Kung Fu Panda (2008) 8.5/10
Super tare filmul, te face sa fii mai increzator in tine. Recomand.
Kung Fu Panda (2008) 8.5/10
Super tare filmul, te face sa fii mai increzator in tine. Recomand.
The Dark Knight (2008) 10/10
filmul este incredibil.. n-are rost sa cititi despre el sau sa cautati review-uri just go see it... btw asta nu e film sa-l iei cam de pe net![]()
Felon 6/10...m-a impresionat felul in care unii chiar au ghinion cu caru...urat sa ai parte de asa ceva
Street Kings 4/10...Keanu Reeves pe post de real-life-bullet-dodger![]()
Focus daca ti-a placut felon uita-te la american historyX ca dupa ala e copiat...e genial filmul ala.
Never Back Down 9/10 ... superb
Pentru cei ce au vizionat The O.C o sa il recunoasca pe Kevin Volchok !
Big Stan 8/10 - este o comedie cu Rob Schneider care mie mi-a placut foarte mult. Probabil ca si-a dorit dintotdeauna sa faca un film de arte martiale in genul celor cu Jackie Chan. Daca i-a reusit sau nu, nu stiu. Dar e comic, si ai putea spune ca e o parodie dupa Prison Break (din care nu evadeaza nimeni). Va recomand sa il vedeti cu prietenul/prietena intr-un weekend in care nu aveti altceva de facut.
Scorpion King 1 & 2. Cam slabutenu recomand.
LE:
La sugestia lui Monky
SK 1 - nota 5.5
SK 2 - nota 3.5 cu indulgenta
How High. e o comedia tare! veche dar tare!
nota 9.5/10.![]()
Dati si voi note, ca asa.... Dzeu stie ce inseamna tare la tine. Tare ca piatra, tare ca fierul, uite ca otzeluuuul...
The.Andromeda.Strain
nota 8,5/10
TrailerSpy - The Andromeda Strain (TV Miniseries) Trailer
Dark Knight: 10/10!No coment!
Batman: Begins: 10/10No coment!
Hancock: 5/10! Realy realy lame... A film with no story, am adormit la el...![]()
Batman and Catwoman 9/10
Filmul asta l-am vazut sambata pe PRO Cinema.Ce pot spune este ,doar ca ,actorul care l-a interpretat pe Batman,. mi s-a parut cel mai potrivit pt rolul eroului"costumat in liliac" dintre toti care l-au jucat.
Bookmarks