-
Bullet Train 7/10
Tipic pentru genul asta de filme.Unele scene bune și are momente când te pune pe pauza in mijlocul acțiunii.
Thor: Love and Thunder 6/10
Dezamăgitor, putina acțiune și aia de umplutura uneori. Am avut senzația ca sunt la o comedie la fiecare 10 minute venea o gluma care sa ma scoată din ritm.
-
Un festin vizual si ceva tematic
-
Kingdom of the Planet of the Apes 6/10
Se simte ca nu exista un protagonist cu greutate, actiune putina.Lasa loc de mai multe continuari, nu a fost pe gustul meu.
Furiosa: A Mad Max Saga 7.5/10
Actiune echilibrata, se putea mai multa muzica.Am avut asteptari de Mad Max 2 ceea ce nu este cazul, insa pentru ce vrea sa fie fimul este bun.N-am simtit ca am pierdut timpul ca la precedentul.
Astept si parerile voastre la ce vizionati, haideti cu postarile :).
-
Furiosa - 5/10
Cele mai lungi 2 ore 20 din viata mea. Puteau sa taie lejer juma' de ora din el si era mult mai ok (fara legatura, dar mi-am adus aminte: acceasi parere o am si despre Monkey Man). Pacat, pt ca Fury Road mi-a placut enorm.
Daca ar fi sa compar cu un joc, Furiosa parca e un DLC facut de echipa B a studioului si s-au chinuit saracii sa copieze fara succes farmecul jocului(si da, stiu ca tot George Miller). Si nu inteleg cum au reusit sa-l faca sa arate mai prost ca primu. E mult prea evident CGI-ul si green screenu. Stiu ca si in primu este destul, dar parca nu e asa evident ca aici. Ce-i mai lipseste e niste tensiune. Fiind prequel e foarte evident care personaje scapa si care nu.
Vad ca lumea pe net ii da note mari, maybe I'm missing something....
Stiu ca nu se pot compara, dar asa ca si "fun fact": am vazut Oppenheimer de doua ori si mi s-a parut mult mai scurt ca asta.
-
^Nu stiu cum de i-ai dat la Furiosa 5/10, am citi parerea ta acum o luna si acum ca am văzut filmul mi-am adus aminte de postare. Mie mi s-a părut bun filmul, nu de calibrul lui Fury Road dar totusi bun, are aceași semnătura și mi-a placut sa văd spusă și povestea Furiosei. Maine sau poimaine neapărat trebuie sa revad si Fury Road.
-
Nu știu, poate am avut prea multe așteptări de la el. Cum am zis, ce m-a deranjat, si asta încă din trailere, a fost CGI-ul mult prea evident. In plus, multe scene lungite care m-au plictisit. Și daca stau acum să mă gândesc parcă si muzica aia epică a lipsit in multe scene de acțiune față de primul. O sa-i mai dau o șansă oricum si acasă. Am observat acum după ce a apărut pe net si m-am uitat la 2-3 faze scurte ca parca nu e asa deranjant CGI-ul si green screen-ul ca la cinema.
-
L-am văzut in Dolby Vision pe OLED, nu prea am văzut CGI de calitate proasta care să-ți sară foarte tare in ochi, mie mi-a plăcut si cum se vede si nici nu mi s-a părut ca are faze lungite. Cred ca am sa cumpar și discurile UHD sa le am!
-
Azi am luat Back To Black si l-am vazut mai devreme. A jucat super actrita Marisa Abela. Mi-a placut! Deschide apetitul pentru niste Amy Winehouse :x