chitara bass Ibanez :> :X
Printable View
chitara bass Ibanez :> :X
chitara acustica hora parca...ma rog...am vandut-o lol
orga electrica ..acumulatorul pierdut...
DAR ..intentionez sa imi cumpar un set de tobe mai pentru incepatori...ce propuneti?
...uite aici:
Beginner Drum Sets
Ludwig Accent 5-Piece Drum Kit and Zildjian ZBT Cymbal Set - ți-l recomand :-B
Chitara acustica Hora.Vreau sa invat putin pe ea si dupa o sa imi cumpar un Fender.
Chitara acustica Fender :X
Chitara acustica Ibanez V70.Pun poza maine.Mi-e prea somn sa-i fac poza acu :D
Proaspat achizitionata
i'm beginner
O chitara electro-acustica Stagg! (ca cea din poza) :D
chitara acustica ibanez :X
Flaut -Plastic
-lemn de cires
Chitara clasica Hondo
Chitara electrica Harley Benton + Amp de 30W
Singstar se pune? ;))
Chitara electrica Fender Squier Strat + amp Fender 15g+ pedala Overdrive Hardwire.Din pacate mi s-a rupt E-ul,trebuie sa-mi cumpar un set nou de corzi ..cry cry cry :(.Revin cu poze cand o curat,pun corzi noi :D.
revin cu o ocarina SUSATO din ABS
+O muzicuta (harmonica) Hero
Am gasit o coarda de B.Bine ca nu se simte diferenta(asa de mare) intre .011 si .009.
Free sheet music on 8notes.com - un site ce merită explorat :p
Era pusa asa doar pentru poza :).In mod normal o tin in pozitie verticala,rezemata de un perete sau ceva.E ceva de rau?:-SS
@RonanN1 ULTIMATE GUITAR TABS ARCHIVE | 300,000+ Guitar Tabs, Bass Tabs, Chords and Guitar Pro Tabs! E cel mai bun site pentru Drums/Bass/Guitar.
Nu e chiar recomandat, deoarece pui presiune suplimentara pe grif dar merge si asa.
Daca te gandesti sa iti iei un stand vezi aici http://www.mezzomusic.ro/pages.php?d...258&idsubcat=0 sau la mc music. cele de perete mi-i se par cel mai practice.
Hmm,o sa trec pe la guitar shop la stirbei voda sa vad daca au si la ce pret.Thanks.
Am o chitara clasica Hora. Acum termin primul an, si pe 3 iunie dau examenul :-SS
Am o chitară electrică Fender și două clasice