Pulp Fiction - Pulp Fiction (1994)
...no comment!10
Pulp Fiction - Pulp Fiction (1994)
...no comment!10
Gladiator - EXTENDED
...l-am văzut azi �n timp ce-i făceam level up lui Sed din Lost Odyssey (mai am �ncă șapte personaje de ridicat...deci urmează șapte filme lol). Bun film.
Nota 10
LEON
Léon (1994)
Este un must-view pentru fanii jocului Hitman.
NOTA:9
The Day the Earth Stood Still (2008)
...l-am văzut azi �n timp ce-i făceam level up lui Tolten din Lost Odyssey (mai am �ncă șase personaje de ridicat...deci urmează șase filme lol). Bun film.
Nota 9![]()
Devil's Diary
Imi e ciuda ca nu ii mai stiu denumirea in latina..(era ceva cu E.. diaboli)
When two friends, Dominique (Alexz Johnson) and Ursula (Magda Apanowicz), uncover an ancient book in a graveyard one night, they discover that the book has the supernatural power to grant any desire written within it. In a series of escalating acts of vengeance, Ursula harms anyone who opposes her. Dominique realizes that the book fills all who possess it with the feeling of ultimate power. Seeking help from Father Mark Mulligan (Brian Krause), a priest, and other people she knows, Dominique tries to destroy the book and save Ursula before it's too late.
Este un film genial..acest film mi-a trezi interesul ptr. filmele de groaza(fiindu-mi frica pana acum)
recomand oricui dupa miezul noptii
Nota:10
Fast & Furious 4
NO coment Filmul asta si FnF 1 cele mai bune filme din serie :X
Nota:10
off filmu ala nu a fost joi pe HBO Jurnalul diavolului parca![]()
Seven Pounds
Nota 9
Gran Torino
Nota 8
Fast and Furious 4
Nota 8
Taken - Excelent - merita vazut
Blade (trilogia) - dragut (l-am vazut de prea multe ori ca sa ma mai impresioneze)
Banlieu 13 - filmul nu e extraordinar insa baietii care fac parkour sunt geniali (de asemni era necesara o schimbare de mentalitate ... a se citi filme americane) - filmul are si o continuare care a aparut anul acesta (abea astept sa o vad)
B.D. trilogia-Un film exceptional,imbina toate elementele (ma rog,aproape toate),comedie,actiune,etc...
![]()
�n weekend am vizionat, �mpreună cu niște prieteni, documentarul 42 Ways to Kill Hitler
...no comment!
National Geographic: 42 Ways to Kill Hitler (2008) (TV)
Nota 10!
The Uninvited - 8.5/10 Apple - Trailers - THE UNINVITED
De mult n-am mai vazut un horror/thriller care sa fie reusit
Amiralul - un film rusesc despre revolutia bolsevica si bineinteles, si despre poveste de dragoste. foarte bun film, emotionant, aceasta pelicula nu ar trebuii ratat de nici un cinefil.
nota 10/10
The Curious Case Of Benjamin Button 10/10 -No Comment![]()
Banlieu(suburbuia) 13 s-a filmat in ploiesti/pitesti nu mai stiu sigur ,acum am vazut fast and fourious...si apropo de titanic 2 ,va aparea anul acesta....uitate pe youtube la trailer
Off-topic: kaguala_89 tu ori faci misto de noi ori e prima data cand ai pus mana pe un pc si ai postat pe un forum sa te afli in treaba. Cum poti sa ne spui ca tu crezi ca acel trailer de la "Titanic 2" este pe bune? Tu chiar nu vezi ca e facut in "movie maker" sau poate ceva si mai slab la editat de arata in halul ala?
Bookmarks