-
R.I.P. Michael Jackson
the pop legend !
-
...uite-l frate! Zici că-i un terminator! Nu mișcă! Woooooo!
http://www.youtube.com/watch?v=Rczgdgqpo9Q
B-)
R.I.P. Moonwalker
-
1 Attachment(s)
-
fratilor de ce sariti asa pe Mario,da e cam nesimtit dar nu poti condamna omul dupa gusturile lui,si eu am tot vazut la stiri ca a molestat copii eu nustiu ce sa zic nu comentez poate e adevarat poate nu si sincer nici nu vreau sa stiu si cum a spus si Witchalok artistul din el s-a stins demult,numele lui va danui vesnic in istoria muzicii ,nustiu daca as putea spune ca a fost un pionier al muzicii pop dar a fost regele acestui gen R.I.P.
P.S. : Melodia Thriller e superba si dupa atatia ani o mai ascult inca
-
Pe mine nu m-a miscat deloc stirea. Lasand la o parte partea cu pedofilia, din alt motiv - dorinta de a fi alb. Inteleg ca a avut o situatie diferita din postura de negru, mereu desconsiderat & stuff, dar odata ce ai ajuns sa fii respectat PENTRU CINE ESTI de ce sa te reinventezi. E ca si cum eu daca maine m-as imbogati m-as opera estetic sa nu mai am trasaturi de roman, ca deh e "lehamite" cu tara asta.
In BULETIN tot ala esti, ori Michael nu cred ca s-a nascut alb intr-un cartier de negri.
-
omu a fost un geniu!respect!RIP
-
Fratele sau a confirmat,a murit din cauza unui atac de cord.
R.I.P
-
Khan (si ceilalti), inainte de a-l "acuza" ca a vrut sa fie alb... va recomand sa mai cititi despre boala pe care a avut-o, denumita popular lupus (mai multe detalii aici: Systemic lupus erythematosus - Wikipedia, the free encyclopedia ). Dupa ce veti citi ce efecte are asupra pielii, s-ar putea sa va schimbati parerea. Nu doresc nimanui sa aiba parte de asa ceva.
Repet, aratati un pic de respect pentru munca lui si mai lasati dracului cancan-ismele astea romanesti. La noi, Elvis a fost drogat, Lenon la fel, Hendrix alcoolist, Michael violator... Dar asta este, dupa atata OTV, romanul nu mai asculta muzica... ci stiri penale. Iar viata lui a fost muzica...
Anyway, as a tribute, azi imi voi comanda toate albumele lui... (le aveam acum mult timp pe casete). Mai mult, am inteles ca a inregistrat un album care dorea sa fie lansat dupa moartea lui. Kurt Cobain style... Pacat ca voi spune "de-abia astept sa-l ascult" :(
R.I.P.
-
-
-
Michael Jackson the True King of Pop.
Asemeni lui Elvis Presley un geniu.
M.J. a inspirat o lume intreaga indiferent de ce a facut el in viata privata.
Thriller ,Billy Jean ,Bad, etc.
Cel mai probabil ca un omagiu diseara voi face 100 m de moonwalk (and i don't care if someone's gonna call me crazy)
R.I.P.
-
Ca un mic tribut, in primul post vom pune cele mai cunoscute din clipuri. Daca aveti recomandari, let me know !
-
mie imi place enorm Michael are melodii incredibile ,chiar daca nu am "prins" perioada in care el era in top ma pot numi fan Michael Jackson.am ramas socat azi de dimineata cand m-am trezit sa merg la bac sa vad la tv ca "A murit Michael Jackson" . nu mi-a venit sa cred. oricum R.I.P
nu mai vorbiti prostii ca a violat copii sau ca s-a facut alb ...are aceiasi boala ca Seal, doar ca la Seal sa manifestat facandu cicatrici pe fata lui Michael ia depigmentat pielea.
smooth criminal melodia mea preferata reprezantata(melodiile lui Michael nu pot fi cantate numai reprezantate) la Bucuresti , uitativa si voi ce concert de geniu organizare si originalitate incredibila.
http://www.youtube.com/watch?v=g_QhgPTs2LA
ps: daca vrei Monk sa pui clipu in primul post fa-o.
pps: pe amazon.co.uk in bestsellers in music, primele 15 albume sunt toate Michael Jackson.
-
-
-
Mie imi pare foarte foarte rau.Nici nu ma asteptam la asa ceva,sincer.
-
-
MJ este o parte din copilaria mea, o parte din mine. Imi pare foarte rau, mai ales ca nu am putut sa merg la nici unul dintre concertele sale, insa intentionam sa merg la Londra, unde MJ urma sa sustina cateva concerte anul acesta... RIP!
Melodiile mele preferate: Dirty Diana si Bad!
-
de ce ziceti unii dintre voi ca a murit ca artist?..voi credeti ca indiferent de ce "a facut", nu ar fi fost in stare si astazi sa faca spectacole de zile mari? va spun eu ca 100 de ani de ar fi trait, tot rege ramanea..si daca tacea si tragea o dara de moonwalk pe scena si dup-aia pleca ti s-ar fi facut pielea de gaina.
long live the MOONWALK! AND R.I.P, KING!
-
Artistul Michael Jackson a murit de ani buni. Astazi a murit un simplu om. Eu cel putin asa vad chestia asta. Pentru mine Michael Jackson a fost una dintre cele mai tari personalitati ever. Ca s-a stins nu pot spune ca este o tragedie, in ultimii ani a avut o viata foarte zbuciumata si plina de controverse. El nu mai traia de mult. Important pentru mine este ce a ramas in urma. Melodiile si hiturile pe care le-a scos, ei bine alea nu vor muri niciodata! Eu am crescut cu Michael, la mine in familie a fost o intreaga traditie ca sa ii spun asa. Mama, sora-mea, matusi, unchi, au fost toti disperati.
Am cativa prieteni buni alaturi de care am ascultat Michael ani de-a randul. Deja am planificat o seara dedicata lui, in care sa ne strangem cu totii din nou si sa petrecem cateva ore in compania celor mai tari hituri ce poarta semnatura lui..
Va invit mai jos sa urmariti ceva deosebit! =D>
RESPECT pentru artistul Michael Jackson and may he REST IN PEACE!!
http://www.youtube.com/watch?v=RPmQCARZuUc&feature=related