de unde ai luat Battle Royale?? si cu cat?
de unde ai luat Battle Royale?? si cu cat?
De pe play.com. Faza super e ca l-am prins cu 5 lire printr-un noroc foarte mare, pe cand pretul setului e de 15 lire (atata timp cat mai e disponibil) <:-P
dar play.com trimite in ro?
Caaaaat ? 4 lei ??? Cum asa ? pe net se gaseste de la 20 lei + Orasul din adancuri / City of Ember � DVD � MyMovie.ro - Magazin de filme pe DVD si Blu-ray
Ultimele achizitii :naughty:
Der Herr der Ringe Teil 1 und Supernatural Saison 1
:-SS(gata colecția) - :))
Vreau sa te intreb in legatura cu Nasul... Este versiunea "The Coppola Restoration" din 2007? Subtirarile ambelor filme sunt colorate... galbene? Subtirarea Nasul I e plina de greseli de genu' ",..." sau puncte inainte de fraza si "..." folosite excesiv si total aiurea?
On: Cateva noutati.
Este varianta Coppola Restoration... de ce??? care e diferenta pe langa corectrare greselilor? sau a mea e cu greseli... Dude nu ma speria ca aici mor...
ad la dvd collection...
RESIDENT EVIL DEGENERATION
putin cam tarziu dar mai bine decat niciodata
Alien Anthology(Made by Sideshow)
:))
:3
Harry Potter 3 (mai am de luat 2 si fac colectia de Harry Potter) & Pandorum
Luate de la Techno Market astazi cu 8,9 lei bucata :D
serios? nu am stiu...
Am vazut si eu editiile, dar pe spate scrie ca e widescreen, 2.35:1, adica formatul original al filmului. Cand ai timp sa bagi dvd-ul in unitate, sa-mi zici si mie de curiozitate cum e pana la urma :)
PS: vezi ca nu am fost ironic, sa eviti pe cat posibil editiile full screen (asta daca filmele nu au fost filmate in full screen).
gata! :p
Noutăţi.
De unde le cumperi?