodus 6/10...dezamagitor...ma asteptam mai mult de la ridley scott

18. #4218 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Beavis and Butthea... Dumb and Dumber 2
    8/10
    Daca nu mai prindeti bilete la The Hobbit si tot sunteti la cinema, merita vazut.

19. #4219 SP
    Member Rukax's Avatar
    Superb The Fall.Chintesență a filmografiei.Un film ce se remarcă prin stilul aparte de a-l face pe privitor martor la o fantezie ecranizată.Cadrele impecabile au făcut filmul să curgă.Nu-i lipsește nimic acestui film, are tot ce-i trebuie : poveste interesanta și profund conturată, umor, personaje complexe, costume superbe, momente dramatice si peisaje ce au potențat fantasticul. Mi-a plăcut foarte mult faptul că s-a fundamentat și pe elemente din categoria suprarealistă.Am rămas surprins când am văzut ce bine și onest a jucat mica protagonistă care se întâmplă să fie româncă.Pelicula nu a fost lipista de un final de-a dreptul emoționant.Filmul acesta este de arătat oricărei persoane care se întreabă de ce filmul face parte din cele 7 arte ale lumii.Mi s-a spus de multe ori să enumăr niste filme din zilele de azi care peste câteva decenii vor fi considerate "movies from golden age", ei bine, The Fall face parte din acea listă de filme.10/10
    Attached Images Attached Images fall-poster.jpg

20. #4220 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    m-ai facut curios, il caut sa-l vad cu sotia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 211 of 244 FirstFirst ... 111 161 201 209 210 211 212 213 221 ... LastLast